سلام دوستان نرم افزار دياگ كاتل اماده است و به زودي قابل ارائه ميباشد منتظر اطلاع رساني بعدي باشيد
با تشكر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان نرم افزار دياگ كاتل اماده است و به زودي قابل ارائه ميباشد منتظر اطلاع رساني بعدي باشيد
با تشكر
سلام
جناب همت زاده ضمن عرض سلام و خسته نباشيد.
ايا فلش و دانلود پرايدبوش دوگانه را در دستور كار خود داريد؟
با سلام
از همکاران شرکت کاتل تقاضا دارم در صورت امکان در مورد دیاگ جدید بیشتر توضیح بدهند
با سپاس
سلام : در تماسی که با اقای همت زاده داشتم دیاگ به زودی اماده می شود و فعلا برنامه محصولات ایران خودرو و سایپا ارایه می شود و دیگر برنامه ها تا اخر سال اماده می شود
سلام
دیاگ کاملا روان و راحتی میباشد
کار کرد ساده و دقیق میباشد فعلا در مرحله تست میباشد .دانلود ها و فلشهای کاملا کارساز
با سلام
ضمن درود و عرض ادب بخدمت اساتید و دوستان محترم ، پوزش بنده را بخاطر عدم
حضور مستمر در انجمن پذیرا باشید. ذیق وقت و افزایش فعالیتها باعث این موضوع
بوده و گریزی از آن نیست. با این وجود سعی در ادامه حضور خواهم داشت.
برنامه ECU Tools در عرض یکماه به پروگرامر CCN , FN مجهز خواهد شد.
ضمنا برای ایسیوهای پراید و تیـبا نیز دانلود در حال اضافه شدن میباشد. در مورد
خواندن و نوشتن از طریق OBDII و موارد متفرقه دیگر نیز منتظر خبر باشید.
فروش ویژه تا تاریخ 22/11/1391 فقط برای دوستان و اعضاء محترم انجمن برقرار
خواهد بود.
سعی ما در افزایش امکانات و تحمیل کمترین هزینه به دوستان(مشتریان) عزیز میباشد.
با تشکر و احترام
سلام:دوستان تا بحال با پروگرام ispاقای همت زاده یونیت ایمو زیمنس پروگرام کردین بنده طبق دستورات در راهنمای این دستگاه عمل کردم و به نتیجه مطلوب نرسیدم و خطای ارور3 و پیدانکردن یونیت ایمو میده ایا پروگرام کردن یونیت مورد نظر روش خاصی داره
با سلام خدمت اساتید محترم اگه از دوستان کسی شماره تماس جناب همت زاده رو داره لطفا با پیام خصوصی برام بفرسته
برای خرید دیاگ
با تشکر
سلام امید جان شما بغیر از 6 عدد سیمی که در راهنما توضیح داده شده سیم دیگه ای هم نصب می کنید مانند ولتاژ مثبت
با سلام :
جناب اميني فر ، در كل با ولتاژ مثبت و منفي 6 سيم به ايسيو لحيم ميشود .
سلام:امید جان لطف کنید pdf راهنمای دستگاه کاتل کامل اپلود کنید با تشکر
با سلام متاسفانه من هم با ISPخیلی مشکل دارمICUرو که تا بحال نتونستم بخونم بقیه ایسی ها رو گاهی میخونه گاهی نمی خونه کلا !!!!!!!!
دوستان این شرایط جدید به چه صورته
با سلام
اگر شرائط لازم برای عملیات فراهم باشه میبایست مشکلی پیش نیاد. از صحت مواردی که مطرح میکنم اطمینان حاصل کنید:
ایسیو سالم باشد ، به این معنی که قطعات و سیم کشی بورد(تراک های مسی آن) سالم باشند حتی اگر برنامه کارخانه پاک شده باشد.
کلیه ارتباطات طبق راهنما در محل مربوطه درست لحیم شده باشد(در این مورد دقت بسیار داشته باشید زیرا هرگونه خطا موجب آسیب خواهد بود).
پایه های تغذیه در مواردی که لازم است به سوکت ایسیو متصل شود. اگر 2 عدد از پایه ها با 12ولت مشخص شده باشد میبایست تا هر دو پایه را
متصل نمود. در آخرین مرحله منبع تغذیه 12ولتی را وصل نمائید.
از منبع تغذیه 12ولت با جریان حداقل 1 آمپر استفاده کنید(مهــــم).
یکی از عواملی که باعث عدم کارکرد صحیح isp میشود مقدار ریپل یا نوسان بر روی ولتاژ تغذیه میباشد. این نوسان ولتاژ با ولتمتر
قابل اندازهگیری نیست زیرا ولتمتر مقدار ولتاژ متوسط را اندازهگیری میکند. تنها راه تشخیص استفاده از اسیلوسکوپ میباشد.
بنابراین بهنگام عدم کارکرد صحیح isp از یک باطری 12ولتی استفاده نمائید و در صورت رفع مشکل ، منبع تغذیه را تعویض کنید.
علیرغم افزایش شدید قیمت قطعات و مواد اولیه ، هنوز محصولات این شرکت دچار افزایش قیمت نشدهاند.
طبق درخواست دوستان جهت اعلام شرائط ویژه تا تاریخ 22/11/1391 برای اعضاء ، مبلغ 10% تخفیف برای فروش نقدی منظور شده است.
با سلام
دوستان و اساتید عزیز ، جهت درک بهتر برای نصب تغذیه و سیم بندی isp تصاویر زیر رو آپ کردم.
با تشکر از جناب همت زاده
ولی نفرمودید قیمت دستگاه چنده؟
با سلام
دوستان عزیز ، سرانجام انتظار بپایان رسید . دستگاه جدید دیاگ K-Diag3 ساخت صنایع الکترونیک کاراتکوین(کاتل)
آماده ارائه بشما عزیزان است . از دوست عزیزم جناب آقای امینی فر درخواست دارم تا قبول زحمت فرموده و تاپیکی
دراین خصوص ایجاد نمایند. بدیهی است ، دوستان و اعضای فوروم کیانست از الویتها و شرائط خاص جهت خرید و
تعویض دستگاههای دیگر شرکتها برخوردارند.
با سلام
دوستان عزیز ، لیست آپدیت شده را از اینجا دانلود کنید. قیمت کانکتورها و کابلها ، همچنین خودرو دلیکا در این لیست اضافه شده است.
باسلام و عرض ادب خدمت اقای مهندس همت زاده
مهندس بنده میتونم فقط دستگاه تبدیل ای سی یو بخرم؟
چون من فقط اونو لازم دارم.
ل
باتشکر
سلام خدمت دوستان برای رفع دیر استارت خوردن پراید ساژم موقع صبح کدوم گزینه رو باید دانلود زد یه پراید هست که موقع صبح باید سویچ رو به مدت 10 دقیقه باز بزاری تا زود روشن بشه وگرنه دیر روشن میشه چون 3گزینه برای استارت سرد پراید هست با تشکر
سلام چطور بفهمم که با کدوم برنامه باید دانلود شود آیا اگر اشتباه انتخاب کنم دانلود انجام میشود یا نه اگه اشتباهی دانلود شود مشکل ایجاد میکنه یا نه با تشکر
سلام
جناب امینی فر منظور شما از برنامه اورجینال چیه؟
یعنی با همین دستگاه ولی این بار انتخاب برنامه صحیح؟یا منظور دستگاهی دیگر است؟
با سلام
قیمتهای جدید :
آیکو مولتی پلکس 750
آیکو مولتی پلکس + برنامه ایسیوتولز 1650
دستگاه isp پروگرامر 350
توجه : برای دوستان عضو فوروم ، هدیه نوروزی تا پایان فروردین ماه 92 :
در ازاء خرید یک سری کامل ایسیو تولز بمبلغ 1650 یکعدد پروگرامر isp رایگان (تخفیف 350 ) دریافت مینمایید.
هر عضو تنها یکبار اجازه خرید با هدیه نوروزی را دارد.
سلام خدمت جناب همت زاده
جناب همت زاده فروش دستگاه تبدیل به صورت نقدی هست یا شرایط دیگه ای هم داره؟اگه داره ممنون می شم توضیح بدید؟
با سلام خدمت دوستان esu tools با نسخه 7.6 اپدیت شد.
سلام خدمت دوستان تو ورژن جدید چی اضافه شده با تشکر
سلام
بله اپديت شده.ولي من قابليتي نسبت به ورژن قبل مشاهده نكردم.(البته از ديد من).
احتمالا اين ورژن هم مانند چند ورژن قبل مربوط به سرعت و سازگاري نرم افزار با سيستم عامل مختلف ميباشد.
انشاالله جناب همت زاده فرصت كنند (خيلي وقته ايشان را زيارت نكرديم)سري به تاپيك خودشان بزنند و توضيحات كامل مربوط به ورژن جديد را ارائه دهند.
با سلام
دوستان عزیزم ، برنامه و دستگاه پروگرامر fn و ccn از مدتی پیش حاضر است.
تاخیر در ارائه آن بدلیلسازگار نمودن آن با isp و عدم نیاز به هزینه برای سخت
افزار اضافی میباشد.
این امکان در حدود 2 الی 3 هفته دیگر اضافه خواهد شد.
خبر جدید:
برنامه TNM5000+A با دستگاه آیکو مولتی پلکس بصورت کامل قابل اجراست.
به این ترتیب امکان خواندن و نوشتن ایپرام و اصلاح آن در Ecu زیمنس ، تبدیل
زیمنس ، خواندن ایپرام والئو و ساژم و امکان خواندن و ذخیره برنامه ایسیوهایی
که کارکرد خوبی دارند و دانلود کردنشان در ایسیوهای بعدی میسر شده است.
با سلام خدمت استاد گرامی: جناب همت زاده لطفا شرایط استفاده از برنامه tnm رو در ایکو ملتی پلکس بیشتر توضیح بدید .