باسلام خدمت دوستان
نرمافزاری در این رابطه نیست شما یا ای سی ناک رو باید برداری یا ای سی یو رو عوض کنید
شرکت سازنده برای ناک ساژم ها برنامه ای نذاشته ما دنبالش هستیم اگر برنامه ای پیدا کردیم حتما اطلاع میدم :670519_computer4:
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام خدمت دوستان عزیز ورژن 8.70 فلشیت روی سایت گذاشته شده دوستان میتونند دانلودکنند:158121_Laie_34:
سلام نرم افزار دیاگ هنوز نیومده ؟ منتظر هستیم.
باسلام
دوستان عزیز نرم افزار دیاگ ما امادست میتونید از سایت دانلود کنید :746319_rvsn11zrmkk3
با سلام و خسته نباشید
در ورژن اخر دستگاه ایسیو کیت با مراجعه به دامپهایی که در کامپیوتر نصب می شوند دو مدل فایل مختلف با دو پسوند BIN و BIZ مشاهده می شود خواهشا در مورد آنها توضیح دهید
با تشکر
[QUOTE=kadkhodai;235472]با سلام و خسته نباشید
در ورژن اخر دستگاه ایسیو کیت با مراجعه به دامپهایی که در کامپیوتر نصب می شوند دو مدل فایل مختلف با دو پسوند BIN و BIZ مشاهده می شود خواهشا در مورد آنها توضیح دهید
با تشکر[/QUO
باسلام
دوست عزیزدرقسمت دامپهاهمه باپسوندBINهستند من چک کردم دوباره چک کنید یا یکی ازفایلهارو با این پسوند اپلود کنید تا چک کنم
ودر مورد دیاگ هم دوستان نظر بدن
ممنونم:746319_rvsn11zrmkk3
با سلام
با باز کردن برنامه همه فایلها با پسوند BIN هستنداما اگر از طریق مسیر نصب برنامه به قسمت دامپها مراجعه کنید به غیر از دامپهای بی کد بقیه با پسوند BIZ می باشد لازم به ذکر است فایل قابل اپلود نبود
با تشکر