با عرض سلام
این بخش مخصوص سفارش پروگرامر FLASHCAT در لینک زیر میباشد
ساخت ارزانترین پروگرامرتمام spi فلش و nand فلش وeeprom و jtag با پشتیبانی عالی نرمافزاری
نمایش نسخه قابل چاپ
با عرض سلام
این بخش مخصوص سفارش پروگرامر FLASHCAT در لینک زیر میباشد
ساخت ارزانترین پروگرامرتمام spi فلش و nand فلش وeeprom و jtag با پشتیبانی عالی نرمافزاری
سلام.من هم میخوام.ممنون میشم
با سلام
ممنون میشم یکی برای من بسازید
سلام
منم كه قبلا اعلام كردم كه يه دونه ميخوام.صددرصد
باسلام
پویاجان در صورت امکان یکی هم واسه من بسازید...ونحوه خرید و شماره کارت روهم واسم ارسال کنید...تشکر
درود بنده نصاب هستم و گاهگاهی تعمیرات رسیورز هم انجام میدهم اگه برای مننم این پرئگرامر کاربرد دارد یدونه میخوام با سپاس از شما
سلام و درود
مهندس پويا عزيز
با عرض ادب و خسته نباشيد بنده بي صبرانه منتظر لطف شما براي ساختن اين پروگرامر هستم ممنون ميشم لطف شما شامل حال بنده شود. با تشكر و عرض خسته نباشيد و خدا قوت.
سلام
پویاجان چی شد جواب ندادی.....واسه ما اگه درست میکنی لطفا قیمت و نحوه سفارش رو ایمیل کن تا بحسابت واریز کنم..باتشکر
دوستان گرامی روی ویندوز xp و سیستیم های قدیمی اصلا کار نمیکند باید مادر بردهای کامپیوترتان usb3 داشته باشد بخاطر همان از ساختش پشیمان شدم چون وقتی بسازم دیگه نمیتونم پس بگیرم و برای خودم 75 هزار تومان تمام میشود خودم که نیاز ندارم و اکثرا انتظار دارند وقتی پروگرامر میخرند باید تک تک به انها اموزش بدم و فرصت اموزش هم ندارم
سلام.مهندس عزیز من لب تاب دارم مشکل پیش میاد
dell core i3
آيا با usb 2 اصلا استارت نميخوره يا كار ميكنه ولي كند تر؟
سیستمش اصلا usb2 است بله کار میکند در مادر برد های قدیمی سرعت کم میشود در مادر بردهای جدید سرعت خوب است .در مادر بردهای خیلی قدیمی تر باز باسرعت کمتر میخواند و اصلا دیتا های خوانده شده درست نیست
درسایت خودش نوشته
Open-source software for Windows PC.
Multi-language: English, French, German, Portuguese, and Spanish.
Supported protocols: JTAG, SPI, SQI, I2C, MPF, NAND
Fast 16MHz RISC processor with 32KB internal memory
Upgradeable firmware over USB!
On board reset button (for device reset or bootloader mode)
Universal CFI Flash programming support
SPI Mode 0, 1, 2 compatible (high density supported)
USB 1.1 / 2.0 / 3.0 / 3.1 compatible
Dual voltage 3.3v or 5v output via selectable switch
Optional 1.8v output support via adapter
External voltage regulator (1.8v, 3.3v and 5v @ 100ma)
Over 10 low-cost socket adapters available for purchase
Supports both NOR and NAND flash memory types
اگر هم کسی تهران است و به خیابان جمهوری نزدیک است با من تماس بگیرید بدهم تست کند من سیستم قدیمی ندارم یا اگر مایل بود در ساختش هم همکاری کند.پیغام خصوصی بدهید
اقا پویا سلام پیام خصوصی هم دادم ما هم یدونه میخواهیم منتظر پاسخ شماییم سپاسگزارم
شرمنده باید حتما روی سیستمهای قدیمی منظورم مادر بردهای قدیمی مشکلشو حل کنم چون همه مادر برد جدید ندارند و به مشکل میخورید
فرصت بدهید با یکی از دوستانم داریم مشکلشو حل میکنیم
آقا پویا لطفا قیمت رو برام بفرستید. یدونه لازم دارم
سلام
آقا پویا لطفا قیمت رو برام بفرستید. یدونه لازم دارم
هنوزم موجوده ایا?
با سلام چرا اموزشهای این بخش را پاک کردید؟ تا جایی یادمه امو.زش هم گذاشته بودند در این قسمت
سلام
دوست عزیز توی پست اول لینک ساخت و آموزش هست
سلام پویا جان من هم یک عدد پروگرامر با تمام وسایلش نیاز دارم هزینرو بگو با شماره
کارت ممنون میشم