-
جی تگ
با سلام خدمت همه همکاران محترم.چندروز پیش یه ecu زیمنس ci4 آوردن پیشم که ماشین داخل رودخانه افتاده بود و کل ماشین و همچنین داخل ecu پر از آب بود که تمیزش کردم و تست گرفتم با تستر مشکلی نداشت ولی ماشین کد پرونده بود که مجبور شدم ecu رو بی کد کنم.بعد از اتصال جی تگ tnm هرکاری کردم ریدینگ نکرد و خطا در اتصال می داد.مطمئن هستم که سیمهارو درست وصل کرده بودم و برای اطمینان در سه مرحله هم این کارو تکرار کردم. مجبور شدم آی سی 29f400 را از برد جدا کرده و دستی پروگرام کنم.و بعد که با جی تگ وصل شدم در همون بار اول ریدینگ گرفت و مشکلی نداشت.به نظر شما اشکال از کار من در نحوه اتصال جی تگ بوده که در مرحله اول وصل نشد یا علت دیگری داشته و نقص ار پروگرامر یا خود ecu بوده؟
-
منم دارم بعضی مواقع قت وصل مینکنه خیلی تلاش کنی میگیره باشرکت تماس گرفتم گفتن ازلب تابته
-
سلام دوست عزیز این مشکل میتونه از تغذیه شما باشه
-
پاسخ : جی تگ
آره احتمال تغذیه یا لب تاپ یا خود پروگرمر هم میتونه باشه.ولی سوال من اینه که آیا خود ecu هم میتونه همچین ایرادیو پیش بیاره یعنی به هردلیلی( قطعی مدار یا قفل شدن آی سی فلاش 400bb) نشه با جی تگ وصل شد؟
-
ایسیو با سویچ بدون کد استارت خورده قفل شده بوده اکه اول پاک میکردی با پروگرامر میشد با جی تگ پروگرام کنی
-
بله دوست عزیز احتمال سردی لحیم پایه های ای سی فلش هم هست ولی اگه اتصالات درست باشه باید جی تگ بشه و آی سی نمیتونه قفل شده باشه
-
سلام منم هم جین مشکلی داشتم
ایراد از سیم کشی داخل برد بود.
از جا سیم های جی تگ تا ای سی فلش میباشد.برای ایسیو والو هم برام پیش اومده.ایراد از شما نیست
مشکل من با TNM 5000A در کابل یو اس بی میباشد.بعضی وقتها کانکت میشه و گاهی نمیشه. 5 تا کابل اورجینال شرکت دارم
کابل رو با چاپگر تست کردم مشکلی نداره و همجونین با دیاگ پردازش موتور تست کردم کار میکنه.
شرکت لطف کرده سوکت و برد داخلی دستگاه رو عوض کرده ونو هستند وحالا نمی دانم چکارش کنم
لطفا راهنمایم کنید
-
دوست عزیزراحترین کارهمینه ایسیووالوایسی رابازکرده وپروگرامرکنید
-
سلام.سوال من اینه؟
مشکل من با TNM 5000A در کابل یو اس بی میباشد.بعضی وقتها کانکت میشه و گاهی نمیشه. 5 تا کابل اورجینال شرکت دارم
کابل رو با چاپگر تست کردم مشکلی نداره و همجونین با دیاگ پردازش موتور تست کردم کار میکنه.
شرکت لطف کرده سوکت و برد داخلی دستگاه رو عوض کرده ونو هستند وحالا نمی دانم چکارش کنم
لطفا راهنمایم کنید
-
دوست عزیز ورژن دستگاه چنده اینوبگو