با سلام دوستان لطفا فایل ایپرام تلویزیون سامسونگ مدل cs-29z57mh با شاسی ks7c .ضمنا یک فایل داخل سایت جواب نداد .خیلی ضروریه . با تشکر فراوان
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام دوستان لطفا فایل ایپرام تلویزیون سامسونگ مدل cs-29z57mh با شاسی ks7c .ضمنا یک فایل داخل سایت جواب نداد .خیلی ضروریه . با تشکر فراوان
باسلام دوست عزیز
شما از این فایل هم می توانید استفاده نمایید
فایل ایپرام تلویزیون SAMSUNG مدل CS-29193
منتظر اقدامات دیگر دوستان نیز باشید
با درود
من فایل ایپرام تلویزیون مدل 21XL88TPS
شماره شاسی:AA41-01231D
می خواستم.
با تشکر
باسلام دوست عزیز
فایل ایپرام 21XL88TSرااز این تایپیک دریافت نمایید
بعد وارد منو سرویس شوید و PIP آن را فعال نمایید
در ضمن شماره شاسی S16D می باشد
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
با کمال تشکرbahare7
باسلام خدمت دوستان گرامی من فایل ایپرام تلویزیون مدل cs5380tpsباشماره شاسی aa41میخواستم
باسلام دوست عزیز
فایل درخواستی خود رااز این تایپیک دریافت نمایید
5380TPS
درود
به سایت کیانست خوش آمدید . به این نکته توجه کنید که قبل از دادن درخواست میبایست آرشیو سایت را جستجو کنید و اگر فایل مورد
نظر شما وجود نداشت درخواست دهید . همچنین شماره شاسی دستگاه را درست بونیسید مثلا شاسی این مدل احتمالا باید KS2A باشد
که در ادامه همین شماره که نوشته اید یا در بین پایه های ترانس هایولتاژ نوشته میشود . فایل مورد نظر شما در این تاپیک قرار دارد
فایل ایپرام تلویزیون سامسونگ مدل : CS-5380TPS با شاسی : KS2A - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
فایل ایپرام تلویزیون SAMSUNG مدل 5380TPS - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
باسلام خدمت دوست عزیزم من این فایل راچک کرده بودم وشماره شاسی AA41درست است همچین شاسی وجوددارد باتشکر
باسلام خدمت سروران گرامی این فایل رازدم نشد o/wباز نمیشد cs-53750tpsباشماره شاسیks7aرازدم حل شد برای اطلاع دوستان نوشتم ازراهنمای شمانیز ممنونم