با سلام دراین تایپک سوالات مربوطه به درایوهای نوری dvdrw&cdrw/cdrom.dvdrom مطرح میگردد
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام دراین تایپک سوالات مربوطه به درایوهای نوری dvdrw&cdrw/cdrom.dvdrom مطرح میگردد
سلام خسته نباشید
من یه دابلیکیتور ذلرم یک به جند
مشکلش اینه که مشتریه من به این دستگاه کد داده ولی کد را فراموش کرده من برای تعمیر این دستگاه از شما راهنمایی میخوام مدل دستگاه نیز سوزوکی می باشد خیلی ممنون میشم جوابمو بدین با تشکر از شما
سلام خسته نباشید
من یه دابلیکیتور ذلرم یک به جند
مشکلش اینه که مشتریه من به این دستگاه کد داده ولی کد را فراموش کرده من برای تعمیر این دستگاه از شما راهنمایی میخوام مدل دستگاه نیز سوزوکی می باشد خیلی ممنون میشم جوابمو بدین با تشکر از شما
با سلام
دوست عزیز شما اسم و مدل و شماره ic های حافضه و flash رو ذکر کنید چون کلمات به کار رفته نا مفهوم هستن
با تشکر
سلام وخسته نیاشید
من یک دابلیکیتور ساتا دارم مدلی که روی ان نوشته zeus می باشد مشتریه من به این دستگاه کد داده ولی کد ان را فراموش کرده من برای تعمیر این دستگاه از شما راهنمایی می خواهم
ای سی حافضه این دستگاه نیز به شرح زیز می باشد
mx 162
25L1605AM20
خیلی ممنون میشم من را راهنمایی کنید با تشکر
سلام خستع نباشید
من یک دابلیکیتور ساتا دارم مدلی که روی آن نوشته zeus می باشد مشکل این دستگاه این است که مشتریه من به این دستگاه کد داده ولی کد آن را فراموش کرده من برای تعمیر این دستگاه از شما راهنمایی می خواهم
ای سی حافضه این دستگاه به شرح زیر می باشد
mx 162
25L1605AM20
خیلی ممنون میشم من را راهنمایی کنید با تشکر
با سلام
درب رايتر LG من خيلي كند باز و بسته ميشه حتي بعضي وقت ها اصلا باز نميشه تسمه ، فولي و موتور رو تعويض كردم ولي مشكل حل نشد.ممنون ميشم راهنمائي كنيد.
با تشكر
باعرض سلام وخسته نباشید.
من یک دی وی دی رایترال جی دارم.ایکن دی وی دی رام ازmy computerحذف شده ودرقسمت سخت افزارها
هم علامت زردرنگی گذاشته شدده است.کابلهاراچک کردم ولی مشکل حل نشد.لطفادرحل مشکل کمک بفرمایید.باتشکر
با سلام من یک دی وی دی رایتر سوزوکی دارم که یک بار اشتباه کابل برق اونو بر عکس زدم حالا وقتی که
سی دی یا دی وی دی رو درونش قرار می دی سی دی ذور می زنه اما لود نمی شه یعنی هیچی نشون نیم ده
لطفا راهنمایی فرمایید
با تشکر
با سلام من یک دی وی دی رایتر سوزوکی دارم که یک بار اشتباه کابل برق اونو بر عکس زدم حالا وقتی که
سی دی یا دی وی دی رو درونش قرار می دی سی دی ذور می زنه اما لود نمی شه یعنی هیچی نشون نیم ده
لطفا راهنمایی فرمایید
درود
دوست عزیز برای مطرح کردن دوباره مشکل حداقل 24 ساعت صبر کنید اگر پاسخی
دریافت نکردید مجدد مطرح کنید نه اینکه بعد از 2 ساعت دوباره تاپیک را بالا بیاورید
کلا دی وی دی درایوها نسبت به اتصال برعکسولتاژ ها بسیار حساس هستند و بلافاصله
دچار مشکل سخت افزاری میشوند که اگر خیلی شانس بیاورید چند قطعه در مسیر
ولتاز 5 ولت خراب شده باشد در غیر اینصورت صدمه اصلی به ایسی های مدار
میرسد که متاسفانه قابل جبران نیست . شما با باز کردن دستگاه به طور ظاهری بررسی
کنید اگر آیسی های مدار نترکیده باشند با اهمتر مسیر ولتآژ5 را دنبال کنید تا به قطعات معیوب برسید