بازی هانتر (فوق العاده جذاب و خنده دار) با حجم600K دانلود نکنی از دستت رفته
نمایش نسخه قابل چاپ
بازی هانتر (فوق العاده جذاب و خنده دار) با حجم600K دانلود نکنی از دستت رفته
بازی منچ
بازی قدیمی هواپیما (PLAN)
(Q-R-ENTER) کیبورد
savalan تشکر
باسلام
بازی توپ ها.دوستان فلش پلیرروروسیستم نصب کرده باشند.
با درود.
تقدیم دوستان گرامی!!!!!!!!!!
دوستان این بازی رو دانلود کرده و با فلش پلیر یا KM PLAYER میتونید باز کنید
هدف شما باید گیر انداختن گربه به طوری که دورش حصار ایجاد کنید و نزارید فرار کنه...
http://up.iranblog.com/images/hnvt50xx5yf9sconzlx.jpg
این بازی فلش یک تست هوشه که 39 سوال داره و هر سوال از سوال قبلی سخت تر میشود. در آخر با رفتن روی menu و زدن گزینه submit ضریب هوشی و نتیجه خود را میتوانید ببینید. پس معطل نکنید . بازی را بگیرید و ببینید IQ شما چنده؟ اگر ادعا دارید بازی را انجام و اعلام کنید که نتیجه اتان چند شده
من 85 درصد درست گفتم
!
برای ایجاد تنوع در سایت با اجازه معاونت و رییس سایت هر ** بتونه بیشترین امتیاز را تا آخر هفته دیگر بگیرد و عکس آن را در پست جدید بگذارد جایزه یک وی p ان 2 ماهه رایگان برایش ارسال می شود
کسانی بازی رو گرفتند و تونستند نتیجه خوبی بگیرند ولی برای عکس گرفتن از آن دچار مشکل شده اند به تایپیک زیر بروید و از آموزش داده شده استفاده کنید.
عکس گرفتن بدون کمک برنامه ای از پنجره های مختلف در ویندوز - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
آقا قاسم سلام
میشه لطفا بفرمایید که بعد از انتهای بازی چگونه امتیازات محاسبه میشود !
کدام یک از اعداد نشانگر امتیاز است ؟
من دوبار این بازی رفتم ، اما چگونگی امتیازات آن را نمیدانم
با تشکر
وقتی همه جواب ها رو دادین از Menu گزینه Submit رو بزنین و عددی که نشون میده بین 70 تا 140 ضریب هوشی هست
برای من شد 114
من که دوبار رفتم
یکبار 118 و دیگری هم 108 شد
ولی این یکی رو با کلک پاور پاینت 140 گرفتم
:24::24::24::24:
فایل پیوست 36068
دروود من 124 امتياز اوردم
http://up.iranblog.com/images/y02ctb...tjty_thumb.bmp
جايزه ما رو بدين:34:
همين گروه ويژه هم خوبه چيزه زيادي نميخوام:0034:
منم هم شدم 127
http://up.iranblog.com/images/ysqvuaiwheaejd8j.bmp
آفرین به دوستان بیشتر دقت کنید میشه امتیاز بالاتر هم گرفت. دوستان بجنبند. درسته جایزه ای که گذاشتیم آش دهنسوزی نیست ولی خب هم فکرتون باز میشه هم خودتون سرگرم میشید هم احتمالش هست جایزه رو ببرید. ماکه سر قولمان هستیم.
:lay::lay::lay:
دوستان تا زمانی که در نظر گرفته بودیم فقط یک روز دیگر مانده . خودتان را محک بزنید.
بازی فلش ماشین سواری غول پیکر که می تواند شما را سرگرم کند با گرافیک زیبا
http://s1.picofile.com/file/6664639834/wheel.jpg
بازی سرگرم کننده ای هست امیدوارم خوشتون بیاد
بازی فلش هلیکوپتر DESERT STRIKE
TURBO SPIRIT
تنیس روی میز
بازی بیلیارد سرگرم کننده
LIGHTNING BREAK
بازی فوق یک بازی دسکتاپی در سبک پلتفرم (ایرانی) می باشد که با استفاده از نرم افزار فلش 7 ساخته شده و محصول سال 2006 می باشد همونطور که از نامش پیداش سبک بازی Action / Shooter است در این بازی شما نقش یک هلیکوپتر را دارید که باید از دیواره پشت سره خود دفاع کنید و حمله دشمن را خنثی کنید بازی دارای 8 مرحله می باشد که پشت سر گذاشتن آنها بستگی به امتیازتان دارد پس تا می توانید دشمنان را نابود کرده در هر مرحله سلاح های جدیدی می گیرید و وسایل جدید در این بازی هیچ دکمه Pause و وقت استراحت وجود ندارد به محض اینکه پشت بازی نشستید باید آنرا تا آخر ادامه دهید! براي كنترل بازي شما ميتوانيد از دكمه هاي جهت نماي کیبرد و همچنین از دکمه Space جهت شلیک و از دکمه Shift جهت پرتاپ موشک (بی نهایت) در هر مرحله بر قدرت دشمنان و نوع آنها افزوده می شود و در آخر باید با غول بازی مبارزه کنید و با نابودی آن آسمان را از شر این دشمنان پاک سازی کنید.
قابلیت های کلیدی بازی حمله 2 :
- گرافیک بهتر و بالاتر نسبت به نسخه 1
- سلاح ها و مهمات بیشتر و متنوع تر
- استفاده از افکت های صوتی
- دارایه 8 مرحله زیبا به همراه غول بازی
- متوع بودن دشمنان در بازی
- و...
بازي فلش كامپيوتري The Sniper 2 اين بازي فلش از يك گرافيك بسيار جالب و كم نظير برخوردار است كه كمتر بازي فلشي همچين شكلي دارد در اين بازي جنگي شما به شكل يك تك تير اندار و با تفنگ دوربين دار بايد دشمنان خود را از بين ببريد اين بازي فلش جديد را از ميهن دانلود دريافت كنيد و اوقات تفريح خود يك بازي مهيج را انجام دهيد
دانلود بازی پرتاب کفش خبرنگار به بوش با فرمت SWF قابل اجرا با KM PLAYER
حجم 72 کیلو بایت
دوستان وقتی روی آرم بازی کلیک کردید بازی با نرم افزارهایی که قادر به اجرای فایل SWF هستند از جمله KM PLAYER اجرا شده روی صحفه کلیک کنید بعد با نشانگر ماوس جناب بوش را هدف گرفته و کفش را به صورت وی بکوبید با تشکر
سلام
دوست گرامی این یک فایله که km piayer اجرا می شه در مورد فایلی که گذاشتی توضیح بده کارش چگونه است .
اجرایی که نیست؟
دانلود بازی فلش در مورد بوش 001
دانلود بازی فلش حمله به بوش 002
حجم 1.6 مگ
این نوع بازیها با برنامه هایی مثل KM PLAYER قابل اجرا هستند
روی ایکون برنامه کلیک کنید بعد از اجرا روی فلش ابی رنگ کلیک کنید بازی اجرا میشود
این بازی نیز با KM PLAYER قابل اجرا هست
بازی خیلی جالبی هست
قابل اجرا با KM PLAYER
در این بازی هلیکوپتر را از میان موانع رد کرده و به پرچم قرمز برسانید
این بازی با کلید های W.A.S.D کیبورد بازی میشود
بازی قابل اجرا با KM PLAYER
در این بازی با کلیک روی مثلث های قرمز و جابجایی مکعب ها سعی میشود دایره زرد بدون اینکه دایره طوسی به زمین بیافتاد رد کنید