کلیه پرسشهای شما در رابطه با سخت افزار ایکس پروگxprog-m xprog xprog-m xprog
کلیه سئوالات شما عزیزان در این تاپیک تا حد امکان و اطلاع دوستان جواب داده خواهد شد
نمایش نسخه قابل چاپ
کلیه پرسشهای شما در رابطه با سخت افزار ایکس پروگxprog-m xprog xprog-m xprog
کلیه سئوالات شما عزیزان در این تاپیک تا حد امکان و اطلاع دوستان جواب داده خواهد شد
سلام زیاد دارم به جناب دهقان عزیز که در پی ام جواب مارو نمیدن
اگه ممکنه چند تا عکس از این پروگرمر بزارید و قیمتشو بفرمایید
و بگید از کجا میشه تهیه کرد دیگه خیلی لطف میکنید.
کارهایی که میشه با این پروگرمر کرد رو با هیچ پروگرمر دیگه نمیشه انجام داد؟
ممنون.
سلام
در این جا مختصری توضیح دادم دوست عزیز
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک - نمایش پست تنها - کلیه نرم افزارهای مربوط به سخت افزار و xprog-m xprog
قیمتش هم حدود 300 باید باشه البته من 2 سال پیش 1.5 پول دادم برای تهیه این پروگرامر هم میتونید با خودم تماس بگیرید
در مورد سئوال سوم شما لااقل تو ایران من ندیدم که کارهای این پروگرامر رو پروگرامر دیگه ای انجام بده
این هم سایت اصلی این پروگرامر و چند تا عکس و راهنمای دستگاه
| AUTO SERVICE "TMT" |
فایل پیوست 46053
فایل پیوست 46054
فایل پیوست 46055
فایل پیوست 46056
ارزش این پست برای من فراتر از زدن یه دکمه ی تشکر بود
با سلام و عرض ادب خدمت آقای دهقان می خواستم بدونم با این دستگاه کارهای تبدیل ایسیو رو هم میتونیم انجام بدیم در ضمن کار کردن با این دستگاه برای ما سخت نیست و دستگاه تبدیل ایسیو رو داشته باشیم بهتره یا این با تشکر
سلام
بله دوست عزیز شما میتونید کار تبدیل رو انجام بدید بدون هیچ مشکلی
یک کمی کار کردن باهاش سخته
خب دستگاه تبدیل رو باید حدود 1.5 هزینه کنید اما برای این زیر 400 هزار براتون آب میخوره از نظر من این ارزشش بیشتره چون همون کار رو با قیمت کمتری انجام میده (حالا یک کمی هم شاید سخت باشه اما یکی دو بار که کار کنید راحت میشه و قلقش دستتون میاد )
یکی از مزایای این دستگاه اینه که اگه وسط کار به هر دلیلی هنگ کرد یا قفل شد کامپیوتر یا ... دوباره میتونید شروع کنید اما با دستگاه تبدیل دیگه کامپیوتر تون از دست رفته و باید با این دستگاه برش گردونید
البته به زودی آموزش تبدیل و کار با این دستگاه رو قرار میدیم که بعد از خواندن این اموزش راحت تر میتونید تصمیم بگیرید
با سلام خدمت آقای دهقان آیا این دستگاه هم مثل تبدیل ایسیو با سوکت عیب یاب این کار رو میکنه یا باید رو میکرو برنامه ریزی بشه و در ضمن برای من که تا بحال از این دستگاه استفاده نکردم و بلد نیستم با هاش کار کنم خوبه یا نه ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنیین و بگین این دستگاه رو از کجا میتونم تهیه کنم با تشکر فراوان
باسلام خدمت آقای دهقان ودیگر اساتید گرامی. کامپیوتر s2000با ic شماره sak-c167رو چطور میتونم تبدیل کنم این ای سی در لیست ایکس پروگ موجود نمی باشد. با تشکر