پاسخ : سوالات ومشکلات گوشی های نوكيا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alialban
سلام من گوشی نوکیا ایکس 6 16گیگ دارم بولوتوسش روشن نمیشه پیغام میده
UNUBLE TOPERFORM BLUETOTH OPERATION
با فلشم درست نشده کمک کنید مرسی
با چه باكسي فلش شده؟
دركل اگر با نرم افزار جواب نداد آي سي بلوتوث رو با خمير فلكس خوب هيت بگيريد
کمک : گوشی N95 در حالت آپدیت با J.A.F خاموش شد....
یا عرض سلام خدمت دوستان بنده در حال فلش زدن گوشی N95-1 , RM159 بودم با نرم افزار J.A.F در مرحله آخر Pooling گوشی باید ریبوت میشد ولی نشد ودیگه بالا نیومد الان Daed شده و میخوام روی Daed یا نرم افزار J.A.F یا Phoeinx فلش کتم میشه یا نه ؟ خواهش دارم سریع جواب بدین...
از دوستان کسی نمی تونه پاسخ بده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mirbabaei
از دوستان کسی نمی تونه پاسخ بده؟
باسلام
چه باکس هایی دارید؟ بجز جف
با فونیکس تست کنید اگر جواب نداد با کابل پشت گوشی و باکس mxیا ufsmicro فلش کنید
حواستون به ورژن گوشی حتما باشه اخرین ورژن رو فلش کنید
لازم به ذکره که فونیکستو این کار خیلی کمکتون میکنه و کرک BEST
باسپاس
فعال نشدن اینترنت گوشی نوکیا2720
سلام اینترنت گوشی نوکیا2720 فعال نمیشه (سیمکارت ایرانسل )مدله گوشی رو هم به 2225فرستادم بازهم فعال نشد باتشکر...
پاسخ : فعال نشدن اینترنت گوشی نوکیا2720
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behdad22
سلام اینترنت گوشی نوکیا2720 فعال نمیشه (سیمکارت ایرانسل )مدله گوشی رو هم به 2225فرستادم بازهم فعال نشد باتشکر...
درود دوست عزیزشما یکبار گوشی را به تنظیمات کارخانه ببر سپس #3*140*
رو بزن تنظیمات مربوطه میاد شما گزینه 6 مربوط به gprs را انتخاب کنید وبعد از چند دقیقه یک پیامک میاد وقتی که رمز می خواست 1234 را بزن کار تمومه وصل میشی موفق باشی
پاسخ : مشکل گوشی نو کیا c500
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
petr
با سلام وخسته نباشید استاد محترم من گوشی نوکیا مدل c5-00 دارم که از طریق گوشی و از طریق منوی گوشی عنوان آپدیت نرم افزار را انتخاب نمودم که از طریق اینترنت گوشی فایل جدید را آپ دیت کردم . ولی فایل را اجرا نکردم پس از مدتی که باطری گوشی تمام شد و گوشی خاموش شد همان ودیگر روشن نشد . و شارژر را به گوشی وصل کر دم عمل شارژ باطری را نشان نمی داد. گفتم شاید باطری خراب است یک باطری فابریک خردیم ولی باز شارژنمی شود ودر ضمن شارژر نبز سالم است به چندتا تعمیر گاه بردم گفتن درست نمی شود حال سئوال من این است که ایا فایل دریافتی از طریق گوشی باعث این خرابی شده است لطفا راهنمائی کنید از همکاری شما کمال تشکر را دارم
سلام دوست عزیز
شما یک نکته مهم رو فراموش کردید قبل از آپدیت گوشی حتما باید باطری فول باشه و ترجیحا شارژر بهش متصل باشه
تا در مراحل اپدیت هرگز گوشی خاموش نشه
بنظرمن گوشی شما باید فلش بشه ولی در مورد گوشی های جدید اطلاعی ندارم که میشه یا نه
موفق باشید