خطای مداوم کویل در سمند دوگانه EF7
سلام به همکاران گرامی .خطای کویل 1و2 میزند و بعد از خطاگیری 2 الی 3 روز دوباره خطا میزند.کویل ها را جا بجا و مسیر را با بیزر جک کرده ام.با توجه به گرانی دسته سیم انزکتور 400000 تومان.ایا ممکن است از جای دیگر اشکال داشته باشد./لطفا راهنمایی کنید متشکرم
پاسخ : خطای مداوم کویل در سمند دوگانه EF7
سلام آقاي نواب
همين چندروز پيش يه سمندموتور ملي باهمين ايراداومد پيشم وبعداز عيب يابي كامل ايراد پيداشد.
از خود سوكت كويل هاتا15سانت به عقب روكش رشته سيم هاي توي خرطومي بر اثرحرارت وروغن ريزي كاملا ازبين رفته بودن وزماني كه خودرو در حالت دور درجا كار ميكرد هيچ مشكلي نداشت ولي هنگام حركت خودرو وتكان خوردن زياد بعداز چند روز دوباره همين خطاثبت ميشد كه با رفع اين ايراد مشكل خودرو حل شد.
اميدوارم به دردتون بخوره.
دوست عزیز برای حل مشکل جکار کردید /؟دسنگاه شما از کدام شرکت است ممنون میشم/
با تشکر از همه همکاران.منفی ها از ایسیو می ایند ایا لازم است که دو رشنه دیگر را هم دوباره سیمکشی جدید بکشم.ممنون میشم./
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navab-88
با تشکر از همه همکاران.منفی ها از ایسیو می ایند ایا لازم است که دو رشنه دیگر را هم دوباره سیمکشی جدید بکشم.ممنون میشم./
به نظر من برای اینکه سوکت زیر منیفولد را دور بزنی و خیالت راحت باشه همراه با چهار سیمی که به ایسیو میکشی دو سیم منفی بدنه و مثبت را هم جدا بکش
دوستان عزیز سیمکشی را کامل روکار ورله ها را تعویض کردم.فکر میکنم مشکل حل شده.مشتری راضی است.متشکرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
daffarpour
سلام آقاي نواب
همين چندروز پيش يه سمندموتور ملي باهمين ايراداومد پيشم وبعداز عيب يابي كامل ايراد پيداشد.
از خود سوكت كويل هاتا15سانت به عقب روكش رشته سيم هاي توي خرطومي بر اثرحرارت وروغن ريزي كاملا ازبين رفته بودن وزماني كه خودرو در حالت دور درجا كار ميكرد هيچ مشكلي نداشت ولي هنگام حركت خودرو وتكان خوردن زياد بعداز چند روز دوباره همين خطاثبت ميشد كه با رفع اين ايراد مشكل خودرو حل شد.
اميدوارم به دردتون بخوره.
سلام متاسفانه این مشکل برای ماشین من هم وجود دارد واقعاً نمیدونم باید چیکارش کنم میشه لطفاً باهاتون تماس تلفنی داشته باشم تا بتونم براتون توضیح بدم09******581