دانلود کنید نرم افزار مشابهات قطعه و دیتا شیت Eca_vrt_disk_2009
پاسخ : دانلود کنید نرم افزار مشابهات قطعه و دیتا شیت Eca_vrt_disk_2009
با سلام وتشکر از جناب ARIYA .میخواستم این نرم افزار رو دانلود کنم ولی با توجه به حجم بالای فایلها و سرعت کم اینترنت بهتر دونستم قبل از دانلود مطمئن شوم که ایا این نرم افزار هنوز هم قابل استفاده و اجرا هست یا نه.جون بارت اول رو دانلود کردم کردم و برای امتحان اجرا کردم که این ارور رو داد! C:\Users\user\Downloads\VRTDVD2009.part01.rar: CRC failed in the encrypted file VRTDVD2009\VRTDVD2009.iso. Corrupt file or wrong password.
! C:\Users\user\Downloads\VRTDVD2009.part02.rar: The required volume is absent
دیگر اینکه میخواستم ببرسم که اکه ورزن جدید تری هم وجود داره و در دسترستون هست لطف کنید و اونم ابلود کنید .با تشکر وسباس فراوان
1 فایل پیوست
درود
عزیز اولا اینکه باید همه پارتها را دانلود کنید تا نرم افزار
اجرا بشه
بعد هم خود من هنوز دارم از این نرم افزار استفاده می کنم
و مشکلی نداره
فایل پیوست 79157
بازم ممنونم از محبت شما جناب ashkan nozad .جون تاریخ ابلودش قدیمی بود برسیدم.تشکر
درود
عزیز اگر فایلی که دوستان اپ کردن سالم باشه
تاریخ ان مشکلی نیست حتما کار می کنه
مگر اینکه اصل فایل خراب باشه
22 بارت رو بدون دانلود منیجر دانلود کردم (با این اینترنت افتضاح ببینید جی کشیدم) ولی موقع باز کردن فایل ها ارور(file01,02)میده و اعلام میکنه که فایل 01و02 سوخته یا بسورد اشتباه است.بسورد رو درست وارد کردم و در زمان اجرا هم به اینترنت کانکت نبودم.ممنون از لطفتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moeen
22 بارت رو بدون دانلود منیجر دانلود کردم (با این اینترنت افتضاح ببینید جی کشیدم) ولی موقع باز کردن فایل ها ارور(file01,02)میده و اعلام میکنه که فایل 01و02 سوخته یا بسورد اشتباه است.بسورد رو درست وارد کردم و در زمان اجرا هم به اینترنت کانکت نبودم.ممنون از لطفتون
درود
عزیز پسورد را به صورت دستی وارد کنید
و با توجه به بزرگ و کوچک بودن حروف
سلام منم همین کار رو انجام دادم در ضمن تمام حروف بسورد کوجک هستند.لطفا در صورت امکان فابل 01و22 را دوباره اب کنید.احتمالا این دو فایل ایراد بیدا کردند.ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moeen
سلام منم همین کار رو انجام دادم در ضمن تمام حروف بسورد کوجک هستند.لطفا در صورت امکان فابل 01و22 را دوباره اب کنید.احتمالا این دو فایل ایراد بیدا کردند.ممنون
درود
دوست عزیز یک پیام خصوصی به جناب اریا
ارسال کنید هر وقت که انلاین شدن
مشکل را بررسی کنند و فایلرا اگر موجود داشتند
دوباره برای شما اپلود کنند
سلام .مشکل حل شد.پسورد فایل (www.kiansat.biz)هست.ولی هر چه سرچ میکنم فایل کرک رو توی این22 پارت نمیبینم لطفا راهنمایی کنید.
درود
کرک در پست شماره
10
می باشد که جناب اریا قرار داده
سلام به همگی.من این برنامه رو روی لپ تاپم نصب شده داشتم الان ویندوز رو عوض کردم .دوباره که میخوام نصب کنم ارور اورجینال سی دی میده.به نت هم کانکت نیستم و تموم نکات رو رعایت کردم.بنظرتون مشکل از کجاست.ممنون