دوست گرامی باسلام این ای سی بندرت خالی میکند شما ای سی های دیگر را فلش کنید دو ای سی نازک دیگر نزدیک سی پی یو هستند بشدت هیت بگیر مشکل شما حل میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست گرامی باسلام این ای سی بندرت خالی میکند شما ای سی های دیگر را فلش کنید دو ای سی نازک دیگر نزدیک سی پی یو هستند بشدت هیت بگیر مشکل شما حل میشه
سلام عزیزان فایل فلش و ایپرام LG 47LA6610-TB رو میخواستم
با تشکر
با سلام و خسته نباشید نیازمند فایل ایپرام و فلش تلویزیون LG 42LN540 V هستم در صورت وجود لطفا بذارین ممنونم.فایل پیوست 101333
سلام خسته نباشید اگر ممکن فایل آپدیت
تلویزیون ال جی ریسیور دار مدل l42 y340c رو بزارید برای اینکه نه شبکه 3 و نه ورزش رو نشون میده موقع پخش فوتبال ممنون میشم ازتون
با سلام خدمت اساتید محترم
لطفا اگه از اساتید محترم کسی فایل فلش LG32-808URرا داره به نمایش بزاره.
با تشکر
سلام
فایل ایپرام و فلش پلاسمای ال جی مدل 42pa45000 رو نیاز دارم
:smile:
سلام
لطفا اگه از اساتید محترم کسی فایل فلشLED LGمدل42LV37100TBایسی48پین را داره به نمایش بزاره.
با تشکر
با سلام
دوستان کسی فایل فلش ال ای دی ال جی مدل 32LN610E01 رو داره .
ممنون میشم اگه برام آپ کنید .
با تشکر
دوستان اگر فایل فلش تلویزیون ال جی به مدل 42lg707yr-ta را دارند لطفا در سایت قرار دهند خیلی فوری نیاز دارم
با سلام خدمت دوستان عزیز کسی فایل فلش led LG مدل 42LN57200 روداره با تشکر
با سلام ...دوستان لطفا فلش LEDفوق را اگر دارین در سایت قرار بدین با تشکر فراوان.
سلام خدمت دوستان
فایل فلش ای سی هشت پایه و ناند 48 پایه ال ای دی الجی رسیوردار مدل 42LF551V رو نیاز داشتم دوستان در صورت موجود بودن اپلود و یا به بنده اطلاع بدن
ممنون:rolleyes:
با سلام دوستان اگر فایل فلش دستگاه فوق ودارند لطف کنند
با عرض سلام خدمت اساتید فایل فلش تلویزیون با مشخصات فوق رو نیاز دارم .لطفا اگه کسی موجود داره کمک کنه.
با سلام لطفا فایل فلش وایپروم ledlg lw9500 را برایم بگزارید متشکرم
با سلام اگر از دوستان فایل فلش تلویزون led ال جی مدل47lb580vدر دسترس دارد در سایت قرار دهد با تشکر
باسلام لطفا فایل فلش وایپروم ledlg 47Lw9500 را برایم بگزارید متشکرم
با سلام کسی فایل ندارد برایم اپ کند متشکرم
با سلام و درود
درخواست فايل اپگريد led lg مدل42LV34000-TA
با تشكر
با سلام حضور سروران عالیقدر
در صورت امکان فایل فلش32lg60urمورد نیاز است که در سایت پیدا نکردم
درود
نیاز مبرم به فایل فلش فوق دارم
با سپاس
در خواست فایل فلش ایپرام led lg model 49lb552vدارام با تشکر
با سلام لطفا فایل فلش LCD42LG808FR-TA را برایم بگذارید متشکرم
با سلام کسی فایل نداشت برایم بگزارد متشکرم
باسلام خدمت اساتیدودستان گرامی
نیازبه فلاش الجی مدل----32LCD660-TAرا دارم دوستان اگر کسی چنین فایلی را دارد ممنون میشوم کمک کنند
ضمنا عکس مین را گذاشتم لطفا آیسی ایپرام وفلاش را برایم مشخص کنید با تشکر
فایل پیوست 106978فایل پیوست 106979
با درود وخسته نباشید .
بزرگواری فرموده وفایل فلش tv مدل 32LG60UR-TA را اپ نمایید سپاسگذارم .درسایت موجود نبود .
با سلام لطففایل پیوست 109018 را برایم بگزارید متشکرم
سلام دوستان اسایتد گرامی خسته نباشید
دوستان عزیز احتیاج مبرم به فایل فلش LG 49LH510V یا آپدیت آن دارم ممنون میشم همکاری کنید
سلام دوستان کسی آخرین ورژن نرم افزار ریسیور xcruiser485 رو داره؟
لطفا فایل فلش lcd lg 42lh20rc-ta قرار دهید
ممنون
با سلام فایل فلش LCD 32LG 808UR برایم بگذارید متشکرم فایل پیوست 109520
با سلام فایل ایپروم ایسی ic802 این مدل را کسی از دوستان نداره برام اپ کند متشکرم
با سلام
درصورت امکان فلش 32lf15rرو میخواستم
البته تو سایت یکی از دوستان گذاشتن متاسفانه مشکل داره.
سپاس
با سلام خدمت همه همکاران واساتید گرامی در صورتی که فایل فلش ال جی مدل47ly750hدر دسترس داشتید در سایت قرار دهید با تشکر
سلام دوستان عزیز خسته نباشید
نیاز به فایل فلش و فایل آی سی 48 پایه ال ای دی الجی مدل 32LF510D دارم لطفا اگه موجود دارید در سایت قرار دهید ممنون میشم . عکس برد رو ضمیمه میکنم .
فایل پیوست 109841
فایل پیوست 109859با سلام خدمت همکاران محترم تلویزیون ال سی دی ال جی مدل 42LH200Rدارم فایل فلش ان را میخواهم لطف میکنید کمکم کنید این برد 2تا ای سی فلش دارد یکی زیر سوکت برد تی اف تی به شماره 25L6405ویکی در پشت به شماره 24LC256میباشد اولی 16 پایه ودومی 8 پایه
سلام
فایل فلش led الجی مدل m228wa را میخواستم
باتشکر