تاپیک مخصوص درخواست نرم افزارهای خودرو
نمایش نسخه قابل چاپ
تاپیک مخصوص درخواست نرم افزارهای خودرو
نیاز به راه اندازی سیستم کامپیوتر ولوو دارم لطفا راهنمایی کنید
سلام
آیا نرم افزاری برای مدیریت ماشین وجود دارد مثلا اینکه تسمه تایم و شمع و ... موقع تعویض کیلومتر کارکرد خودرو را به آن بدهیم تا اطلاعات را درخود نگه دارد
یا نرم افزار مدیریت تعمیرگاه
سلام
دقیقا منظورم همون به قول شما نرم افزار حسابداری
دوست عزيز نرم افزارهاي حسابداري معمولا براي شغل هاي خواص طراحي ميشوند ودر اين مورد شما بايد از نرم افزارهاي تخصصي تعميرگاهي استفاده كنيد .بنده نرم افزار حسابداري كه كارش ذخيره اطلاعات تعميرگاهي باشه سراغ ندارم ، مگر اينكه براي يك تعميرگاه خواص طراحي شده باشد كه تا جايي كه اطلاع دارم شما در اين گونه نرم افزارها اطلاعات خودرو را وارد و در هنگام خروج كارهاي انجام گرفته را ثبت مي كنيد .
با سلام . احتیاج به نقشه ای سی یو لودر هیوندای 760با ecu commins engine company دارم
ecu لودر هیوندای 760 دارم که متاسفانه نمی تونم درستش کنم مشکلش در ای سی یو قسمت راه اندازی پمپ گازوئیل هست . زمانیکه سوئیچ را باز میکنی پمپ کار نمیکند
دوست عزيز متاسفانه نقشه درخواستي حنابعالي رو بنده در اختيار ندارم و بايد بگم كه سال گذشته هم براي بنده همچين موردي پيش آمده بود كه بعلت عدم اطلاعات كافي ECU رو به نمايندگي فرستادم كه اون ها هم فقط تعويضش كردن ولي جهت راهنمائي عرض كنم دقت كنيد ، تا جائي كه من اطلاع دارم سعي كنيد بيشتر قطعات بجز آي سي ها رو چك كنيد هر چند ممكن هست كه ترانزستورها شماره نداشته باشن ولي احتمال اينكه از قطعاتي مثل ترانزيستور باشد دور از ذهن نيست.
موفق باشيد
احتیاج به نرم افزار والئو پراید ( اصلاه دور موتور پایین )
اقای امینی این ایرادی که شما نوشتید منظورتون دور موتور از یک به نیم پایین میاد
بله دور موتور از حالت عادی کمتره
با سلام مجدد اقای امینی این ایراد فکر نکنم با نرم افزاری که خواستید درست بشه حالا در بیشتر موارد من هم خیلی از این ایرادی که شما نوشتید سروکله داشتم ودارم حتی با تعویض یک ایسیو سالم هم مشکل حل نشد باور کن تا امروز حتی تو خوزستان چاره ای برای رفع این ایراد پیدا نکردن دور موتور از یک میاد نیم بعد بلا میره در بعضی از ماشین ها هوزینگ کامل و در بعضی فلاش و دربعضی پتانسیومتر دریچه گاز وسیم کشی و استپ موتور ویا شیر برقی کنیستر و فیلر سوپاب ودر بعضی بغل یاطاقان و کویل دوبل ولی بعضی ماشین میاد همه این موارد رو براش عوض کردیم درست نشد که نشد اینو نوشتم تا اگه شما ویا دوستان با چنین ایرادی رو بروشدن از تجربیاتشون استفاده کنم
شما1- سنسور فشار هوا رو اول تست کنید اگر جواب داد که هیچ
2- سوکت سنسور کیلومتر رو در بیار ببین رفع میشه (یا اتصالی یا سنسور و در پرایدها جدیدن چرخدنده کیلومتر جنس خرابی داره و خرده میشه)
3 - آخرین احتمال - سیفون
با سلام ایسیو پراید های جدید تکسوز نوع زیمنس بایفیول استفاده شده لطفآ برنامه خام این نوع ایسیو باکد cb7 را برایم ارسال نمایید
خدمت شما: