درخواست منشی (انسرین ماشین) برای گوشی n95 نوکیا اگر دوستان محبت کنند
اگر فارسی باشه که دیگه خیلی عالیه ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
درخواست منشی (انسرین ماشین) برای گوشی n95 نوکیا اگر دوستان محبت کنند
اگر فارسی باشه که دیگه خیلی عالیه ممنون
با سلام
جناب اصلانی نصب کردم وبه خوبی جواب داد و همونی هست که میخواستم ولی نمیدونم چطوری فارسی میشه در ابشن لنگوییج فارسی نداره که اون هم نیاز نیست خیلی خیلی ممنونم
خواهش ميكنم قابل شما رو نداشت
اين هم نرم افزار درخواستي جنابعالي AnsweringMachine
سلام ممنون جناب اصلانی
نرم افزار اولی که قرار دادید خیلی عالی کار کرد ولی متاسفانه فقط 15 روزه میباشد با وجود اینکه کرک انرا هم نصب کردم ولی نیاز به لاینسس دائم دارد وبعد از 15 روز از کار میفتد
دومی را تست میکنم و نتیجه را خدمتتون اعلام میکنم باز هم تشکر میکنم
این نرم افزار هم مثل قبلی خودش نصب شد ولی کرک منقضی شده و کیجن هم مجوز نصب ندارد
ولی اگر میشد دومین نرم افزار خیلی بهتر و کاملتر بود ممنون میشم اگه نرم افزار لاینسس دار قرار دهید
جناب كيانفر عزيز اگر امكان ساين كردن نرم افرارهاي گوشي خودتون رو داريد اين نرم افزار بسيار عالي هست و نيازي هم به كرك ندارد(كرك شده)در ضمن ، هم منوها كاملا فارسي هستند و هم بجز منشي قابليت هاي زيادي رو در خودش قرار داده كه بخشي از اون رو در عكس مشاهده مي كنيد.
با عرض سلام نرم افزاری می خواستم که شبکه های ماهواره ای رادر موبایل نشان دهد البته با اینتر نت فعلی ایرانسل گوشی من نوکیا6220 می باشد . منتظرم متشکر
با تشکر از شما امتحان می کنیم
دوست عزیز امتحان کردم جواب نداد نمی دانم مشکل از کجا ست می توانی راهنمایی بفرمایید ممنون می شوم
شرم منده نرم افزار نصب می شود برنامه باز می شود ولی تصویری ندارد من گوشی را ساین کردم دیگر نرم افزار نصب واجرا می شوند حتی Gpsراهنمایی بفرمایید
سلام .خسته نباشید میخواستم بازی EXPLODE ARENA که برای سری 2 وجود داشت که خیلی هم با حال بود برای ان 95 هم هست اگه برام بزارید ازتون خیلی ممنون میشم
منشی که خوب جواب داد این برنامه بود .منشی های دیگر هم بود یا کرک میخواستند ویا در حین اجرا برنامه صدای اطراف را هم طرف مقابل میشنید ولی بنده از این برنامه بسیار رازی هستم.امتحانش کنید پشیمان نمیشوید.:0014::shad1:
- این برنامه به زبان فارسی است ونیاز به کرک ندارد. بنده منشی تلفن زیاد تست کردم ولی تنها
سلام.من گوشی e52دارم ولی نرم افزار gps ندارم از نرمافزار smart gps v.155استفاده کردم گوشی پیغام میدهد شرکت سازنده تماس بگیرید من رو راهنمائید کنید چه طوری نصبش کنم
---------- Post added at 10:42 ---------- Previous post was at 10:37 ----------
سلام خسته نباشی من گوشی e52دارم هرکاری کردم نتونستم gpsنصب کنم لطفا" راهنمایی بفرمائید
ممنون میشم اگه نرم افزار فارسی ساز ان 97 مینی را برایم بزاری
با سلام خدمت دوستان
نرم افزار ردیابی ماهوار ه با موبایل می خواستم .
از دوستان کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم.
سلام دوستان
نرم افزار ردیابی ماهوار ه برای موبایل
این نرم افزار وجود داره. :lay:
با سلام
آیا برنامه ای هست که بشه روی n73 نصب شه و بشه اس ام اس فارسی نوشت گوشیم حتی زبان عربی هم نداره واسه نوشتن فارسی اما اس ام اس های فارسی رو در یافت می کنه .ممنون از شما
مدیریت فایل برای گوشی به ز بان فارسی (سیمبیان نگارش 5و3)
شما میتوانید پس از نصب نرم افزار وارد تنظیمات شده و آن را کاملا فارسی کنید(با امکان مخفی کردن فایل ها و...)
بله این امکان وجود داره اما برخی گوشیها نیاز به هک شدن داره با نصب این دو برنامه میتونی این کارو انجام بدی psiloc &ariapda اگه نشد گوشیوهک میکنی برای این کار به 3تا فایل نیاز داری hellocarbide & installserver &Y-browser فایلinstallserver نصبی نیست باید این مراحل را انجام داد ----پس از نصب دو برنامه دیگه وارد Y-browserشده و برنامه را با استفاده از دکمه منو گوشی درحالت اماده به کار قرار میدی بعد باید واردhellocarbideشده options را کلیک کرده از منو باز شده گزینه menu1را کیک میکنی وyes را فشار میدی بعد از آن دکمه منو را گرفته وارد Y-browserشده فایلinstallserveرا که قبلا داخل گوشی قرار داده بودی رو در درایور c در قسمت sysدر فولدر binکپی میکنی و در انتها گوشی رو خاموش و روشن میکنی بعد از روشن شدن نرم افزارهایpsiloc &ariapda را نصب میکنی با نصب این دو نرم افزار برنامه ای با ایکن یداخل گوشی میبینی وارد شده و از options گزینه ENABLED FARSI
انتخاب میکنی گوشی شما خاموش میشه وپس از روشن شدن به گزینه های شما فارسی اضافه میشه نکته اینکه نرم افزارY-browseدر تاریخ 2007 یا 2009 نصب میشه چون من بروز شدشو ندارم باید تاریخ گوشی روی یکی از این دوتا باشه در ضمن برنامه های دیگه ای هم برای هک کردن گوشی هست اما من ندارم از اینی که میبینی راحت تره
با تشکر از دوست عزیزم اقای محمد مهدوی
اقای مهدوی عزیز من در پست قیلی گفتم نرم افزار ردیابی ماهوار ه برای موبایل
همان چیزی که مامور اطلاعات استفاده می کنن
سلام اگه امکانش هست فایل cerوkeyبرایم بزاریدسریال:353546024368248
سلام
مدل گوشیم نوکیاN73هستش
سلام
ببخشید فایل cerوkey ما که اماده میشه؟
سلام
سال گذشت و هنوز فایل گوشی ما آماده نشده؟
سلام دوستان من گوشی n95دارم ودنمبال چنتا پلیر خوب میگردم که بتونم فایلهای HDرو باهاش بازکنم اگه پلیری هست که دراین گوشی نصب شودبرام بگذارید ممنون اززحمات شما
سلام دوستان من گوشی n95معمولی دارم میخام برنامه X-Ploreرا نصب کنم هر کار می کنم نصب نمیشه تاریخشو عوض کردم نشد اخه قبلن توگیشیم نصب بود رم گوشیو فرمت کردم پاک شد دیگه نصب نمیشه خاهش میکنم منو راهنمایی کنید ونرم افزارX-Ploreکه بتونم درگوشی n95 معمولی نصب کنم برام بذارید ممنون میشم
لطفا در صورت امکان فارسی ساز منوی n73 که صدرصد اوکی باشد اموزش بدهید .چون در سایتهای دیگه متاسفانه فقط نوشته های همدیگر کوپی پیست کرند و اجرا هم نمی شود.
با تشکر
سلام دوستان خوبم من گوشی n95 دارم وبرنامه ویچت روش نصب کردم وبه خوبی جواب میداد ولی مثل اینکه ویچتو ***** کردن ودیگه کار نمیکنه میخواستم بدونم ***** شکن سایفون برای این مدل گوشی هستش؟ یا هر ***** شکنی که باهاش بتونم ویچتو دوباره راش بندازم اگر راهی هست ازتون خواهش میکنم کمک کنیدباتشکر فراوان از همتون