نمایش نسخه قابل چاپ
جناب استاد عالیشاهی عزیزبنده نیز به نوبه خودم مصیبت وارده را به جنابعالی و خانواده محترمتان تسلیت عرض می نماییم
اینجاب هم این مصیبت جان سوز را به شما و خانواده گرامی تسلیت عرض میکنم
انالله و انا الیه راجعون
بنده هم به نوبه خود این مصیبت وارده را تسلیت عرض می کنم و از خداوند منان ارزوی صبر و شکیبایی برای شما و خانواده محترمتان خواستارم
دوست عزیزم جناب عالیشاهی
مصیبت وارده را به شماوخانواده گرامی تسلیت عرض می نمایم
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما اقای عالیشاهی عزیز مصیبت وارده را خدمت شما و خانواده عزیزتان تسلیت عرض می کنم.
با سلام به اقای عالیشاهی عزیز .بنده هم به شما وخانواده محترمتان تسلیت عرض میکنم.
درود
جناب عالیشاهی تسلیت بنده را هم پذیرا باشید
برای شادی روح انمرحوم صلوات
دوست و همکار ارجمند جناب عالیشاهی مصیبت وارده را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض کرده و از خداوند منان طول عمر با عزت برای جنابعالی و بازماندگان ان مرحوم خواستاریم . انشالا غم اخرتان باشد.
با سلام و عرض تسلیت خدمت شما جناب عالیشاهی عزیز
مصیبت وارده را به شما و خانواده گرامیتان تسلیت عرض می کنم
جناب علیشاهی بنده هم خدمت شما وخانواده محترم تسلیت عرض میکنم.
http://www.mazandfootball.com/89-3/i...s/tasliyat.gif
انالله و اناالیه راجعون
بنده هم این مصیبت وارده را به شما و خانواده محترم شما تسلیت عرض میکنم
و امیدوار هستم که آخرین غم برای شما و خانواده محترم باشد
جناب استاد عالیشاهی عزیزبنده نیز به نوبه خودم مصیبت وارده را به جنابعالی و خانواده محترمتان تسلیت عرض می نماییم.
باسلام وعرض تسلیت امیدوارم حقیرراهم درغم جانگدازعزیز ازدست رفته شریک دانسته وباقی عمرتان باد از خداوند متعال علودرجات رامسئلت دارم وامیدوارم همیشه درشادی باشید
جناب عالیشاهی بنده هم به نوبه خودم مصیبت وارده را به جنابعالی و خانواده محترمتان تسلیت عرض می نماییم
هوالباقي
هـــر كــه آمــد به جهان اهل فـــنا خواهد بـــود
آنـــكه پـاينــده و باقـــيست خــــدا خواهد بـــود
با عرض تشكر از همه دوستان وعزيزانم در سايت كيانست ، از اين همه لطف و ابراز محبت تك تك دوستان خوبم تقدير و تشكر ميكنم ، ان شاالله بنده بتوانم در شاديهاي شما سهيم باشم . آرزوي سلامتي ، طول عمر بابركت و سربلندي روز افزون براي همه عزيزان و خانواده هاي محترمشان را از درگاه پروردگار متعال خواستارم .
با تشكر
ميثم عاليشاهي
دوست عزیز بنده نیز به نوبه خود به شما تسلیت عرض مینمایم امیدوارم غم اخر تان باشد
باسلام به شما استاد عزیز انشالله خدا به شما وخانواده محترم شما صبربده وهیچ وقت غم نبینین و در شادی زندگی کنین
جناب علیشاهی بنده هم خدمت شما وخانواده محترم تسلیت عرض میکنم.
جناب اقای عالیشاهی عزیزبنده هم به نوبه خودم به شما و خانواده محترم شما تسلیت عرض میکنم