بسمه تعالی
سلام
جناب sinapars مدیریت شما را در بخش تنظیم و راه اندازی ماهواره و تالار رسیور های ایکلاس و هایویژن و استارست تبریک عرض نموده و برایتان آرزوی موفقیت می کنیم
با تشکر از جناب مهرپور که ایشان را به این سایت معرفی نمودند
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
بسمه تعالی
سلام
جناب sinapars مدیریت شما را در بخش تنظیم و راه اندازی ماهواره و تالار رسیور های ایکلاس و هایویژن و استارست تبریک عرض نموده و برایتان آرزوی موفقیت می کنیم
با تشکر از جناب مهرپور که ایشان را به این سایت معرفی نمودند
موفق باشید
سلام علیکم
بنده هم به این دوست عزیز تبریک عرض میکنم و ورود ایشان به جمع ما خوش امد گویی میگویم
تبریک بنده را هم پذیرا باشید
درود بر سینا عزیز
امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق و موئید باشید
و برای پیشرفت سایت تلاش روز افزون داشته باشید
تبریک گرم و صمیمانه من را هم پذیرا باش
با عرض سلام وتبریک خدمت دوست عزیز جناب SINA PARS امیدوارم موفق باشید
ضمنا از جناب مهرپور بسیار سپاسگذارم امیدوارم از تجربیات جناب مهر پور در قسمتهای دیگر سایت همچون گذشته بتوانم استفاده کنم
سلام
با آرزوی موفقیت آقای sinapars مدیریت شما را تبریکعرض میکنم
ممنون از تمامی دوستان عزیز وهمچنین جناب آقای مهرپور که منو با این سایت غنی آشنا کردن
از همه شما دوستان تشکر میکنم و امیدوارم بتونیم با کمک هم به پیشرفت این سایت کمک کنیم
در آخر بازهم از جناب آقای مهرپور و همچنین معاونت کل سایت تشکر میکنم
سلام
من هم به آقا سینا تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق باشند
سینا جان تبریک بنده را نیز پذیرا باش . ارزوی موفقیت روز افزون برایت دارم
سلام جناب سینا پارس عزیز ، تبریک بنده را هم پذیرا باشید . برای شما آرزوی موفقیت میکنم.
به امید روزی که در تالار رسیورهای کیانست بخشی هم به رسیورstar max اختصاص داده شود.
((پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است))
درود
من هم به این عزیز تبریک میگویم و امیدوارم در کنار هم و با تلاش باعث پیشرفت
روزافزون سایت باشیم و پاسخگوی نیاز کاربران گرامی
با آرزوی موفقیت برای این دوست عزیز
با سلام و آرزوي موفقيت براي حنابعالي بنده هم اين مقام رو به شما تبريك عرض ميكنم
با سلام
بنده هم به دوست عزیزسینا جان تبریک عرض نموده و ورود ایشان را به جمع کیان ستیهای گل خوش امد گویی میگویم
سلام
با توجه به فعالیت ها و همکاری های جناب sinapars در سایت بزرگ کیان ست ، مدیریت ایشان ارتقاء پیدا کرد و به درجه مدیر ارشدی سایت منسوب شدند
برای ایشان و تمام عزیزانی که در این سایت فعالیت می نمایند ، آرزوی موفقیت می نمایم
باسلام و تشکر بابت زحمات دوست عزیز جناب sinapars
ارتقاء درجه ایشان را به ایشان وسایت کیانست تبریک عرض می نمایم
با آرزوی موفقیت
بــــاســـلام
جناب sinapars بنده هم سمت جديد شماروبهتون تبريك ميگم واميدوارم موفق وپيروزباشيد.
دوست و همکار عزیز جناب sinapars پست جدید رو به شما تبریک عرض میکنم.
مبارکتون باشه
با درود تبریک عرض میکنم به دوست خوبمون !
امیدوارم همیشه و در همه جا پیروز باشند!
هوالعلیم
همکار محترم جناب sinapars تبریک بنده را هم پذیرا باشید امیدوارم همیشه موفق باشید ان شاالله
با سلام خدمت دوست عزیز اقای سینا پارس
ارتقاء مدیریتی را به شما تبریک عرض میکنم وامیدوارم همیشه موفق باشید
:0014::salta::008::k12:
با سلام به جناب sinapars عزيز منم به نوبه خودم ارتقا درجه شمارو تبريك عرض ميكنم و اميدوارم در تمام مراحل زندگي موفق و پيروز باشي
درود
من هم این ارتقا را به شما تبریک میگویم
با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز
واقعا سپاس فراوان از این مدیر شایسته که در مطالبشان تمام کیفیت را حفظ میکنند.
با سلام و خسته نباشید
از لطفی که تمام دوستان گلم به بنده دارند واقعا ممنونم افتخار میکنم که در جمع دوستان و اساتیدی مثل شما هستم
در ادامه از جناب پناهی و همچنین جناب کیانفر تشکر میکنم که بنده رو قابل دونستند امیدوارم با فعالیت هرچه بیشتر زحمات شما رو جبران کنم!!
به امید پیشرفت روز افزون کیانست!!
با تشکر
به نام خدا
با سلام خدمت دوست عزیز جناب sinapars بنده هم به ایشان تبریک عرض می کنم و برایشان ارزوی سلامتی دارم:34::(64):
سلام
این سمت را به شما تبریک می گویم.
این گل هم تقدیم شما
فایل پیوست 32324
هوالجبار
با سلام خدمت آقای sinapars، ارتقاء درجه تان به سمت مدیریت را به شما تبریک عرض مینمایم و آرزوی بهترینها را برایتان میکنم.
با تشکر
بنده هم به شما تبريك عرض ميكنم انشالله در تمام مراحل زندگيتان موفق باشيد
سلام
جناب آقاي sinapars تبريك بنده را هم پذيرا باشيد برايتان آرزوي موفقيت روز افزون دارم