بنده هم به نوبه خودم پیام تسلیت خودم رو اعلام میکنم
امیدوارم خدا صبر دوریشون رو بهتون عطا کنن
نمایش نسخه قابل چاپ
بنده هم به نوبه خودم پیام تسلیت خودم رو اعلام میکنم
امیدوارم خدا صبر دوریشون رو بهتون عطا کنن
انالله و انا الیه راجعون
بنده هم به نوبه خودم خدمت جناب کیانفر تسلیت عرض میکنم
انشاالله بقای عمر ایشان و خانواده محترم باشد و برای آن مرحومه علو درجات را از خداوند منان خواهانم.
جناب کیانفر عزیز
درگذشت همسر گرامیتان ر ا تسلیت عرض می کنم .ان شاالله روحشان شاد باشد.
عرض تسلیت به آقای کیانفر بابت فوت همسر وشریک زندگیشبا سلام و عرض تستیت خدمت جناب آقای کیانفر بابت فوت همسر گرامیشان اینشاالله که غم آخرتون باشه از خداوند رحمان برای شما وخانواده ی محترم وباز ماندگان آن مرحوم صبرو شکیبایی خواهانم داداش سرت سلامت برای شادی روح تمامی خفتگان خاک الفاتحه
خداوند شما را اجر صابرین دهد که حضرتش فرمود :
و بشر الصابرین الذین اذا اصابتهم مصیبه قالو انا لله و انا الیه راجعون
عرض تسلیت حقیر را بپذیرد
جناب کیانفر عزیز انشالله خدابه شما صبر دهد وغم اخرتان باشد.روحشان شاد.
اقای کیانفرعزیز:درگذشت همسرتان راتسلیت واز خدای تعالی درگذشت لحضه های تلختان وصبری بی پایان را خواهانم.ما را در غم خود شریک بدانید.
با سلام / عرض تسلیت خدمت جناب کیانفر و طلب صبر برای بازماندگان
سلام جناب استاد کیانفر
بدینوسیله درگذشت همسر گرامیتان راتسلیت عرض نموده وبرای آن مرحومه طلب مغفرت وآمرزش وبرای بازماندگان سلامتی وبهروزی از خداوند منان مسئلت مینمایم
عرض تسلیت دارم برای شما.
خداوند به شما صبر و تندرستی و عافیت عنایت نماید .و برای ان مرحومه طلب امرزش و مغفرت از درگاه پروردگار مینمایم.
عرض تسلیت خدمت جناب کیانفر دارم غم اخرتان باشد
مارا در غم خود شریک بدانید
تسلیت واژه کوچکیست در برابر غم بزرگ شمااز خداوند صبر برای شما و خانواده محترم خواهانمامیدوارم که غم آخر زندگیتان باشد
فو ت همسر گرامیتان راتسلیت میگویم انشا الاه غم اخرتان باشد
انشاله غم اخرتون باشه-ماراهم درغم خودتون شریک بدانید
انشاله غم اخرتون باشه-ماراهم درغم خودتون شریک بدانید
درگذشت همسر گرامیتان رو تسلیت میگم انشا الله غم اخرتون باشه
وخدا به شما صبروبردباری عطاکنه
با سلام خدمت جناب استاد عزیز کیانفر مجددا این ضایعه بزرگ را تسلیت عرض نموده از خداوند ارزوی سلامتی و صبر و تندرستی خواستارم.
این جانب هم خدمت جناب کیانفر عرض تسلیت نموده و عرض می کنم تمامی کاربران سایت دراین روزها به یاد ایشان
بوده وارزوی صبر برایشان داریم.
در این ماه مبارک علو درجات را برای ان مرحومه خواستاریم.
درگذشت همسر گرامیتان رو تسلیت میگم انشا الله غم اخرتون باشه
سلام
این دنیاست که گه عزت دهد گه خار دارد
چرخ بازیگر از این بازیچه ها بسیار دارد
(بازگشت همه بسوی اوست)
بیا تا قدر یکدیگر بدانیم
مدیر محترم تسلیت بنده را پذیرا باشید
جز صبر راهی نیست امیدوارم خداوند خودش صبر ومرحمت نصیبتان بفرماید
بنده من خدمت آقای کیانفر تسلیت عرض می کنم و براشون صبر از خدای بزرگ خواستارم .
درود و عرض ادب
(( انا لله و انا الیه راجعون ))
جناب آقای کیانفر عزیز چند روز پیش که وارد سایت شدم و اون پیغام تسلیت رو دید بسیار متاثر شدم بنده این واقعه دردناک رو خدمت شما وخانواده محترم تسلیت عرض می کنم و از درگاه خداوند سبحان برای آن مرحومه غفران و رحمت الهی و برای حضرتعالی و دیگر سوگواران صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم
ارادتمند (جــواد)
باسلام خدمت سرکار محترم جناب آقای کیانفر عزیز باشنیدن ازدست دادن همسرتان ناراحت شدم ازخداوند خواهنم تازنده هسیندغم نبینیدوبه شما وخانواده محترمتان صبردهدوماراشریک غم خودتان بدانید(ارادتمندشماغلامی)رفت اونی که می خوامش بارونه نگاهش
می باریدش نم نم دور شد از من کم کم خدا مردم از غم
وای منو چشمای خیس درد دوریش کم نیست شبای غم انگیز روزای سرد پاییز کسی مثل اون نیست
می دونم نمیاد عشقمو نمی خواد اون منو برده از یاد دروغ نمی گم به خودم راست راسی عاشقش شدم دارم از دوریش میمیرم
خدمت آقای کیانفر تسلیت عرض می کنم و براشون صبر از خدای بزرگ خواستارم .
جناب آقاي مهندس كيانفر
بدينوسيله درگذشت همسر گراميتان را به جنابعالي و خانواده محترم تسليت عرض نموده و از خداوند متعال براي آن مرحومه علو درجات و براي شما صبر و شکيبايي مسئلت مي نمايم.
ضمن عرض تسلیت خدمت آقای کیانفر ما را هم در غم خود شریک بدانید
سلام :
با عرض تسليت خدمت آقاي کيانفر اميدوارم غم آخرتون باشه .
روحش شاد يادش گرامي باد.
جناب مهندس کیانفر
تسلیت بنده و دوستان رو بخاطر در گذشت همسر گرامیتان پذیرا باشید.ما رو هم در غم خودتون شریک بدانید
با عرض تسلیت خدمت دوست عزیز کیانفر از خداوند متعال صبر برای شما وخانوادتان خواستاریم
من هم به نوبه خودم این اتفاق ناگوار را به آقای کیان فر عزیز تسلیت میگم و برای آن مرحومه نیز غفران و رحمت الهی طلب میکنم .
باعرض تسلیت خدمت جناب کیانفر ماروهم درغم خودشریک بدانید.
سلام آقای کیانفر
(( انا لله و انا الیه راجعون ))
در اینجا لازم است از طریق این رسانه این مصیبت دردناک را خدمت آقای کیانفروخانواده آن عزیز و دیگر بستگان تسلیت گفته و آرزوی مغفرت و آمرزش برای مرحوم و صبر جزیل برای بستگان وی از درگاه خداوند متعال مسئلت نماییم
روحش شاد و یادش گرامی باد
http://multimedia.mehrnews.com/Origi...MG12314683.jpg
دوست عزیز خدا رحمتش کند امیدوارم غم اخرتون باشه و خداوند در این مصیبت بزرگ صبر بزرگتری نصیبتان کند
با ارزوی شرکت در شادیهایتان
ما را در غم خود شریک بدانید
باسلام ودورود فراوان به استاد ارجمند جناب آقاي كيانفر
با نهايت تاسف وتاثر درگذشت همسر گراميتان را به شما وكليه بازماندگان تسليت عرض نموده از خداوند منان براي آن عزيز سفركرده علو درجات وبراي بازماندگان صبر وشكيبايي مسئلت داريم
خداوند روحش را با بانوي دوعالم حضرت فاطمه زهرا (س ) مشحورگرداند
استادعزیزوگرانقدر.مشیت الهی بـر ایـن تعلق گرفـته کـه بهار فرحناک زندگی را خـزانـی ماتمزده بـه انتظار بنشیند و این ، بارزترین تفسیر فلسفـه آفـرینش درفـراخـنای بـی کران هـستی و یـگانه راز جـاودانگی اوسـت درگذشت همسرگرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده برایشان از درگاه خداوند متعال مغفرت ، برای شما و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواهانم
جناب كيانفر
مصیبت وارده رابه شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض می نمایم .
من هم خدمت جناب اقای کیانفر فوت همسر گرامیشان را تسلیت عرض میکنم.انشااله غم اخرتان باشد
سلام تسلیت میگم اقای کیانفر انشالله غم اخرتون باشد
درود
تسلیت واژه کوچکیست در برابر غم بزرگ شما
از خداوند صبر برای شما و خانواده محترم خواهانم
امیدوارم که غم آخر زندگیتان باشد