بسمه تعالی
سلام
از
آندسته از دوستان و کاربران عزیز که قادر به همکاری و مدیریت بخش های مختلف سایت هستند دعوت به عمل می آید
لذا دوستان میتوانند درخواست خود را در همین تاپیک اعلام نمایند
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
بسمه تعالی
سلام
از
آندسته از دوستان و کاربران عزیز که قادر به همکاری و مدیریت بخش های مختلف سایت هستند دعوت به عمل می آید
لذا دوستان میتوانند درخواست خود را در همین تاپیک اعلام نمایند
موفق باشید
سلام به مدريت كل سايت ميخواستم درخواست مدريت سيستم هاي كدگذاري را به من محول كنيد ممنون از شما.
سلام به مدريت كل سايت آقاي كيانفر بسيار ممنو از شما ميدونم هنوز يكم زوده اما از شما ميخوام جهت نيرو گرفتن در كار خود منو در جمع مديراني كه ارتقاء درجه گرفتند بپيونديد بازم ممنون از شما انشا الله كار خود را به خوبي انجام دهم.
دوست عزیز سلام
از ورود شما و پیوستنتان به تیم مدیریتی سایت کیان ست خوشحالیم
اما پیوستن افراد و ارتقاء درجه مدیران به سطوح بالاتر مستلزم فعالیت های بیشتر میباشد
گروه مدیران معمولی که شما هم اکنون در ان قرار گرفته اید میبایست حد اقل 50 پست مفید داشته باشند
برای ارتقاء به درجات بالاتر نیز میبایست بالاتر از صد پست ارسال کرده باشند
به هر حال من با درخواست شما مشکلی ندارم و اگر جناب کیانفر تشخیص دهند شما را به گروه بالاتر ارتقاء و انتقال خواهند داد
اما : قرار گرفتن در گروه های بالاتر کار آسانی نیست به دلایل :
1- مدیران این گروه همیشه باید در سایت حضور داشته باشند
2- پاسخ سوالات و درخواست کاربران را در اسرع وقت بدهند
3- پست های کاربران را بررسی نموده و اگر موردی داشت ان را ویرایش کرده و یا انتقال دهند
4- به تیم مدیریتی سایت و همکاران خود در بخش های دیگر کمک کند
5- گزینه های 1 تا 4 :24:
نکته مهم : همکاری و فعالیت در سایت های اینترنتی سمت و مسئولیت نمیخواهد ! اگر واقعا شخصی بخواهد برای رضای خدا با ارسال اطلاعات و تجربیات خود دست دیگری را بگیرد و او را کمک کند با یوزر های معمولی نیز میتواند این کار را انجام دهد !
این سایت علیرغم وجود صمیمیت بین کاربران و مدیران این حسن را دارد که حتی یک کاربر عادی که هزینه اشتراک پرداخت نکرده باشد نیز از بخش های تخصصی استفاده نماید و درخواست و سوالات خود را مطرح نموده و جواب بگیرد ، و تا کنون نیز شاهد آن بوده اید % ولی در سایت های مشابه همچین چیزی نبوده و نخواهد بود ...
موفق باشید
با سلام و خسته نباشید خدمت آقای پناهی و کیانفر از شما میخواستم که اگر میشود بخش جدید به عنوان تاپیک جدیدترین فیلم ها و زیرنویس فارسی ایجاد نمایید بنده به شخصه مسئلیت این کار رو به عهده میگیرم ممنون از شما جهت بازدید کنندگان بیشتر.
با درود من هم تقاضا میکنم رنگ کاربریم عوض بشه البته تخصص من رسیور و بخش آزاد هست!
سلام من در قسمت تعمیرات و برنامه های فلش یل جیتک میتونم همکاری کنم با تشکر از شما ss300
بنده در نصب و جهت یابی میتوانم توانایی خود را اعلام نماییم با تشکر از تیم مدیریتی سایت:(30):
سلام بنده دريوزر وپسورد تمام انتي ويروسهاي كه هر روز تغير ميكنه ميتونم با شما همكاري كنم
سلام به همگی
ما هم امادگی خودمون را در بخش استارست و چند مدل دیگر اعلام می نماییم
با سلام
بنده در انجمن کامپیوتر.اینترنت و شبکه میتونم فعالیت داشته باشم در ضمن اضافه کنم در انجمن های DVB هم میتونم فعالیت داشته باشم
با تشکر
با سلا م خدمت جناب پناهي و جناب كيانفر!
اميدوارم بنده حقير را نيز در جمع خود بپزيريد!
تخصص بنده در امور مختلفي ميباشد!
سالي پر بار و همچنين همراه با موفقيت براي دوستان كيانستي آرزومندم!
شاد و پيروز باشيد!
سلام و درود بر شما. ممنونیم که این سایت رو برای فعالیت های خودتون انتخاب کردید. شما عزیزان میتوانید از همین لحظه فعالیت های خودتون رو در بخشهایی که ذکر کردید اغاز کنید. در صورت انجام فعالیت های مثبت و با تایید مدیریت کل سایت و معاونت محترم میتوانید عنوان مدیریتی دریافت کنید. موفق باشید
سلام بنده هم در قسمت کارتهای dvb میتونم فعالیت کنم
میتونم باهاتون همکاری کنم و هر کاری که داشته باشید براتون انجام بدم
از صبح تا شب پای اینترنت نشستم
سلام بنده در بخشهاي فركانس يوزر آنتي ويروس و كانال های بروز وچيده شده ميتونم كمك كنم.
سلام بنده دربخشهاي رسيورهاي ايكلاس و اي استار ويوزر انتي ويروسها وكانال چيده شده براي تمام رسيورها ميتونم كمكتان كنم ممنون ميشم راهنماييم كنيد
سلام در بخش فروشگاه سايت فروش تجهيزات ماهواره هم ميتونم كمكتان كنم ممنون ميشم راهنماييم بكنيد
مهرداد جان سلام
درخواست مدیریت شما در حال بررسی و تایید می باشد
برای درخواست فروش و ایجاد فروشگاه در سایت نیز باید باید با جناب کیانفر هماهنگ نمایید و برای ایشان پیام خصوصی ارسال کنید
ضمنا مسئولیت و عواقب بعدی آن نیز به عهده خودتان است
موفق باشید
سلام به شما
اگه دوست داشته باشین میتونم تو بخش رسیور کمکتون کنم
:100:
سلام خدمت مدیریت محترم جناب کیانفر و اقای پناهی عزیز
بنده دوست دارم در قسمت تعمیرات نرم افزاری و هر چی که به نرم افزار موبایل ربط داده میشه اعم از فارسی سازی ,فلش,راه اندازی گوشی های مرده خاموش شده توسط نرم افزار,و در کل تمامی مباحث و راهنمایی در این قسمت رو انجام بدم.
تخصص بنده بیشتر در گوشی های اپل ایفون,گوشی های با سیستم عامل اندروئید,نوکیا ,سام سونگ,ال جی ,موتورولا..... و حتی گوشی های چینی میباشد.
تبریک میگم به خاطر سایت فوق العاده که دارید.و اینکه باعث افتخار بنده است که با شما و در این جمع باشم
vala27@yahoo.com
id:vala27
با سلام
دوست عزیز از اشنایی با شما خوشحالم
شما فعالیت خودتان را شروع نمایید و حد اقل ارسالات خود را به 50 پست برسانید تا
با بررسی ارسالات شما توسط هیات مدیره سایت مدیریت شما فعال گردد
بعد از رسیدن ارسالات شما خواهشمندم توسط پیام خصوصی یکبار دیگر یاداوری نمایید
با تشکر از شما
با سلام و خسته نباشید خدمت اقای کیانفر و اقای پناهی و سایر مدیران سایت
از انجایی که قسمت بازیهای کامپیوتری سایت بجز چند ارسال جدید همگی از دو سه سال پیش مانده به نظر میرسد از بخشهای کم بیننده سایت شده اگر اجازه بدهید مدیریت این بخش را به بنده محول کنید . البته بنده به شغل تعمیر لوازم صوتی تصویری مشغولم و در دیگر بخشهای تخصصی سایت فعالیت دارم با تشکر
سلام
از مدیریت محترم سایت تقاضا دارم بخش سی سیکم سایت را به من محول نمایید تا در کنار شما اساتید برجسته خدمت رسانی کنم
متشکرم
سلام
من هم از مدیر محترم تقاضای همکاری در یکی از بخش های سایت را دارم اگه اجازه بدید خیلی ممنون میشم چون من از هواداران سرسخت این سایت هستم
باسلام دوست عزیز
شما در چه زمینه ای فعالیت دارید
و تخصص شما بیشتر درچه زمینه ای می باشد؟
اگر امکانش هست میخوام تو بخش آموزش هک اینترنت ماهواره ای فعالیت داشته باشم چون واقعا اونجا به یه مدیر نیاز داره
دوست عزیز سلام
مدیریت در فروم ها و انجمن ها مستلزم داشتن اطلاعات و تجربه کافی در بخش مربوطه است که توسط همین اطلاعات دیگر دوستان را راهنمایی می نمایند !!!
بنده پستهای قبلی شما را مشاهده کردم که 95% آنها سوال یا درخواست بوده است !
با این تفاصیل چگونه می خواهید مدیریت بخش را به عهده بگیرید ؟
امیدوارم از حرف بنده دلخور نشده باشید !
ولی با این حال منتظر نظرات دیگر دوستان در هیات مدیره سایت بمانید
موفق باشید
درود
بنده میتوانم مدیریت بخش ماهواره را در دست بگیرم . اگر خواستید در خدمتم. (مدیر چند تا فوروم هم هستم)
یه سوال : مدیر بشوم محدودیت های vip برداشته میشود ؟
درود
کاربر گرامی . ضمن خوش آمد به شما برای عضویت در این سایت باید به اطلاع شما برسانم که فعال کردن
مدیریت کاربران بسته به فعالیت خود کاربر و تائید مدیریت سایت دارد . پس اگر در زمینه ای تخصص دارید
فعالیت خود را شروع کنید تا بعد از آن نسبت به فعالیت و ارسالهای شما درباره مدیریت شما تصمیم گیری شود
باسلام خدمت جناب کیانفر وپناهی میخواستم بگم بنده هم هرکاری که بتونم واسه پر محتوا تر شدن سایت انجام میدم