«اعظم الله اجرکم و احسن عزاءکم و رحم الله میتکم»
نمایش نسخه قابل چاپ
«اعظم الله اجرکم و احسن عزاءکم و رحم الله میتکم»
بنده هم به نوبه خودم فوت ناگهانی همسرتان را از صمیم قلب تسلیت عرض میکن
فوت ایشان را تسلیت عرض میکنم
سلام جناب اقای کیانفر من هم درگذشت همسرتان را تسلیت گفته وبرای ان سفر کرده ارزوی ارامش وبرای شما از خدای منان صبر وشکیبایی ارزومنم ما رادرغم خود شریک بدانید
تسلیت خدمت آقای کیانفر
انشالله که غم آخرتون باشه
درگذشت (همسر) چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور مینشیند ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار چارهای جز تسلیم و رضا نیست این ماتم جانگداز را به خانواده محترم تان صمیمانه تسلیت عرض نموده و برای آنان صبر و اجر و برای آن عزیز سفر کرده علو درجات طلب میکنیم . غم اخرتون باشه
جناب کیانفر تسلیت بنده را پذیرا باشید.برای شما صبر و شکیبایی و برای روح آن مرحومه آسایش و آمرزش آرزومندم.
زندگی باید کرد: گاه با یک گل سرخ گاه با یک دل تنگ گاه باید رویید در پس یک باران گاه باید خندید با غمی بی پایان!!!
باسلام خدمت جناب اقای کیانفر ضمن عرض تسلیت بمانسبت در گذشت همسر عزیزتات و ارزوی صبر و بقای عمر به شما وخانواده محترمتان ومارا در غم خود شریک بدارید .
اعظم الله اجرکم و احسن عزاءکم و رحم الله میتکم
ما را در غم خود شریک بدانید
غم آخرت باشد http://www.iritowzin.ir/public/up1/1370074388.jpg
من هم از شنیدن این خبر واقعا ناراحت وشوکه شدم.
روحشان شاد و یادشان گرامی
با سلام وعرض تسلیت به جنابعالی وطلب مغفرت برای آن مرحومه (ما همه رفتنی هستیم وخاطره ها باقی می ماندتا هستیم قدر هم دیگر بدانیم)
جناب کیانفر
از درگاه خداوند سبحان برای آن مرحومه غفران و رحمت الهی و برای حضرتعالی و دیگر سوگواران صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم .
بنده هم خدمت اقای کیانفر فوت همسر گرامیشان را تسلیت عرض میکنم.ما را در غم خود شریک بدانید.
جناب کیانفر عزیز. ضمن تسلیت درگذشت همسرمرحومتان؛ازدرگاه احدیت برای آن شادروان بهشت جاودان و برای حضرتعالی و دیگر بازماندگان صبر وشکیبایی و آرامش روان مسئلت می کنم.
جناب کیانفر عزیز با سلام
درگذشت همسر گرامیتان را تسلیت عرض میکنم .انشاا... روحشان شاد باشد.
درگذشت همسر گرامیتان رو تسلیت میگم انشا الله غم اخرتون باشه
وخدا به شما صبروبردباری عطاکنه
باسلام درگذشت همسرگرامیتان راتسلیت عرض نموده وامیدوارم مارا نیز در اندوه خود شریک بدارید .
جناب کیانفر عزیز :
تحمل سوگ فقدان همسر صبری الهی را میطلبد ما را در این غم سترگ و جانکاه شریک بدانید
تحمل سوگ فقدان همسر تان صبری الهی را می طلبد
ما را در این غم سترگ و جانکاه شریک بدانید
•
جناب کیانفر عزیز:تسلیت عرض میکنم.. من و همه دوستان را در غم خود شریک بدانید .
سلام جناب اقای کیانفر من هم درگذشت همسرتان را تسلیت گفته وبرای ان سفر کرده ارزوی ارامش وبرای شما از خدای منان صبر وشکیبایی ارزومنم ما رادرغم خود شریک بدانید
استاد گرامی از دست دادن عزیزتان را به شما وبستگان تسلیت عرض نموده وبرای شما صبر وبرای ان مرحومه مغفرت الهی خاستاریم
با عرض تسلیت خدمت شما و طلب مغفرت برای سفر کرده عزیزتان
روحش شاد و یادش گرامی باد
اقای کیانفر مصیبت وارده رو به شما تصلیت عرض میکنم خدا صبرتون بده
دوست عزیز و گرامی جناب کیانفر عزیز
عرض ادب و تسلیت اینجانب را بپذیرید
ان شا الله خداوند به شما و خانواده محترمتان صبر فراوان بدهد
از درگاه خداوند سبحان برای آن مرحومه غفران و رحمت الهی و برای حضرتعالی و دیگر سوگواران صبر و شکیبایی مسئلت می نماییم
((روحش شاد و یادش گرامی باد))
خدارحمتشون کنه غمه اخرتون باشه.
با سلام بدینوسیله درگذشت همسر گرامیتان را به شما تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال غفران الهی برای آن مرحومه و صبر برای بازماندگان خواهانم من را نیز در غم خود شریک بدانید.
غم اخرتون باشه جناب کیانفر عزیز ان شالله خداوند به شما صبر عطا کند روح اون مرحومه رو مورد رحمت خویش قرار بده امین
بنده هم این مصیبت وارده را به شما و خانواده محترم تسلیت عرض می کنم
دوست عزیز مصیبت وارده را با نهایت تاسف به شما تسلیت می گم و از خدای مننان صبر و بردباری برایتان ارزومندم.
انا لله وانا علیه راجعون. جناب آقای کیانفر بنده درگذشت همسرتون به شما تسلیت عرض مینمایم .خداوند به شما صبر عطا بفرماید ان شاءالله
هوالباقی
تسلیت عرض میکنم .
امیدوارم خداوند به شما صبر کافی جهت تحمل این مصیبت بزرگ را عطا فرماید.
با عرض تسلیت به جناب کیانفر عزیز آخرین غمتون باشه.
با عرض سلام
امیدوارم غم اخرتون باشه وخداوند صبر به شما عنایت فرماید
جناب کیانفر انشاا... بقای عمر شما و دیگر عزیزانتان باشد از صمیم قلب به شما تسلییت عرض کرده و برای آن مرحومه رحمت و غفران الهی را مسئلت دارم . انشاا... در این شبهای مبارک خداوند غریق رحمت خود کند اورا .
ما رو در غم خود شریک بدانید . روحش شاد .
برای شادی و آرامش روحش صلوات