لطفا درخواست خود را در خصوص فایل ایپرام سی دی و دی وی دی های ال جی LG با ذکر کامل مدل دستگاه و شماره آی سی های پردازشگر و فلش آن در این تاپیک بیان کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا درخواست خود را در خصوص فایل ایپرام سی دی و دی وی دی های ال جی LG با ذکر کامل مدل دستگاه و شماره آی سی های پردازشگر و فلش آن در این تاپیک بیان کنید
با سلام lg dvd-508a ic cpu:mt1389de ic eeprom:en25f80
دوست عزیز سلام
از اینکه مشخصات کامل دستگاه را درج و اینکه در تاپیک مخصوص خود درخواست را مطرح نمودید سپاسگزارم
ولی چون شما تازه وارد سایت شده اید ، لازم است برخی قوانین را خدمت شما بازگو نمایم
1- حتما در ابتدای طرح سوالات و درخواست های خود ادب کرده و با گفتن سلام و خسته نباشید و در انتهای آن تشکر از همکاران و هموطنانتان را به خاطر داشته باشید
2- برای درخواست ها و طرح سوالات خود به غیر از ذکر نام دستگاه و مدل آن ، حتما فارسی تایپ کنید
3- حتما در پستها از کلید تشکر استفاده نمایید ، زیرا باعث دلگرمی همکاران می شود
فکر میکنم مدل را اشتباه نوشته اید !
آیا مدل اصلی آن DVD-805A میباشد یا همینی که خود شما نوشته اید ؟
منتظر پاسخ شما هستم
موفق باشید
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان اقای پناهی ارادت ما به شما ها کامل هست حق با شماست من هم سعی میکنم با شما همکاری کنم با تشکر فراوان. بله الجی چینی مدل:DVD-508A
لطفا فایل فلش دی وی دی الجی مدل 4560pm دا برایم بگذارید ممنون
درود
از این تاپیک دریافت کنید :
فایل فلش دی وی دی ال جی مدل DVD-508A - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
با سلام من فایل dv-340 ال جی را میخواستم
با تشکر
با سلام عرض احترام.درخواست فايل فلش DVD LGمدلDV-3802چيني-شماره برد :102: DX-800-B-Qiuشماره آي سي en25t80شمارهCPU-SPHE-8202Rرا دارم.متشکرم
باعرض سلام وتشکرفراوان.بله مشخصات صحيح است.لطفا اگرپيدا کرديدعنايت بفرماييد.متشکر وسپاسگزارم
با سلام دوست گرامی همینطور که اقای احسان پور فرمودند ایا نام و مدلی را که نوشته اید درست است. چون با همین مشخصات دی وی دی RSONY هست . با تشکر
باعرض سلام.بله مشخصات صحيح است.لطفا فايل RSONYرو لطف کنيد امتحان کنم شايد جواب داد
با سلام دوست گرامی فایل ایپرام RSONY DV-3802 در بخش ایپرام دی وی دی های سونی قرار داده شد.فایل فلش دی وی دی RSONY DV-3802 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
با سلام.تست کردم جواب نداد لطفا اگرفايل LG DV-3802 با مشخصاتي که قبلا دادم پيدا شد عنايت کنيد.سپاسگزارم
با سلام من فایل DV-340 را میخواستم با تشکر
با سلام دوست عزیز فایل ایپرام و فلش دی وی دی LG DV-340 در بخش مربوطه قرار داده شد.
فایل ایپرام و فلش دی وی دی LG DV-340 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
با سلام خدمت همکاران گلم خسته نباشید
در صورت امکان فلش dvd
LG
مدل: EVD-B106K
CPU: MT 1389 DE
ایسی فلش:EN25F80
باسلام به دوستان عزیز درخواست فایل فلش ال جی مدل دی وی دی 789 سی پی یو 8202ار فلش25تی80
با سلام خدمت همکاران عزیزم خسته نباشید
فایل فلش dvd lg را میخواستم با تشکر از زحمات شما
مدل: DVD 188
CPU: SPHE8202 RQ
ایسی فلش:25T80
سلام
لطفا فایل ایپرام ضبط سه دیسک ال جی مدل KR-3700MV را در سایت قرار دهید
البته خودم این فایل را در سایت قرار دادم ! اما نمیدانم که سالم هست یا خیر !
شماره آی سی هم MX27C2000APC-90 میباشد
فایل پیوست 38069
فایل پیوست 38070
سلام
جهت یادآوری و مدد دوستان
موفق باشید
درود
جناب پناهی فکر میکنم یکی داخل انبار داشته باشم تا فردا فایل را برای شما قرا خواهم داد
سلام جناب پناهی
خسته نباشید.
تا 1 ساعت دیگه فایل رو میزارم تو سایت
موفق باشید.
----------------------------------------------
دوستی نعمت گرانبهائی است ،خوشبختی رادوبرابر می کندوبه بدبختی تخفیف میدهد. (شکسپیر)
سلام جناب پناهی عزیز
این هم فایل مورد نیاز... KR3700
---------------------------
بسیاری ازمردان بزرگ برای عظمت خودمدیون مشکلات بزرگی هستندکه درزندگی باآن روبروبودند. (اسپرژن)
درود
جناب پناهی از این لینک دانلود کنید :
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک - نمایش پست تنها - فایل ایپرام ضبط سه دیسک ال جی مدل : KR-3700MV
سلام دوست عزیز
فایل DVD ال جی DV382 با شماره برد BL1389J-2A
باسلام
فرزادجان بفرما به تایپیک زیربرو.تست شده.
فایل فلش دی وی دی ال جی مدل:LG_MODEL-DV382 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
سلام دوست عزیز این هم عکسش
http://www.irupload.ir/images/y33059el6vqh08ax8895.jpg
فایل مهدی جان جواب نداد!!!:(81):
فرزادجان مجددا به همون تایپیک برووتست کن این مدل 382مدل های مختلفی داره.این بهش میخوره تست کن.
فایل فلش دی وی دی ال جی مدل:LG_MODEL-DV382 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
با سلام جناب اقای فرزاد چند نمونه فایل ایپرام دی وی دی ال جی DV382 را قرار دادم لطفا انها را نیز تست کنید. موفق باشید.
با سلام:
دوستان احتیاج مبرم به فایل ایپروم LG DV276 باشماره فلاش EN25F80 و CPU MT1389DE , وشماره برد LZX.89EJ-C را دارم ممنون ومتشکرم
با سلام دوست عزیز اقای ali25 ایپرام دی وی دی LG DV 276 را از لینک زیر دریافت کنید و تست کنید.
http://kiansat.kim/showthread.php?p=97755#post97755
با سلام لطفا فایل فلاش DVD LG Model RH-728با پردازنده شماره MT1389DE رادر سایت قرار دهید در ظمن این دستگاه ایسی فلاشش گم شده اگه میشه شماره ایسی فلاش هشت پاییه معمولیش روهم قید کنید(smd) نیست باتشکر