سلام دوست گرامی خسته نباشید
لطفا در درخواست های خود شماره ای سی فلش و سیستم رو هم وارد نمایید
در بخش مربوط به فایل فلش ها فایل مدل me- 2456 را دانلود نمایید به هم میخورند و یکی هستند اگر سری جدید و لیبل سیاه داشته باشند
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز
من هم با ایراد کد پخش سی دی (LG LAC1900MS) برخورد کردم و تو سایت سرچ نمودم به تایپیک های برخورد نمودم که نا امید شدم و پشیمان از قبول کردن این پخش ، ولی تاریخ این پست ها را که دیدم گفتم شاید تا حالا یکی از اساتید به روش رفع این مورد نیز دست پیدا کرده .
هر چند تکراری می باشد برای (UPdate) کردن این موضوع این پست ارسال شد به امید پیدا شدن را هکاری برای این مورد پخش ال جی
با تشکر و تقدیم احترام
http://kiansat.kim/images/icons/2-2.gif
با سلام خدمت استاد عزیز جناب taha1 .قربان این مدلlg lac1900ms فاقد آیسی ایپیرام میباشد و ظاهر اون همانند kt2900 است من هم یه نمونه از این سیدی رو داشتم متاسفانه راه حلی برای رفع ارور این مدل پیدا نشد وسیدی رو به صاحبش تحویل دادم .بگمانم در سایت...... راه حل اون بگفته یکی از همکاران موجود باشه. در هر صورت من هم از زحمات جنابعالی و مدیران سپاسگزارم و منتظر اراعه راهکاری برای رفع مشکل این سیدی هستیم.
با سلام و خسته نباشید
و ممنون از توجه شما استاد بزرگوار
جناب استاد عزیز این پخش آی سی ایپرام ندارد باید روشی چیزی داشه باشد که شرکت سازندش فعلا ان را در دسترس نگذاشته است الان هم مغازه نیستم که تصویرش را آپلود کنم ببخشید به هر حال .
عرض ادب و احترام خدمت جناب استاد عزیز
http://kiansat.kim/images/icons/2-2.gif
سلام دوست گرامی خسته نباشید
نمیخوام بی احترامی به سایت همسایه باشه اما اطلاعات سایتی رو که نام میبرید همین اطلاعاتی هست که عده ای از دوستان دارند از این مجمع دزدیده و در اونجا اپلود میکنند اگه عضو این سایت باشید و یا از دوستانتان باشند و محتوای هر دو رو بسنجید به عظمت و ابوهت کیان ست پی میبرید
در این مجمع اکثرا اساتیدی هستند که واقعا در خور تشکر و قدر دانیند و در ضمینه فعالیت خود استاد کامل و جامعی هستند و هر اطلاعات بروز رو فورا دراین سایت انتشار میدند تا گرهی از کار اعضا گشوده باشند
سلام
دوستان نیاز به فایل ایپرام cdپخش مارشال مدل me-2710دارم ؟ممنون
با سلام وخسته نباشید
لطفا کد پخش LAC1900MS
به سریال005SRRB069030 را میخواهم
با تشکر
با سلام و خسته نباشید . لطفا اگر کسی از آقایان فایل فلش پخش سایلکس مدل
SILLEXX=SL-10315 مانیتور دار را داره در سایت قرار بده نیاز ضروری دارم . با تشکر و سپاس ..