مدار الکترونیکی فایندر رو کسی داره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
مدار الکترونیکی فایندر رو کسی داره؟
با سلام به شما دوست عزيز اينم اموزش ساخت فايندر دوستان عزيز توجه داشته باشند در صورتي كه باز نشد فايل پي دي اف شما اسم اون رو تغير بديد به انگليسي
تقدیم به شما
شما به راحتي در يك راديو ضبط قديمي مي تونيد يك VU متر پيداكنيدو يا از يك تعميركار صوتي تصويري بخريد.
فراموش كردم بگم اين وسيله خيلي وقت هست كه توليد نميشه و فقط در سطح حرفه اي در دستگاه هاي صدا برداري استفاده ميشه
دوست عزیز آیا می شود همین دستگاه را به عنوان وی یو متر استفاده کرد؟
قیمت آن چقدر است؟
همین وسیله ای که عکسش رو گذاشتید
با تشکر
این وسیله رو از کجا می شه گیر اورد و قیمت تقریبی آن چقدر است؟
پاسخ سوال شما در پست هاي قبلي داده شده است و دقيقا به همون علتي كه عرض كردم قيمتي نداره ،بهتره بگم نميشه قيميت زيادي براش گذاشت .اگر اين موضوع خيلي براي شما مهم هست دوتا پيشنهاد دارم
1-آدرس رو با پيام خصوصي ارسال كنيد تا يك دونه كاركرده تهيه و براتون ارسال كنم.
2-استفاده از ويو متر ديجيتال
سلام.فايندري دارم كه با اتصال بين ريسيور و ال ان بي تماما بوق ممتد با صداي زياد ميزند و با تغيير ولوم حتي تا آخر هم قطع نميشود چرا؟؟ و چه كنم؟؟ ممنون
سلام مجید هستم از نیشابور اولا ممنون از این سایت بسیار خوب و علمیتان من خواستم از فایل فشرده مدار فایندر استفاده کنم اجازه نداد لطفا این اجازه را به همه بدین ممنون از لطف شما
با سلام و خسته نباشید. دوست عزیز بافایندرPRMIUM HD. MODEL : 4000 4000چگونه میتونم مسیرها را پیدا کنم و چطوری باهاش کار کنم ؟لطفأ ساده توضیح بدید. . .با تشک