سلام
فلشهاي مورد نياز خودشون رو فقط در اين تاپيك درخواست كنند
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
فلشهاي مورد نياز خودشون رو فقط در اين تاپيك درخواست كنند
با سلام لطفا فایل فلش ایسیو سازم برای PK را قراردهید با تشکر
سلام
لطف کنید فایل sagem S2000 PL4 FC5 خودروی آردی را قرار دهید
فایل آردی Sagem S2000 PL4 FC5
سلام لطف کنید فایل فلش 29f200bb sasem pl4 fc5 405 fchvdn
دوستان گرامی لطفا فایل cpu مربوط به پژو 405 s2000-pl4 fc5 lc sagem رو در صورت امکان آپلود فرمایید
درخواست فایل فلش 206 S2000 3F :lay:
سلام:دانلود کنید
سلام
لطفا برنامه خام s20003eواسم بذارین 100%تست شده لطفا ممنونم
دانلود کنید
با سلام و خسته نباشید نیازبه فایل ایپرام ساژم پراید 11000دارم . با تشکر
با سلام
دوستان برنامه ایپرام پژو 405 gli با ایسیو s2000 10 را نیاز دارم.ممنون میشم قرار بدید.
با تشکر
بفرمائید.
با سلام فایل ایپرام و فلش ساجم s2000-11 پیکان سواری مدل 83 با تشکر
با سلام و خسته نباشید نیازبه فایل ایپرام ساژم پراید 35000دارم . با تشکر
با سلام و خسته نباشید نیازبه فایل ایپرام valeo پراید 85 کارکرد 35000 دارم باتشکر
دوست عزيز لطفا سوال خود را در يك تاپيك مطرح كنيد و از ايجاد دو تاپيك با يك درخواست خودداري كنيد.
فايل مورد نظر را در تاپيك زير دريافت كنيد.
بخش درخواست فايل فلش - صفحه 4
با سلام
نیاز به برنامه ایپرام ecu s2000 ILC , SLC را دارم با تشکر
با سلام خدمت دوستان اگه لطف کنید دامپ کامل ایپرام پراید بزارید خیلی ممنون میشم یا ایپرام 10010- 881c
سلام
فایل ایپرام خام fn رو میخواستم . هم برای سمند هم برای رانا (دوگانه سوز _ تک سوز )
با تشکر
خدمت شما
سلام استاد
لطف کنید تک سوز بودن یا دو گانه سوز بودنشو مشخص کنید . چون اگه اشتباه بریزیم کولر از کار میوفته و باید پیکر بندی کنیم چون ایکو دیاگ ندارم اینکار برام سخته
سلام
با تشکر از شما
تو کم کردن امپر مشکلی ندارم . فقط فایل fn که برای سمند و رانا باشه و پیکربندی شده باشه رو ندارم .
سلام دوست عزیز fn دو تا حافظه داره یکی حافظه فلش و یکی ایپرام این دو تا رو بریز و بعد از اون با دستگاه آیکو پیکر بندی انجام بده خدمت شما
سلام خدمت استاد گرامی
من دنبال فایل پیکربندی شده هستم که دیگه پیکربندی نکنم هم برای سمند و هم برای رانا
دوست عزیز این فایل ها پیکربندی نمیخواد شما باید آیکو هم داشته باشید تا وقتی به مشکل برخوردید با آیکو بتونید پیکر بندی انجام بدید
بی کد والئو j35 دوگانه سوز 206 را نیاز دارم با تشکر
خدمت شما دوست عزیز تست و نتیجه رو اعلام کنید من خودم تست نکردم فایل بی کد j35
باسلام
لطفافایل ecus2000 با مشخصات M13NI-18-881A را قرار دهید
با تشکر
با سلام.لطفا فایل فلش 29f200bb s2000-35 206 را نیاز دارم.متشکرم/
دوست عزیز ابتدا تشکر میکنم از جوابتان.دوم فکر میکنم از طریق copy/paste میتوانید اون فایل را همبنجا برای استفاده همکاران بگذارید.متشکرم