با تشکر. ریموت اورجینال خود زانتیا میباشد. در ضمن با باطریهای مختلف هم امتحان کردیم ولی نتیجه همان است.آیا احتمال دارد از آی سی حافظه داخل ریموت باشد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با تشکر. ریموت اورجینال خود زانتیا میباشد. در ضمن با باطریهای مختلف هم امتحان کردیم ولی نتیجه همان است.آیا احتمال دارد از آی سی حافظه داخل ریموت باشد؟
سلام بله دوست عزیز میتونه از خود ریموت باشه
با سلام
اشگال در نصب سیم های دزگیر اردی
ایا گسی می دونه که سه عدد سیم با ز و بسته خروجی دزگیر را به کدام سیمهای ماشین می بندند
من سر سیمهای خروجی رله هارا بستم به سه عدد سیم پمپ درب سمت راننده ولی باز کردن ان خوبه ولی برای بستن در بیشترین موارد تا قفل را می زنم چندین بار باز وبسته میشه لطفا راهنمایی کنید
با تشگر
سلام دوست عزیز باز و بسته شدن پشت سر هم قفل مرکزی این ایراد اکثرا از خود قفل درب راننده یا شاگرد میباشد شما هم باید این طوری عیب یابی کنید موقعی که قفل مرکزی موقع بستن خود به خود باز و بسته میشه با کلید درب راننده رو ببند اگه باز وبسته شدنش درست شد مشکل از قفل درب راننده میباشد یا بر عکس درب شششششاگرد رو امتحان کن
سلام دوست عزیز اول شما سیم کشی خود ماشین رو چک کن ستون سمت چپ راننده سوکت مشکی سیم های سبز و قرمز هست که یکی یکی منفی میدی با یکی درب باز و یکی درب بسته میشه و لا دری هم سیم سبز هست و ضامن قفل درب راننده ببند و این سیم ها رو امتحان کن ببین مدار قفل مرکزی درست عمل میکنه یا نه اگه درست بود سیمهای باز وبستن دزدگیر رو به اونا ببند
================================================== ======
با سلام:lay::lay::lay::lay::lay::lay::lay:
- استاد سیم اتصال ماشین رویک بار به سیم سبز و بار دیگر به سیم قرمز در فیش مشگی زدم یک بار باز کرد ولی برای بستن چندین بار خود به خود باز وبسته می شود :(81)::(81):
با تشگر :0018:
سلام دوست من پس شما مشکل اتصال سیم کشی دارین برای پیدا کردن اتصال اول سوکت درب راننده رو از کنار ستون سمت چپ در بیار ببین باز هم مشکل رو دارین اگه باز هم مشکل بر طرف نشد سوکت درب شاگرد رو دربیارین و اگه باز هم مشکل حل نشد یه رله قفل مرکزی تعویض کنین ببینین باز هم مشکل هست یا نه
درود
دوستان چند روزی میشه درب های ماشین من با ذزد گیر عمل نمیکنه فقط درب سمت رانند بادزد گیر کار میکنه بقیه رو باید با دست قفل کنم اگه راهنمایی بفرمایین ممنون میشم
پراید صبا دزد گیر استل میت قهوه ای رنگ