باسلام.لطفا فایل اپگرد جدید ال سی دی سامسونگ مدلLA32C465C4را برایم بگذارید.باتشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام.لطفا فایل اپگرد جدید ال سی دی سامسونگ مدلLA32C465C4را برایم بگذارید.باتشکر
با عرض سلام خدمت دوستان
فایل ایپرام و ابگرید ال سی دی سامسونک مدل LA26R91B را نياز داشتم، دوستان ياري كنند
ممنون
با عرض سلام خدمت دوستان
فایل ایپرام و آپگرید ال سی دی سامسونگ مدل LA26R91B را اگر دوستان دارند به دست ما برسونند, در ضمن در مورد نحوه آپگرید کردن نیز راهنمایی نمایند
ممنون
جناب آریای عرض ادب واحترام
اگه براتون زحمتی نیست فایل اپدیت ال ای دی سامسونگ بالا رو می خواستم
محض اطلاعتون این دستگاه هنگام کانال یابی گزینه انالوگ و دیجیتال میاد اما
کانالهای دیجیتال رو پیدا نمی کنه
باز هم ممنون از تمام زحماتتون
خسته نباشید خدمت کلیه همکاران عزیز
همکاران محترم در صورت امکان فایل آپدیت LEDمدل بالا رو میخاستم
سپاسگذارم
[]با سلام و خسته نباشید - من ابگرید ال سی دی سامسونگ مدل LA40C575f1R رو میخوام[/QUOTE]
سلام من فایل سامسونگ مذکور را نیاز دارم در صورت امکان ممنون میشوم اگر کسی از همکاران این فایل را در اختیار من بگذارد قبلا از شما سپاسگذاری میکنم.
با سلام خدمت شما دوستان فا يل ابديت يا ايپرام پلاسما مدل ps43E445u1mshd را ميخواهم با تشكر از دوستان:cool:
ایراد :به قسمت av تی وی که فیش متصل میکنم فعال نمیشه و تویه منو ورودی کامپانت را نشان میدهد و تصویر در حالی که فیش به پرت av متصل است گزینه کامپانت فعال بوده و سیاه وسفید است .
لطفا" راهنمایی کنید اساتید . توی سایت سامسونگ این مدل وجود نداشت :ps43d455a2m
با سلام
همکاران عزیز اگر کسی فایل فلش سامسونگ مدل UA40D5500RR را دارد لطفا اپلود کند.با تشکر از شما-موفق باشید
باسلام خدمت دوسان عزیز
فایل ایپرام LCD سامسونگ مدل LA40C695L1RSHD
را می خواستم با تشکر
با سلام همكاران محترم فايل فلش LED مدل UA40F5000AW لازم داشتم با تشكر
با سلام همكاران محترم كسي نيست جواب بده فايل فلش LED مدل UA40F5000AW لازم داشتم با تشكر
:confused:با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید گرامی:
لطفا در صورت امکان فایل فلش و ایپیرام سامسونگ LEDمدل UE40D6200 را در سایت قرار دهید یا برایم بفرستید متشکرم.
باسلام خدمت دوستان وسروران سایت بزرگ سایت کیان ست ...دوستان من یک ال سی دی سامسونگ به مدل( LA32B350F1) دارم و به شماره مدل کد( LA32B350F1XCS) اگر برای شما سروران امکان دارد ابگرید این مدل و لودری که بتوانم با کابل برنامه را انتقال بدهم بدهید چون دستگاه من وقتی روشن می شود تصویر و صدا دارد وبعد از یک لحظه تصویر می رود و صدا باقی می ماند..... با تشکر از شما سروران و دوستان
- سلام اسا تید محترم لطفا فایل فلش و ایپرام ال سی دی سامسونگ 32E490E 2 mshd در سایت قرار دهید با تشکر:redface:
با سلام اقا کسی جواب نمیده مرسی
باسلام دوستان اگر فایل فلش ال سی دی سامسونگ a32c510p7amرا دارند در سایت اپلود فرمایند
لطفا فایل اپدیت تلویزیون ال سی دی سامسونگ LA32C380D1
MKVبازیرنویس فارسی SRT ازطریق USB پخش بکنه.
نصبشم ازطریق USB باشه ممنون میشم..
کسی جواب منو نمیده؟بخدا میخوام با تلویزیون mkv پخش کنم زیر نویسشم mux میکنم فقط پخش بکنه هر راهی داره بهم بگید لطفا
منظورم از mux همون mkvtoolnix بود.یه اپدیت بهم بدین بتونم تو تلویزیون با یو اس بی فیلم mkv بازیرنویس ببینم.
سامسونگ مدل LA32C380D1
منتظرم
درخواست فایل فلشIED سامسونگ مدلUA32EH4440MSHD شماره آیسی 25Q40BV شماره لوکیشن آیسی IC1302
سلام مجدد
لطفا یاری کنی د وقت زیادی نمونده.ممنون
سلام مجدد
آیا از دوستان کسی درخواست بنده رو دیده!!!
کسی جواب ما رو نداد
با سلام
مدل ال سی دی من سامسونگ la40d503f7rxzn هست میشه گیرنده دیجیتالش رو فعال کرد؟
با سلام لطفا فایل ایپرام led سامسونگ مدل ua40d5540 رو قرار بدید ممنون
با سلام بی زحمت برای ایجاد زبان فارسی در منوی این دستگاه احتیاج به فایل آپگرید دارم . ا
با سلام لطفا فایل اپرام الیدی سامسونگ مدل ua32f4450am را در صورت امکان اپلود کنید با تشکر
عرض ادب خدمت خمکاران محترم
فایل فلش ال ای دی سامسونگ مدل ua46d5500 رو درصورت امکان میخاستم
شاید جای مناسبی نباشد اما این دستگاه هنگام استارت شدن حدود چندثانیه لگوی
سامسونگ اسمارت رو میاره دوباره خاموش شده و دوباره این عمل تکرار میشود
باتوجه به چند مورد مشابهی که داشتم که باایپرام وفلش حل شدند احتمال دادم
ازفلش وایپرام باشد بسیار سپاس گذارم
با سلام
درخواست فایل ایپرام ال ای دی سامسونگ مدل UA40ES6950
با تشکر
سلام و خسته نباشید همکاران عزیز
نیاز به فایل فلش ال ایی دی سامسونگ مدل UA46F5300AWXMV دارم لطفا در سایت قرار دهید بدجور کارم گیره .
شماره آی سی فلش: 25Q40CL SIP
فایل پیوست 89375 با تشکر و سپاس
سلام کسی نمیخواد کمک کنه .......
درخواست فایل ایپرام وفلش ledسامسونگ مدلua40d5500
با سلام درخواست فایل آپکرید la40c530f1xzn را دارم . تشکر
با سلام اگر امکان دارد فایل فلش سامسونگ مدل ua46eh5000r رو داخل سایت قرار بدهید.با تشکر فراوان
با سلام نیاز به ایپرام lcd la40d575f7m دارم ممنون میشم تو سایت قرار بدید
فایل ایپرام وفلش ledسامسونگ مدلua40d5500
رو لازم دارم