لطفا درخواست خود را در خصوص فایل های ایپرام و فلش دی وی دی و وی سی دی های سونی با ذکر کامل مدل و شماره آی سی های پردازشگر و فلش در این تاپیک بیان نمایید
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا درخواست خود را در خصوص فایل های ایپرام و فلش دی وی دی و وی سی دی های سونی با ذکر کامل مدل و شماره آی سی های پردازشگر و فلش در این تاپیک بیان نمایید
سلام خدمت همه دوستان
نياز به فايل فلش DVD RSONY مدل : DVD-822 با شماره فلشEN25T80 و پردازشگر SPHE8203RQ داشتم ممنون:0018:
با سلام دوست عزیز این هم فایل ایپرام dvd rsony dvd-822
با سلام نیاز به فایل ایپرام dvd sony dvd-168 داشتم این هم مشخصات cpu:mt1389de -eeprom: en25f80
باسلام
لطف کنید فایل ایپرام دی وی دیnew sony مدل447 رابذارید
با تشکر
درود
کاربر گرامی لطفا هنگام درخواست مدل را کامل با حروف انگلیسی به همراه شماره آیسی فلش و پردازنده بنویسید
یک نمونه برای شما در این تاپیک قرار داده شد . لطفا تست کنید
rsony dvd447 -FIC 25F80 - CPU 1389DE - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
با سلام وخسته نباشید نیازبه فایل فلش RSONYمدلDVD-912Aباایسی فلشEN25T80با پردازشگرSPHF8202RQدارم ؟ممنون
درود
از این تاپیک میتوانید دریافت کنید :
DVD rSony 912A CPU SPHF8202R Flash EN25T80 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان
لطفا در صورت امکان فلش دی وی دی سونی مدل : sr400 را بگذارید
با تشکر
با سلام دوست عزیز لطفا درخواست خود را کامل مطرح نمائید ایا مدل درخواستی شما dvd sony dvp-sr400p میباشد؟؟؟
- باسلام
درخواست فایل فلش
DVD R SONY
مدل:
DVD-3802
CPU : RC8203R
FLASH : 25T80
لازم به ذگراست این مدل درسایت بود کار نکرد
با سلام فایل ایپرام دیویدی سونی مدل GL-9500را خواهانم با تشکر
با سلام دوست عزیز فایل فلش دی وی دی RSONY موجود در سایت RSONY DV-3802 می باشد. ولی فایل فلش در خواستی شما R SONY DVD-3802 می باشد. فایل فلش موجود در سایت سالم می باشد.با تشکر.
با سلام خدمت مدیران و همکاران عزیز خسته نباشید.
در صورت امکان فلش dvd
new sony
مدل:dv-448
cpu: mt1389de
ایسی فلش: en25f80
فقط نمونه rsony که در سایت هست جواب نداد امتحان کردم
باتشکر از زحمات بی دریغ تمامی عزیزان.
سلام دوست عزیز من فایل new sony dv-447را دارم ببن به دردت میخورد با ایسی en25f80
سلام من فایل فلش دی ویدی سونی cd/dvd player dvp_ns728 h را میخواهم . با تشکر .
با سلام دوست عزیز
میتوانید این فایل را از لینک زیر دانلود کنید
فایل فلش دی وی دی SONY مدل DVP_NS728H - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
موفق باشید
با سلام خدمت همکاران عزیز من فایل فلش ظیط 3 دیسک sony به مدل hcd-gnz5d وبه شماره Cpu:cxd9849r وبه شماره ایسی فلش mx29lv320abرو از
همکاران درخواست دارم
با توجه به اینکه نه تو سایت و نه تو ارشیو خودم موجود نبود اقدام به copy کردن کردم و رو dekstop ذخیره کردم
که فرداش ویندوز خراب شد و ببدختی اینحا بود که ایسی رو erase ::کرده بودم برای تغییر لوگو
در صورت داشتن فایل برام upload کنید با تشکر
با سلام کسی فایلدرخواستی منو داره ؟
با سلام فایل رو گیر اوردم در اولین فرصت اپ میکنم hcd-gnz5d
با سلام اگه كسي فايل فلش سوني DV-8019 به شماره فلش EN25T80 و با پردازنده شركت SUNPLUS به شماره SPHE8203RQ را داره اينجا اپلودش بكنه از تمامي دوستان زحمتكش ممنونم ...
درخواست فایل سونی مدل DVD-JX3022 با ای سی ID39VF040-70
با سلام لطف کنید فایل ایپرام دی وی دی K SONY DVD-718
- باسلام
درخواست فایل فلش
SONY
مدل:
DVD KF-2012
CPU : MT1389DE
FLASH : 25F80
يا سلام دوستان نياز به فايل فلش دي وي دي new sony مدل dvd-817Hدارم ؟ممنون
باسلام
دوستان عزیزبه فایل فلش دی وی دی سونی مدل زیراحتیاج دارم ممنون میشم اگه داریدتوانجمن آپلودکنیدباتشکر.
نام دستگاه:SONY
مدل دستگاه:DVP-NS788HP
سلام دوست عزیز .
منومخفی یا فایل ایپرام دی وی دی سونی مدل ِNS-618Sکه روی دیجیتالش LOCK نوشته... لطفا اگر کسی از دوستان داره لطفا توی سایت بزاره
با سپاس
عکسهای برد و جلو دی ی دی
سلام دوست عزیز
عکس کنترل دی وی دی سونی
در ضمن من ریستش کردم ولی LOCK آزاد نشد??.
باسلام دوست عزیز
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
با عرض سلام وخسته نباشید
لطفا فایل فلش دی وی دی نیو سونی مدل DV446با آی سی فلش EN25F80 وCPU-MT1389DE
:10:میخواستم -یه دنیا ممنون.
با تشکر از آقای شهریار اون دو مدل 445 و447 امتحان کردم نشد-منتظر دیگر دوستان هستم- با سپاس
درود
فایل را از لینک زیر دریافت کنید .
فایل فلش دی وی دی NEW SONY مدل DV-446 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
سلام: تا تشکر از آقای احسان پور و دیگر دوستان متاسفانه فایل فلش که قرار داده بودین جواب نداد فایل پاناسونیک
SHY823 بهش میخوره فقط صدا ندارد در ضمن دی وی دی روی HI مانده-اگر کسی فایل نیو سونی
DV446 داره قرار بده ممنون.
درود
در همان تاپیک فایل دیگری قرار گرفت لطفا تست کنید
فایل فلش دی وی دی NEW SONY مدل DV-446 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
با سلام
فایل فلش DVD نیو سونی به مشخصات زیر اگر دوستان دارند در سایت قرار دهند
نام دستگاه نیو سونی (DVD NEW SONY
مدل DV-445H
آیسی سیستم : SPHE 8202RQ
شماره آیسی فلش : EN25T80