باعرض سلام مشخصات فیش واریزی توسط پیام خصوصی ارسال کردم لطفا جهت فعالسازی اقدام فرمایید از همکاری شما سپاسگزارم .
باتشکر mohsen55
نمایش نسخه قابل چاپ
باعرض سلام مشخصات فیش واریزی توسط پیام خصوصی ارسال کردم لطفا جهت فعالسازی اقدام فرمایید از همکاری شما سپاسگزارم .
باتشکر mohsen55
با سلام خواهشمندم حساب کاربری من رو فعال کنید... با تشکر فراوان ... بهروز کاظمی
با عرض سلام کاربرعلی عرب هستم مبلغ واریز شد لطفا نسبت به فعالسازی عضویتم اقدام نمایید .با تشکر فراوان
با توجه به واريز مبلغ 150000 ريال توسط اينجانب لطفاً vip2 فعال گردد.
pars52
باسلام
رمضان هستم حق عضويت 350000 ريالي را واريز نمودم
با سلام ... مشخصات فیش واریزی جهت عضویت در گروه ویزه ( VIP1 ) به وسیله ی پیام خصوصی ارسال شد .لطفا" نسبت به فعال سازی نام کاربری اینجانب ( rezasayna ) در گروه ویژه ی درخواستی اقدام نمایید ... با تشکر
با سلام وجه لازم جهت فعالسلزی vip2 اینجانب انجام شد لطفا اقدام فرمایید مشخصات واریزی نیز ارسال گردیدبا تشکرhamidmehdipour
با سلام وخسته نباشید با نام کاربری سروش مبلغ 250000 ریال برای یک سال تمدید درگروه vip 2 درمورخه 1392/2/22 واریز کردم لطفا فعال فرمایید
با سلام وجه لازم جهت فعالسازی vip2 اینجانب انجام شد لطفا اقدام فرمایید مشخصات واریزی نیز ارسال گردیدبا تشکر
باسلام این جانب علی اصغر سعدابادی درخواست vip2 دارم به مدت شش ماه مبلغ 150 هزار ریال از بانک ملی شعبه ی فردوسی جنوبی نیشابور کد شعبه به نام در تاریخ 23/2/1392,ساعت 13:04 به شماره پیگیریه وشماره حساب واریز گردید
عضویت منو فعال کنید
شماره فیش 14934 به حساب1001 06 ش ب 92.223ioy2.24
لطفا کاربری من را نیز فعال کنید مشخصات براتون پیام خصوصی شد.
با سلام........لطفا كاربري من را تمديد بفرماييد......با تشكر
تمام مشخصات ارسال شد یک بار هم آقای سهرابی جواب دادن ولی آلان دو ساعته منتظرم فعال نشد لطفا رسیدگی کنید.
واقعا این چه وضعیه آخه آدم تا به چیزی نیاز نداشته باشه مجبوره 35 هزارتومان بده من یه فایلی و میخواستم دیگه مشتری از دستم رفت دیگه مثل این اشتراکی کی به بدرد من میخوره لطفا اصلاح کنید این وضع سایت نیست
با سلام من در سایت کیان ستVIP2 ثبت نام کرده ام ولی منوی مخفی تلویزیون را برایم باز نمیکند لطفا من را راهنمایی ام کنید.متشکرم
داداش دو سه ساعت نیست شما واریز کردید شاید ادم گرفتاری داشته باشه این چه وضعیه شما راه انداختید ؟ بنده باید از شما شاکی باشم
اگر این پست ها رو دیده بودم بجای فعال کردن کاربریت توقیفت میکردم فکر کردید 24 ساعته باید به سایت چسبیده باشم
شما که نیاز فوری دارید باید زودتر به فکر باشید
با سلام........ببخشيد جناب كيانفر اين هم عكس........با تشكرفایل پیوست 69426
با سلام........لطفا كاربري من را تمديد بفرماييد......با تشكر
با سلام خدمت مدیریت سایت اطلاعات رسید وجه بانکی جهت فعال سازی گروه ویژه 2 ارسال شد. نام کاربری navidsat