با سلام و خسته نباشید ، مشابه آی سی MR4710 مربوط به تلویزیون پروجکشن پاناسونیک مدل TX_43P950X معرفی فرمایید . با سپاس فراوان
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و خسته نباشید ، مشابه آی سی MR4710 مربوط به تلویزیون پروجکشن پاناسونیک مدل TX_43P950X معرفی فرمایید . با سپاس فراوان
با سلام وادب خواهشمندم مشابه ای سی MR4710 رامحبت فرماعید باتشکر
باسلام
لطفا" مشابه رانزیستور 2sk30a چیه میشه ؟
با سلام
دوست عزیز این یک ترانزیستور فت می باشد مشابه هم
BFS 70
2N3821
2SK40
2SK46
2SK59
با سلام
مشابه ترانسيتور 85t03gh
و c3150
رو مي خواستم
با تشكر
با سلام............لطفا ديتا شيت ترانزيستور smd با كد ZXMN GA11 ولطفا اگر مشابهي دارد ذكر بفرماييد...با تشكر فراوان
با سلام
دیتاشیت آیسی gpds208a را از حظورتان خواستارم...با تشکر
با سلام خدمت دوستان عزیز ...یک ترانزیستور smd رو میخاستم از بازار بگیرم چند جا رفتم و شماره روش رو دادم گفتن این شمارش نیست ..کد میباشد... باید بری و ماهیتش رو مشخص کنی و بیای تا مشابه یا خودش رو بهت بدیم از دوستان و استادان در این زمینه ممنون میشم من رو راهنمایی کنید کد روی قطعه و نمونه شکلش رو در یک عکس میزارم...شمارهای که روش زده از خط بالا ESw و خط بعد 4K2 وخط سوم K2A............با تشکر
مشابه ایسی bd9329 را میخاستم
سلام میخواستم بدونم این ای سی5 پایه چیه در گیرنده دیجیتال یواس بی ایکس ویژن مدل 2100استفاده شده وروی اونم نوشته h10gوایا مشابهی داره
با سلام و درود فراوان.
ای سی درایور آمپلی فایر upc1225h سوخته هرکجا رفتم پیدا نشد. لطفا راهنمایی بفرمایید چی جایگزین کنم؟
خیلی کارم گیره با تشکر
سلام میخواستم بدونم این ای سی5 پایه چیه در گیرنده دیجیتال یواس بی ایکس ویژن مدل 2100استفاده شده وروی اونم نوشته h10gوایا مشابهی داره
درود
عزیز در مورد این قطعه متاسفانه اطلاعاتی
یافت نشد
ولی معمولا از دیود و یا ترانزیستورهای فت
یا معمولی تشکیل شده
اگه چیزی پیدا کردم حتما خبر میدم
فقط شماره روی قطعه را دوباره
نگاه کنید و مطمئن باشید که درست اعلام کرده اید
سلام از راهنمائی شما متشکرم بله روی قطعه نوشتهh10gولی درمدل3100همین قطعه به شماره h10nتغییر پیدا کرده یکی از دوستان در همین سایت راهنمائی کر وگفت ای سی رگولاتور هستش ولی دیتا شیتی یا مشابهی از ان نداشت
مشابه ماسفت STD70N0 را میخاستم
سلام دوستان این ای سی مربوط به یک رادیو ضبطه سی دی خوره .5 طبقه یعنی اسانسوریه اگه ای سی رو داشتی یا مشابهش HA12141 رو برام قیمت بدین ضبط مذکور مال خودمه مال زمانهای قبل لطفا راهنمائی فرمائید متشکرم
درود
عزیز متاسفانه ایسی شما قدیمی و در بازار یافت
نمی شود و مشابه هم ندارد
باید از یک دستگاه اوراقی پیدا کنید و روی دستگاه
نصب کنید
موفق باشید.
دوستان دیتا شیت این ای سی رو میخام P65AD
هشت پایه هست و در تغذیه استفاده میشه
باعرض سلام وخسته نباشید خدمت تمامی اساتید .میخواستم بدانم بجای ترایاک BCR 1AM 1247چه مشابهاتی را میتوان نصب کرد.با تشکر وسپاس فراوان
با سلام نیاز به دیتاشیت المانی دارم که شبیه به ترانزیستور، ولی دارای 6 پایه است شماره روی آن WD499 ممنون
سلام ایسی برق پاور رسیور ایکلاس9797 hd tv چینی 5l0380 به جای این ایسی چه ایسی میشه جای گزین کرد با تشکر
درود
عزیز ایسی به شماره 5L0365R
را تست کنید
فقط تغذیه را با لامپ سری کنید تا مشکلی
پیش نیاد
سلام خسته نباشید به جای دیود her303 چه دیودی نصب کنم
با تشکر
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
درخواست دیتا شیت و یا مشابه ایسی هشت پایه AAG1Y0 برای دستگاه مارشال هستش که هم گیرنده دیجیتال و هم دی وی دی
البته یکم ریز بود فکر کنم 1 رو اشتباه نوشتم شاید I باشه و صفر هم O باشه
ممنون میشم
درود
عزیز این ایسی یک رگلاتور هست
که با فرمانی از ایسی CPU فعال می شود
که متاسفانه خود من نه مشابه پیدا کردم
و نه خود ایسی را
فکر هم نکنم گیر بیارید
موفق باشید.
باسلام. نیاز به دیتاشیت و مشابهات ایسی HP3120 از دوستان مثل همیشه تقاضای همکاری دارم.(مربوط به دستگاه اینورتر جوشکاری هست ).با تشکر.در ضمن 8 بایه ست.ممنون
با سلام رسیور دستگاه پس از کار کردن در حدود 20 دقیقه خاموش می شود پس از باز کردن مدار متوجه شدم که آی سی m3329 c1 بیش از حد داغ می کند از جنابعالی خواهشمند است نظر خود را در مورد اینکه آیا خاموش شدن رسیور می تواند مربوط به این آی سی باشد و یا مربوط به قسمت تغذیه ممکن است باشد در ضمن قسمت تغذیه مدار را هم تست کردم که ولتاژ های مورد نظر را میداد و در صورت ممکن دیتا شیت این آی سی رو نیاز دارم
با تشکر
سلام دوست عزیز
این تصویر رو پیدا کردم امیدوارم بدردتون بخوره
فایل پیوست 79181
فایل پیوست 79182
موفق باشید
باسلام.دوستان درخواست مشابه برای ایسی 4007 را دارم.لطفا راهنمایی بفرمایید .با تشکر
سلام .استاد ایسی ذکر شده از سری ایسی های cmos میباشد.شماره اونم هستCD4007UBE باتشکر
درود
عزیز ظاهرا که مشابه نداره و باید از نوع خودش
تهیه و استفاده کنید.
موفق باشید.
سلام دوستان مشابه ماسفت 8پایه به شمارهMTB17A03Q8را میخاستم
دوستان نیاز به دیتا شیت یا مشابه این ای سی دارم
با تشکر