سوال در مورد طریقه بلوک کردن سایت
با سلام خدمت دوستان گرامی. الان یه چند وقتی هست که وقتی دارم تو اینترنت سرچ میکنم یه دفعه یه سایت دیگه ای باز میشه. من که خودم مطمئن هستم دستم نخورده و خودش باز میشه و کمی رفته رو اعصابم. حالا میخواستم بدونم چطوری میشه یه سایت و بلوکش کرد؟ البته میخوام تو تمام مرورگر ها این کار انجام بشه . با تشکر
پاسخ : سوال در مورد طریقه بلوک کردن سایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djagostin
دوستان کسی جواب نمیده ؟ کسی نمیدونه چطوری میشه در ویندوز7 یه سایت رو بلاک کرد ؟
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djagostin
اون سایتی که همش میاد رو سیستمم اینه : peyvandha.ir . من سیستمم آنتی ویروس روش نصب نیست امکان داره به خاطر همین اینطوری شده باشه ؟ و اگه آنتی ویروس نصب کنم امکان داره که درست بشه و دیگه تو این سایت نره ؟ با تشکر
سلام
دوست عزیز این سایت پیوندها در واقع بخاطر این میاد بالا که اون سایت تبلیغ یا بعبارتی ویروس
فیل تر هست شما وقتی به یه سایتی که فیل تر شده میرید با همین پیوندها مواجه میشید
اون نرم افزار که به شما معرفی کردم کلیه نرم افزارها و سایتهای تبلیغی و جاسوسی رو از روی سیستم حذف میکنه
شما نسخه پرتابل نرم افزار رو نصب کنید که نیازی به کرک کردن نداره
تو تصویر زیر مشخص کردم
فایل پیوست 92414
با سلام
نه دوست عزیز اون ویروس نیست .فقط سایتهایی که ***** شده به جاش این صفحه میاد و هیچ مشکلی از جهت ویروس نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djagostin
جواب ندادید پست اخر رو . سایت پیوندها ویروسه ؟ مشکلی برای سیستم پیش نمیاره ؟
سلام
ببینید دوست خوبم لینک این نوع سایتها معمولا به همراه نرم افزارها و یا گیم هایی که از اینترنت دانلود میکنیم روی مرورگر
نصب میشه تقریبا عملکردی شبیه ویروس رو داره البته در اکثر مواقع خطرناک نیستند و آسیبی به سیستم وارد نمیکنند
ولی در کل چون ناخواسته مرروگر رو به سمت سایت مشخصی میکشه باعث اعصاب خورد شدن کاربر میکنه
با نرم افزار اشاره شده در بالا براحتی از شره این مشکل خلاص میشید
توضیحی در مورد اون صحفه پیوندها بدم
اون سایتی که بصورت ناخواسته برای شما باز میشه فیل تر هست و بخاطر همین شما به صحفه پیوندها منتقل میشید
اگه خواستید بدونید سایت تبلیغی اصلی کدوم سایت هست با فیل تر شکن تست کنید
بهرحال نگران نباشید خطری برای سیستم نداره
موفق باشید