باعرض سلام وخسته نباشید.مادربرد کامپیوتر بنده سوکت ورودی کابل RS-232 نداره وبرای پرگرام کردن رسیورها مشکل دارم آیا سوکت تبدیلی موجود هست که به USB بخوره وسر دیگر اون تبدیل به کابل RS232 بشه؟ چون اکثر مادربرد های جدید این مشکل رو دارند.متشکرم
نمایش نسخه قابل چاپ
باعرض سلام وخسته نباشید.مادربرد کامپیوتر بنده سوکت ورودی کابل RS-232 نداره وبرای پرگرام کردن رسیورها مشکل دارم آیا سوکت تبدیلی موجود هست که به USB بخوره وسر دیگر اون تبدیل به کابل RS232 بشه؟ چون اکثر مادربرد های جدید این مشکل رو دارند.متشکرم
سلام دوست عزيز :
بله وجود دارد و آماده اش را از بازار تهيه كنيد . ولي خودتون هم اگه حوصله داشتين مي توانيد درست كنيد .
آموزش ساخت USB به RS232
باعرض سلام.متشکرم از راهنمایتان .میشه بفرمایید آمادش قیمتش چقدره ؟
سلام دوست عزيز :
دقيقا قيمت روز رو ندارم ولي برات قيمت ميگيرم و همينجا به اطلاع ميرسانم .
دوست من قیمت جنس خوبش تقریبا 5 یا 6 هزار تومنه.
باسلام.مهندس مطمعنی؟ به من قیمت25000تومانو دادن.مارک OMEGA این هم عکسش.میشه بفرمایید کدوم فروشگاه 5 یا6 تومنی رو داره؟ممنون میشم[IMG]http://up98.org/upload/server1/02/j/...uz73il7e4h.jpg[/IMG]
سلام .دوست عزیز متشکرم که خبر دادی.پسش میدم (به قول یزدی ها چیزی که عوض داره گله نداره)ممنون همشهری
اقا منم 25 گرفتم
باسلام
دوست عزیز شما میتونید یک کارت RS232 بگیرید و به مادر برد نصب نمایید به این همه هزینه احتیاجی نیست و این پورت USB=RS232با مشکلاتی رو برو هست
فایل پیوست 55820
فایل پیوست 55821