سلام
لطفا درخواست خود را در خصوص نقشه و مانوئل سرویس ماشین های لباسشویی با ذکر نام و مدل کامل دستگاه بیان کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
لطفا درخواست خود را در خصوص نقشه و مانوئل سرویس ماشین های لباسشویی با ذکر نام و مدل کامل دستگاه بیان کنید
باسلام و احترام .
لطفا مانوئل سرویس ماشین لباسشوئی ایندزیت مدل IDL71 را محبت کنید .
قبلا سپاسگذارم
.
درود
متاسفانه برای این مدل مشخصات ماشین ظرفشوئی وجود دارد نه لباسشوئی ! منتظر اقدام دیگر دوستان نیز باشید
مانوئل سرویس ماشین ظرفشویی INDESIT مدلهای IDL71EU.2 - IDL71IT.2 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
باسلام وادب خدمت اساتيد محترم علم وفن خواهشمند است نقشه تايمر لباسشويي آزمايش وهاير اتوماتيك رامحبت فرماييد سپاسگزارم البته مدل ان رانمي دانم
با سلام
لطفا مانوال سرویس سامسونگ مدل q144uwn را ارسال فرمایید
با سلام وعرض تسلیت بمناسبت عاشورا بنده مسافرت هستم بمحض رسیدن نقشه ازمایش را قطعا دارم بقیه موارد را باید ببینم در صورتیکه موجود باشد خدمتتان ارسال میشود
باسلام لطف کنید مانوئل سرویس لباشوی سامسونگ مدلJ1460 ومدل1489 صورت فارسی
با سلام نقشه و يوزر مانويل taurus tlv1255 را نياز دارم اگر ممكن است متشكرم
خود مشتري لباس شويي را باز كرده و بعد از جمع كردن ان كانكتور هاي برد را اشتباه زده و ٤ عدد مقاومت كنار اي سي ميكرو سوخته وهنوز تست نزدم ببينم مشكل ديگه اي دارد يا نه هم نقشه سيم كشي را براي مونتاژ مجدد مي خواهم هم نقشه برد را جهت تعيين مقدار مقاومت
نمیدانم موفق میشوم یا نه البته گشتی میزنم ولی در صورتی که به مشکل برخوردیذ میتوانید از تایمر وموتور ارج استتفاده کنید چون موتور خودش باید ذغالی باشد اگر موتور ان ذغالی نیست میتوانید از موتور خودش استفاده کنید اینکاری است که معمولا به بن بست برسیم انجام میدهیم حتی در مورد ااگ جدید که تایمر ان کم یاب یا خیلی گران است:lay:
ميتوانيد لا اقل ترتيب كانكتور هاي ان را با نقشه برد را برايم قرار دهيد از زحمات شما ممنونم
نقشه و مانوئل سرویس درخواستی شما را آپلود کردم
میتوانید از لینک زیر دانلود کنید
نقشه و مانوئل سرویس ماشین لباس شویی taurus مدل های tlv_5555_8555_1055_1055s_1255
از لطفتون خيلي خيلي ممنونم
لطفا نقشه سيم كشي لباسشوئي كنوود مدل KWMA5/1000را محبت كنيد
مانوئل سرویس ماشین ظرف شوی سامسونگ رامی خواستم اگر امکانش هست
دوستان اگر کسی نقشه ای از این مدل دارد لطفا قرار دهد
برد این مدل را برای تعمیر اوردن میخام ببینیم ولتاژ ورودی کدوم پینها هستند با تشکر
سامسونگ مدل B1276GWW
باسلام .نقشه برد لباسشویی تکنو مدل tc-5090 را میخوام متشکرم
با سلام نقشه aeg 538رو نیازد اشتم اگه کسی داره لطف کنه .مرسی
نقشه لباسشویی ارج تمام اتوماتیک ارج مدل 4240
درود
دوست عزیز پست دیگر شما حذف شد
لطفا از تکرار پست خودداری کنید
همین یک بار کافیه
مطمئن باشید اگر کسی فایل را داشته باشه
تقدیم می کنه
با تشکر
نقشه مربوط به ارج وااگ
سلام .دیاگرام سیم کشی ماشین لباس شویی پارس مدل 4260 P
با تشکر از شما
نقشه تایمر اوشن مدل 603-atx کسی داره
سلام یه لباسشویی پارس مدل 7212 HW1 که 2 تا از ترانزیستوراش ترکیده لطفا نقشه یا شماره قطعه را ارسال کنیذ با تشکر
لطفا یک عکس واضح از برد را ارسال بفرمائید
با سلام لطفا نقشه مدار کلید و همچنین سیم کشی موتور لباس شویی ازمایش مدل 2001 رو بزارین ممنونفایل پیوست 107802
با سلام و تشکر
ایا میتونم نقشه سیم کشی لباسشویی آزمایش مدل 2003 رو داشته باشم؟؟؟
سلام عرض میکنم، دوستان عزیز بنده نقشه برد لباسشویی سامسونگ ۶ کیلویی مدل ۱۲۸۷s را نیاز دارم.تشکر
سلام لطفا در صورت امکان یک عکس واضح از سیم کشی تایمر لباسشویی ارج مدل 4224 و نقشه سیم کشی تایمر رو لطف کنید
با درود فراوان و قدردانی از زحمات دست اندر کاران سایت در صورت امکان سرویس مانوئل لباسشوئی آرچلیک ترکیه مدل3800ds مورد نیاز است .