با سلام
دوستان درصورت امکان فایل فلش ua48h6400ar را اگر در اختیار دارند در سایت قرار دهند و خانواده ای را از نگرانی نجات دهند
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
دوستان درصورت امکان فایل فلش ua48h6400ar را اگر در اختیار دارند در سایت قرار دهند و خانواده ای را از نگرانی نجات دهند
با سلام وخسته نبا شید
در خواست فایل فلش ال سی دی سامسونگ
مدلLA40D575F7M
سلام دوستان یه دستگاه سامسونگ صدا نداشت رفتم تو کد سرویسش یه گزینه رو فعال کردم کل دستگاه خاموش شد ایپرام هم با پروگرم اریز کردم باز نشد اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم یا فابل فلش یا ایپرامشو داره به بده ممنون میشم واقعا گیرم. مدل دستگاه هم LA32D475G1M
سلام
در صورت امکان اگر فایل فلش سامسونگ مدل LCD LS15E33C را در سایت قرار دهید بسیار سپاسگزار می شوم
با سلام فایل فلش پلاسما 43 به این مدل رو درخواست دارم
P43F4550
ممنون
سلام دوستان لطفا در صورت امکان فایل فلش و ایپرام تلویزیون ال ای دی سامسونگ UA46D5500RRXRQ را هم در سایت قرار دهید...باتشکر
سلام دوستان نیاز به فایل فلش ال سی دی سامسونگ مدل LA32E420E2R دارم لطفا در سایت قرار دهید .ممنون
شماره آی سی فلش :: 25Q64BVFI
فایل پیوست 95658
سلام دوستان نیاز به فایل فلشال ای دی سامسونگ مدل UA46F5300AR با آی سی
فلش 25Q64 دارم اگه موجود دارید لطفا در سایت قرار دهید .ممنون
فایل پیوست 95686
سلام ممنون جناب شعبانیان زحمت میشه براتون اگر امکان داره یه
لطفی هم به
درخواست قبلی داشته باشین چند روزه دنبالشم
(فایل فلش LA32E420E2R ) در کل
از حضرت عالی ممنونم
ممنون دوست عزیز تست کردم احتمالا ایراد من از جای دیگه هست چون فایل خودشو با فایل ارسال حضرت عالی تو پروگرامر tnm2000 مقایسه کردم هر دویکی است . ممنون از زحمت شما
همکار عزیز درمورد فایل LA32E420E2R لطفا اگه موجود دارین کمک کنید ممنون میشم .
سلام همکاران محترم نیاز به فایل فلشال ای دی سامسونگ مدلUA40F5300 دارم
لطفا در صورت امکان در سایت قرار دهید . ممنون از زحمت عزیزان
سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی . به فایل ایپرام و فلش ال ای دی سامسونگ مدل UA 46D5950Rm دارای مین شماره BN41-01660A نیاز دارم . در صورت موجود بودن قرار دهید .
با سلام لطفا فایل فلش ua32eh4003wرابگذارید
سلام فایل فلش و ایپرام 46f5000 را با ایسی 25Q128f اگر کسی داره قرار بده . متشکرم
سلام باعرض خسته نباشید خدمت همکاران گرامی.ایپرامsamsung ua46d5500rr را میخواستم.باتشکر
فایل فلش سامسونگ la26c475
با سلام خواهش میکنم فایل بروزرسانی تلوزیون ال ای دی سامسونگ مدل UA40ES6950 سری 6 برام بذارید به خدا ممنونتون میشم . من منتظر جوابهاتون میمونم
بادرود- نیاز مبرم به فایل ای÷روم(24C256) سامسونگ مدل: UA48H4860AW دارم چنانچه موجود است لطفا آ÷ بفرمایید . منتظر یاری سبزتان هستم با تشکر
درود نرم افزارال سی دی مدلLA40\c575F1Rمیخواستم ممنون
سلام خدمت دوستان و همکاران عزیز .یک دستگاه ال ای دی سامسونگ d5500 دارم که هر 5 دقیقه یکبار خاموش و روشن میشه.کسی میتونه راهنمایی کنه.ممنون میشم اگه کمک کنید
درود
کاربر گرامی لطفا برای مطرح کردن سئوال به قسمت پرسش و پاسخ مراجعه کنید
و از پست زدن در دیگر تاپیک ها خودداری کنید . به لینک زیر رفته و تاپیک جدید باز کنید
و در آن مدل را به صورت کامل نوشته و ایراد را توضیح دهید تا دوستان راهنمایی کنند
طرح سوالات ومشکلات LCD های SAMSUNG
سلام دوستان محترم خسته نباشید نیاز به فایل فلش ال ایی دی سام سونگ مدلUA32EH4003W دارم لطفا در سایت قرار دهید . ممنون
درود
فایل فلش در تاپیک زیر موجود است ابتدا از فایل اصلی بک آپ بگیرید
اي سي فلش LCD-ua32eh4003 rxg-.rar
salam file flash samsung smart ua 46d5500
سلام دوست عزیز
اولا باید تو کیانست به فارسی تایپ کنید
دوم فایل فلش این مدل الیدی حجم خیلی بالایی داره
و امکان آپلود اون تو سایت نیست اینم بگم چون بک آپ گرفتن اون نیاز به
پروگرمر TNM5000 داره بنده موفق به بکاپ گیری نشدم
موفق باشید
درود
اقای عزیز دقیقا مثل همین پست را
چند دقیقه قبل زده بودید
من حذف کردم باز هم با همان
شرایط دوباره پست زدید
عنوان نا مناسب
محل نامناسب
زبان نامناسب
پست شما باز هم حذف می شود
تا وقتی که هر سه مورد بالا اصلاح شود
این تاپیک بعد از روئیت کاربر حذف می شود
سلام باتشکر
کامپیوتر من فارسی نداره به سختی زدم عجله داشتم
نرم افزار فلش این ledرو میخواستم اگه دارید کارم لنگه
ممنون
ممنون پس چاره چیه برد خوابیده گیر نرم افزارم هی خاموش روشن میشه تغذیه رو تست کردم بک لایت هم سالمه
درود
دوست عزیز این بار را به خاطر اینکه
عجله داشتید پست شما را به بخش صحیح
منتقل کردم ولی از بار بعد هر پستی
که جای نامناسب باشه در جا حذف میشه
و پاسخی داده نمی شود
در مورد فایل فلش هم منتظر باشید
ما که نداشتیم شاید کاربران
از فایلهایی که دارند برای شما اپ کنند
که بعید میدونم کاربران کمکی کنند
دوستان سلام اگه کسی این فایل رو داره یا میتونه راهنمای کنه ممنون میشم
با عرض سلام وخسته نباشید
همکاران محترم فایل فلش وایپرام این ال سی دی را دارید؟
لطفا اگر امکان دارد آی سی ایپرام اصلی را روی برد برایم مشخص کنید
ممنون
بادرود -نیاز مبرم به فایل الیدی فوقذکر دارم مدل مین BN94-07319F دارم البته ایپروم خام هم زدم پر نکرد و خاموش موند. با فایل خودش فقط آرم میاد بعد صفحه سیاه میشه. دوستانی که دارند لطفا آپ کنند. باسپاس قبلی
دوست عزیز یکبار از فایل فلش با پروگرامر کپی بگیرید و ایسی رو خام و فایل رو دوباره پروگرام کنید...این ایراد بیشتر مال خرابی فیوز بیت هاس که با این کار رفع میشه...تو خیلی از الجی ها که روی ارم مونده و سونی ها که خاموش روشن میشه این روش جواب میده:359421_LaieA_048:
با سلام خدمت اساتید فایل ایپرام سامسونگ ua46b6000vrxsv رو اگه دارید برام بزارید با تشکر ایسی ic901 -ic1603
با سلام وخسته نباشید پروگرام برای سامسونگ مدل UA40F5000AWرا خواستم باتشکر فراوان از مدیران زحمت کش
فایل ابگریدبرای سامسونگ مدل UA40F5000AW