-
سلام دوستان طی تماس تلفنی که با جناب آقای همت زاده داشتم دوستانی که اینتر*** آیکو رو دارن با خرید نرم افزار tnm5000+A با نصف قیمت میتونن با استفاده از اینتر*** آیکو از راه obd هم ایپرام رو بخونن و هم تغییر در برنامه فلش زیمینس انجام بدن و همه کارهایی که tnm5000+A انجام میده رو انجام بدن
-
سلام دوستان طی تماس تلفنی که با جناب آقای همت زاده داشتم دوستانی که اینتر*** آیکو رو دارن با خرید نرم افزار tnm5000+A با نصف قیمت میتونن با استفا
باسلام : قیمت این نرم افزار tnm5000+A چنده
-
پاسخ : سلام دوستان طی تماس تلفنی که با جناب آقای همت زاده داشتم دوستانی که اینتر*** آیکو رو دارن با خرید نرم افزار tnm5000+A با نصف قیمت میتونن با
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
اتحاد
باسلام : قیمت این نرم افزار tnm5000+A چنده
با سلام :
800 هزار ميباشد .
-
ببخشین.tnm بهتره یا دستگاه اقای همتزاده .لطفا منو راهنمای کنید.متشکرم واقعا نیاز دارم
سلام دوستان دستگاه اقای همتزاده بهتره tnmیا لطفا منو راهنمای کنید tnm
-
پاسخ : تایپیک مخصوص دستگاه تبدیل کاتل(همت زاده)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عادل برقی
لطفاجواب بدین
هر کدام مزیت های خود را دارد ولی دستگاه ورژن جدید جناب همت زاده از زمانیکه قابلیت tnm هم دارد بصرفه تر هست
-
متشکرم فقط قیمت دستگاه فول اقای همتزاده چنده:redface:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عادل برقی
استاد منتظر جوابم:confused:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عادل برقی
متشکرم فقط قیمت دستگاه فول اقای همتزاده چنده:redface:
با سلام :
دوست عزيز ، چقدر در دريافت پاسخ عجله به خرج ميديد !
قيمت كامل 2000000 + 800000 قابليت obd tnm
-
سلام
دستگاه دانلود و تبديل اقاي همت زاده واقعا عاليه. مخصوصا جديدا هم قابليت tnm هم به ان اضافه شده.
-
با سلام خدمت تمامی اعضای سایت وسباس ودرود فراوان به جناب استاد همتزاده که ابتکار وخلاقییت ایشان چه در دستگاه تبدیل وچه دردیاگ وچه درابدیت دستکاه همیشه ما را شرمنده کرده اندو ما را شیفته خود کرده اند سباسگذارم:redface::redface:
-
من تا حالادستگاه کاتل به دلیل کمبود بودجه نتونستم بخرم ولی دوستان حرفه ای دارم وبا اونها خیلی با این دستکاه کار کردم همه شان از هر لحاظ راضی راضی اند
-
سلام: فقط 800هزار تومان زیاده (ببخشید اقای همت زاده)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عادل برقی
خطای سنسور ضربه میده وسنسور اکسیزن کار نمی کنه سنسور اکسیزن عوض شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عادل برقی
لطفا راهنمایی کنید
سلام :
كاربرگرامي : سوال خود را در بخش مربوطه عنوان نماييد . از وقتي كه به سايت كيانست تشريف آورده ايد فقط پست اسپم ميزنيد در صورت تكرار قطعا از سايت اخراج خواهيد شد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
اتحاد
سلام: فقط 800هزار تومان زیاده (ببخشید اقای همت زاده)
با سلام
لطفا قیمت برنامه و دستگاه اصلی +TNM5000 را سوال بفرمائید و سپس قضاوت کنید.
برای اطلاع دوستانی که در مورد قیمتها سوال فرموده اند ، قیمت ها تا پایان بهار 92 بشرح زیر است:
- دیاگ مولتی پلکس کاتل بمبلغ 750
- دیاگ مولتی پلکس کاتل + برنامه ECUTOOLS کاتل بمبلغ 1650
- دیاگ مولتی پلکس کاتل + برنامه +TNM5000 بمبلغ 2250
- دیاگ مولتی پلکس کاتل + برنامهECUTOOLS کاتل + برنامه +TNM5000 بمبلغ 2450
- دستگاه پروگرامر isp کاتل با قابلیتهای خواندن و نوشتن انواع حافظه و میکرو در ECU بمبلغ 360
چنانچه برنامه دیاگ مولتی پلکس غیر فعال شود مبلغ 350 از کل مبلغ حذف میگردد(تا پایان بهار 92).
تا اطلاع ثانوی مبلغ 10% تخفیف ویژه برای دوستان عزیز در
انجمن برقرار میباشد.
لطفا جهت دریافت اطلاعات ، آدرس ایمیلتان را در پست خصوصی قید بفرمائید.
من الله توفیق
-
با درود
ضمن تشکر از اقای همت زاده و کیانستی های عزیز
ورژن ecutools از 7.6 به 8.0 اپگرید شده لطفا در مورد قابلیتهای این ورژن توضیح بفرمایید
-
1 فایل پیوست
با سلام :
مژده : دوستان از هم اکنون ایسیو تولز خود را آپدیت نموده و نرم افزار خود را بهینه نمایید . آندسته از عزیزانی که ورژن 8 را دارند مجددا آپدیت نمایند .
در این ورژن پروگرام NEC مقدور میباشد ، جیتک FN , CCN جهت خام کردن FN و کم کردن کیلومتر خودروهای مولتی پلکس .
عکس پیوست ضمیمه راهنمای پینهای ISP .
-
باسلام
قابل توجه دوستان عزیزی که تاکنون برنامه اصلاح کیلومتر برای ایسیوهای والئو و همچنین
بوش را از شرکتهای دیگر تهیه نکرده اند و دستگاه آیکو ماکس دارند:
برنامه های فوق بزودی توسط آیکو ماکس قابل انجام خواهد بود. همچنین آپدیتهای جدید
نیز برای برنامه ایسیو تولز خواهد آمد.
من الله توفیق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بابک همتزاده
باسلام
قابل توجه دوستان عزیزی که تاکنون برنامه اصلاح کیلومتر برای ایسیوهای والئو و همچنین
بوش را از شرکتهای دیگر تهیه نکرده اند و دستگاه آیکو ماکس دارند:
برنامه های فوق بزودی توسط آیکو ماکس قابل انجام خواهد بود. همچنین آپدیتهای جدید
نیز برای برنامه ایسیو تولز خواهد آمد.
من الله توفیق
با عرض سلام دوست عزیز من تازه عضو این انجمن شدم ویک دستگاه ایکو دیاک وتبدیل ایسو شمارا دارم مدلMUXوازشرکت نگار خودرو خریدم ذر قسمت دانلود ایسیو زیمنس بیفول اگر میشود نرم افزار مدلPH+ را بگذارید چون بعضی موقع این ایسیوها نشانگر بنزین وگاز درست نمیشوند وبا تعویض ایسیو که شرکت میکند درست میشود لطفا نرم افزار اصلاحی انرا بگذارید با تشکر وسپاس
-
با سلام :
دوست عزیز ، به سایت کیانست خوش آمدید . در این خصوص با شرکت مهندس همت زاده تماس بگیرید .
-
در مورد ابدیت دستگاه تبدیل
با عرض سلام اگر میشود طریقه ابدیت دستگاه از طریق اینترنت اقای همت زاده توضیح دهند ممنون می شوم چون من دستگاه را ابدیت کردم ورزن 8 شد ولی نرم افزار کار نمیکند موقعی که نرم افزار را باز میکند گزینه اول که هیچی سه گزینه دیگر همه را پیغام ابدیت کامل میدهد ولی گزینه اخر که ابدیت اینتر *** است ارور میدهد ممنون میشم طریقه ابدیت دستگاه با تشکر وسپاس
-
پاسخ : در مورد ابدیت دستگاه تبدیل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fariborz tehrani
با عرض سلام اگر میشود طریقه ابدیت دستگاه از طریق اینترنت اقای همت زاده توضیح دهند ممنون می شوم چون من دستگاه را ابدیت کردم ورزن 8 شد ولی نرم افزار کار نمیکند موقعی که نرم افزار را باز میکند گزینه اول که هیچی سه گزینه دیگر همه را پیغام ابدیت کامل میدهد ولی گزینه اخر که ابدیت اینتر *** است ارور میدهد ممنون میشم طریقه ابدیت دستگاه با تشکر وسپاس
با سلام :
دوست عزیز ، گزینه آخر مربوط به ISP میباشد . جهت آپدیت آن پروگرامر را به اینترف یس وصل و آداپتور تغدیه آنرا نیز همینطور ، سپس برنامه ایسیو تولز را اجرا نمایید . کمی در مورد کار نکردن برنامه نیز توضیح دهید که به چه شکلی میباشد .
-
با عرض سلام منظور من این است که نرم افزار را اجرا میکنم ایسیو را فلش یا دانلود میخواهم انجام دهم اینتر ف یس یا نرم افزار برنامه را اجرا نمیکند در دانلود پیغام کنترل یونیت شناخته نشد پیغام میدهد با تشکر وسپاس
-
با سلام :
بنده نیز همین حالا با همین مشکل مواجه شدم . بعد از نصب 8.55 این مشکل بوجود آمد . احتمالا آخرین ورژن آیکو را پشتیبانی نمیکند . اعلام نتیجه خواهم کرد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golestan1
با سلام :بنده نیز همین حالا با همین مشکل مواجه شدم . بعد از نصب 8.55 این مشکل بوجود آمد . احتمالا آخرین ورژن آیکو را پشتیبانی نمیکند . اعلام نتیجه خواهم کرد .
جناب گلستان بنده هم ورژن8.55 نصب کردم دستگاه بدون ایراد کارش انجام میده و در مورد ایرادی که دوستمون داره وقتی که خطای یونیت شناخته نشده می دهد نشان دهنده این است که اینتر*** شناخته این ایراد فقط میتونه از ایسیو باشه دوست گرامی شما چک کنید ببینین دیاگ با ایسیو ارتباط دارد یعنی وارد ایسیو می شود و پارامترها دارید یا نه
-
با عرض سلام بله با دیاگ وایسیو ارتباط دارد وپارمترها را میخواند من با دیاگ مشکل ندارم فقط با نرم افزار تبدیل مشکل دارم که با نرم افزار تبدیل فلش یا دانلود ایسیو نمیتوانم انجام دهم با تشکر وسپاس
-
پاسخ : در مورد ابدیت دستگاه تبدیل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fariborz tehrani
با عرض سلام بله با دیاگ وایسیو ارتباط دارد وپارمترها را میخواند من با دیاگ مشکل ندارم فقط با نرم افزار تبدیل مشکل دارم که با نرم افزار تبدیل فلش یا دانلود ایسیو نمیتوانم انجام دهم با تشکر وسپاس
کدوم مرحله دانلود و تبدیل به مشکل برمیخورین
-
با عرض سلام کلا برنامه تبدیل ایسیو اجرا نمیشود ولی با برنامه که ورزن 6 است اجرا میشود ولی با ورزن 8 اجرا نمیشود با تشکر وسپاس
-
با سلام
در دستگاه دانلود آقای همت زاده قسمت دانلود ecu بوش یه سری کد ورژن نرم افزار برای ecu بوش 7.4.4 قرار داده شده دوستان لطف کنن مشخص کنند هر کدام برای چه ماشینی است
ME7.4.4-(9648024680
ME7.4.4-(9650116680)(23
ME7.4.4-(9647817380)(23
ME7.4.4(9644219480
ME7.4.4(9651812680
ME7.4.4(9647245280)(13
ME7.4.4(9646664380)(91
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
marboty
با سلام
در دستگاه دانلود آقای همت زاده قسمت دانلود ecu بوش یه سری کد ورژن نرم افزار برای ecu بوش 7.4.4 قرار داده شده دوستان لطف کنن مشخص کنند هر کدام برای چه ماشینی است
ME7.4.4-(9648024680
ME7.4.4-(9650116680)(23
ME7.4.4-(9647817380)(23
ME7.4.4(9644219480
ME7.4.4(9651812680
ME7.4.4(9647245280)(13
ME7.4.4(9646664380)(91
سلام
دوست عزیز پشت ایسیو 7.4.4 خودرو 206شماره سریال ان مشخص شده.شما باید در زمان دانلود و یا تبدبل ایسیو . یکی از این سریالها که با ایسیو شما مطابقت دارد انتخاب کنید.و اقدام به برنامه ریزی کنید.
-
با سلام :
دوستان عزیزی که ایسیو تولز دارند آپدیت جدید ، گزینه خطای سنسور کیلومتر برای پراید والئو اضافه شده است .
-
1 فایل پیوست
با سلام :
دوستان عزیزی که آیکو همت زاده را در اختیار دارند میتوانند توسط برنامه زیر ، گاز وارش گستر پراید را نیز عیب یابی نمایند .
-
باسلام خدمت آقای همت زاده من دستگاه کاتل رو از شرکت نگار خودرو خریدم آیا میتونم قابلیت های جدید رو به اون اضافه کنم
سریال دستگاه هم 90m020061 است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamzehhossaeni
باسلام خدمت آقای همت زاده من دستگاه کاتل رو از شرکت نگار خودرو خریدم آیا میتونم قابلیت های جدید رو به اون اضافه کنم
سریال دستگاه هم 90m020061 است
درود :
دوست عزیز ، دستگاه شما حدود 2 سال پیش خریداری شده است ، بله قابلیت آپدیت شدن را دارد با شرکت کاتل تماس حاصل نمایید .
-
باسلام درقسمت دانلود7.4.5شماره ايسيوها كامل نيست لطفا راهنمايي بفرماييد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tune.top
باسلام درقسمت دانلود7.4.5شماره ايسيوها كامل نيست لطفا راهنمايي بفرماييد
درود :
دوست عزیز ، مشکل چیه بیشتر توضیح دهید .
-
پاسخ : قابل توجه حرفهایها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بابک همتزاده
باسلام
قابل توجه دوستان عزیز حرفهای
قابل توجه تعمیرکاران حرفهای ECU
چنانچه قادر به تبدیل از راه پروگرامر هستید!
چنانچه دسترسی به فایلهای BIN را دارید!
چنانچه قصد خرید و تکمیل برنامه دانلود را در آینده دارید
از هم اکنون دیاگ ماکس بهمراه ISP را تهیه کنید
دستگاه ISP نیازهای شما به کلیه پروگرامرها را برطرف میکند
زیرا بیش از 90% دانلودها و تبدیلها امکان پذیرند
به نصف قیمت
+
دیاگ کلیه محصولات ایران خودرو شامل
موتورهای بنزینی - موتورهای گازسوز + گاز پراید
جدید ترین محصولات ABS ایرانخودرو
جدیدترین محصولات AirBag ایرانخودر
تعریف کلیدهای حرفهای
فول مولتی پلکس + ISP MultiPlex
دانلود CCN , FN , DDN , PDN , ICN
دیاگ کامل CCN , FN , DDN , PDN , ICN
دانلود موتور ملی بنزینی ، دوگانه ، ایموبلاز دار
سختافزار فول CAN BUS High Speed سریعتر از PPS
دیاگ کاملا حرفهای با آپدیت رایگان
خدمات بیرقیب صنایع الکترونیک در ایران و منطقه
تخفیف ویژه برای عزیزان کیان ستی
در صورت نیاز پیغام بدهید.
با سلام میشه قیمت دستگاهتون بگید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
احمد برقکار
با سلام یعنی با خیال راحت ویندوز سون رو لبتاب بزارم برای تبدیل ایسیو وکار با دیاک مشلی نداره جون تو راهنمای نصب کفته ویندوزxp3 باتشکر
من خودم هم رو7هم روxp نصب کردم مشکلی نداشته خیلیم راضیم
-
دوستان قیمت این دستگاه چنده؟؟ دستگاه تبدیل کاتل؟؟ دوستان اگه فرق بین این دستگاه تبدیل را با پروگرامر اش توضیح دهید ممنون میشم یعنی برای تبدیل کردن باید دستگاه تبدیل خرید؟؟ پروگرامر نمیشه؟؟ با تی ان ام 5000 چه طور کار تبدیل چه طوره؟؟
-
سلام
فرق بین تبدیل با دانلود چیه؟؟
برای تبدیل باید چیکار کرد؟؟
تبدیل را از پروگرامر انجام میدهند یا توسط دیاگ هم میشه؟؟
-
سلام
از طریق obd میشه تبدیل انجام داد؟؟
با دیاگ اچ اسکن کاتل چه طور میشه تبدیل زد؟؟؟؟
پس وقتی از طریق ان پروگ یا تی ان ام 5000 با جی تگ برنامه می زنیم اسمش چیه؟؟؟ تبدیل؟؟ میشه از این طریق تبدیل انجام داد؟؟
-
این دستگاه فلاشیت ورمزیار و تبدیل همت زاده چیه؟؟
ایا کاتالوگ یا سایتی ازش دارید؟؟
قیمت اش چنده؟؟