تاپیک مخصوص درخواست نقشه و سرویس مانوئل مانیتورها
لطفا نام و مدل کامل دستگاه را بیان کنید
با سلام دوستان كسي نقشه مانيتور lcd داره
ترجيحا از سامسونگ و lg
مدلش فرقي نميكنه براي پروژه دانشسگاهي ميخوام
فقط خواهشن زودتر ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام دوستان كسي نقشه مانيتور lcd داره
ترجيحا از سامسونگ و lg
مدلش فرقي نميكنه براي پروژه دانشسگاهي ميخوام
فقط خواهشن زودتر ممنون
دوست عزیز سلام
انواع و اقسام نقشه های مانیتور در سایت موجود میباشد
لیکن شما به دلیل عدم عضویت در گروه ویژه سایت و عدم پرداخت هزینه اشتراک قادر به دانلود آنها نخواهید بود
راهنمایی : یک سرچ در گوگل انجام دهید سایت های خارجی هستند که بتوانید نقشه خود را ازآنجا دانلود کنید
اگر هم نتوانستید ایمیل خود را برای اینجانب ارسال کنید تا لینک دانلود یک نقشه را خدمتتان ارسال کنم
موفق باشید
سلام آقای پناهی
هنوز بيدار نشديد ؟
منتظر نقشه هستم
با تشکر
دوست عزیز سلام
در این لینک آپلود شد
موفق باشید
نقشه مانیتور ال جی مدل t17lc را میخواستم اقای پناهی با تشکر شماره شاسی ندونستم کجاست
درود
متاسفانه نقشه این مدل در نت نبود اما در بیشتر سایتها این مدل را با T730SH مشابه اعلام کرده بودند
نقشه این مدل را برای شما در قسمت نقشه های مانیتور ال جی آپلود کردم لطفا نتیجه را اعلام کنید
تاپیک نقشه و مانوئل سرويس و نقشه انواع مانيتورهاي الجي - صفحه 2 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
[SIZE="7"] فایل نقشه مانیتور ال جیlg_lm84k_lg_chassis_w1941s-pft-eng_[ET]
[/
این شاسی در ایران بسیار مورد کاربرد می باشد.
:salta:
موفق باشید
SIZE]
با سلام من نقشه مانیتور سامسونگ مدل v1530 را میخواستم لطف کنید ممنون میشم
کسی نقشه این مدل را نداره سامسونگ ال سی دی v1530
ببخشید با عرض سلام وخسته نباشید امام علی ع میفرماید چنانچه کسی به شما علمی را اموخت باید تا اخر عمر از او سپاسگزار باشید من دوباره از تمامی سروران عزیز عذر خواهی میکنم وخواهشمندم چنانچه کسینقشه مانیتور ال سی دی 15 اینچ سامسونگ مدل v1530 را دارد لطف نماید باتشکر
سلام دوست عزیز
نقشه ال سی دی ال جی مدل F700pm رو اگه کسی داره لطفا تو سایت بزاره...ممنون میشم.
با سلام...نقشه مداري مانيتور LG مدل t720fb رو ميخواستم....با تشكر
باسلام وخسته نباشید خدمت اساتیدعزیز.من نقشه مانیتورسامسونگlcdمدلsync master 173pبامدل شاسی به شمارهDE17PS_19PS RTAوCPUبه شمارهS5D2542X01C528رااحتیاج دارم.با تشکر
درود
متاسفانه نقشه کاملی از این مدل پیدا نکردم . سرویس مانوئل و قسمتی از نقشه در لینک زیر قرار گرفت
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک - نمایش پست تنها - تاپیک مانوئل سرویس و نقشه انواع مانیتورهای سامسونگ
.
سلام
لطفا نقشه ومانوئل سرویس مانیتور سامسونگ SyncMasterDFX17750را نیز قرار دهید
خیلی ضروریه عزیزان
با تشکر از زحمات همه شما
باتشکر.ولی شماتیک مانیتور 173pنبود.اگه شماتیک خودشا بزارین ممنون می شوم.خیلی ضروری هست.
کسی نیست جواب مارابدهد.خیلی ضروری هست.
سلام به همه دوستان
کسی اگه نقشه مانیتور دوو مدل daewoo SR-1514B رو داره لطفا برام میل کنه
اینم ایمیلم...........
باتشکر
<<قرار دادن ایمیل خلاف قوانین است . پست شما ویرایش شد>>
بنام خدا
با عرض سلام و ادب خدمت شما دوستان عزیز
درصورت امکان نقشه مانیتورالجی مدل LG -EZ 725B
را در سایت آپلود کنید متاسفانه شماره شاسی مشخص نبود
موفق باشید
سلام دوست عزیزم
شماره شاسی را اگر اعلام کنید شاید بتوان کاری کرد
سلام نقشه فيليپس مدل29pt5005/63 روميخاستم.ممنون
درود
نقشه مجزایی برای این مدل پیدا نکردم اما احتمالا با یکی از این مدلها یکسان است
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک - نمایش پست تنها - تاپیک نقشه و مانوئل سرويس و نقشه انواع مانيتورهاي الجي
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک - نمایش پست تنها - تاپیک نقشه و مانوئل سرويس و نقشه انواع مانيتورهاي الجي
.
درود
مشخصاتی که شما داده اید مربوط به تلویزیون میشود نه مانیتور که نقشه آن را دیروز دانلود کرده اید
نقشه و سرویس مانوئل تلویزیون PHILIPS با شاسی L01.1A AC - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
سلام من نقشه مانیتور ال جی مدل T17LM را میخواستم مقاومت R744سوخته ومعلوم نیست ممنون
درود
این مانیتور با شاسی CA-136 است که در بخش چند نقشه برای این شاسی قرار دارد . مقدار این مقاومت در این شاسیها برای
مدلهای مختلف بین 220 اهم تا 1 کیلواهم 2 وات متغیر است برای پیدا کردن مقدار صحیح چند نقشه دانلود کنید و چند مقاومت
دیگر را که شماره آن در شاسی مشخص است در همان بخشی که مقاومت سوخته است مشخصکنید و با نقشه مقایسه کنید هر کدام
نزدیک ترین شماره بود مقدار R744 نیز از آن نقشه انتخاب کنید که فکر میکنم مانیتور T710MH نزدیک ترین نقشه به این مدل باشد
سلام
در صورت امکان نقشه مونیتور LED سامسونگ مدل S20A300B را در سایت قرار دهید
با تشکر
درود
نقشه این سری منتشر نشده است یا حداقل در نت نیست . اگر به فایل ایپرام یا فلش احتیاج داشتید در تاپیک زیر قرار دارد
فایل ایپرام و فلش مانیتور ال ای دی سامسونگ مدل S20A300B - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
سلام وتشکر از شما
متاسفانه در برد مین smd ترکیده دیود زنر است فعلا:0018::0018:
سلام
نیاز به نقشه مانیتور Hansol 710d
درود
نقشه و ایپرام این مدل در لینکهای زیر قرار گرفت :
نقشه مانیتور HANSOL مدل 710D - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
فایل ایپرام مانیتور HANSOL مدل 710D - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.