سلام
دوستان توی تعطیلات عید فرصتی نصیب ما شد رفتیم مسافرت بندر عباس وسه تا فلش مموری (یک عدد 32 گیگ پاورسلکون و دو عدد فلش مموری ترسند 16 و 8 گیگ ) گرفتم خونه که اوردم سیستم هیچ کدوم رو نمی شناسه .
ایا راهی هست که اونها رو راه بیاندازم ؟
ممنونم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان توی تعطیلات عید فرصتی نصیب ما شد رفتیم مسافرت بندر عباس وسه تا فلش مموری (یک عدد 32 گیگ پاورسلکون و دو عدد فلش مموری ترسند 16 و 8 گیگ ) گرفتم خونه که اوردم سیستم هیچ کدوم رو نمی شناسه .
ایا راهی هست که اونها رو راه بیاندازم ؟
ممنونم
نه نه نه نه نه نه
روی یه کامپیوتردیگه امتحان کردم جواب نداد
خودم بازش کردم پلم بود من که می دونستم این چینیها مشکل دارن ولی شنیده بودم مثلا" از 32 گیگ 5 گیگ حداقل بایدجواب بده .اصلا" نمی شناسه !!!
دوست عزیز فلش های چینی مدل های مختلفی داره منم خریدم هنگامی که اطلاعات داخلش می ریختم بعد فلش از سیستم می کشیدم اطلاعات همه پاک شده بودن.اگر یکی از فلش ها شما جواب می داد امکانش بود که بگی مشکل داره اون فلش دیگه شما ولی هر 2 فلش شما چینی هست موفق باشید
تــــــــــــــــــــــــ قــــــــــــــــــــــــ ــلــــــــــــــــــــــ ـبـــــــــــــــــــــــ ـــی
[QUOTE=mostafa2010;61673]روی یه کامپیوتردیگه امتحان کردم جواب نداد
خودم بازش کردم پلم بود من که می دونستم این چینیها مشکل دارن ولی شنیده بودم مثلا" از 32 گیگ 5 گیگ حداقل بایدجواب بده .اصلا" نمی شناسه !!!
سلام:منهم یه فلش 32 گیگ توشیباخریدم اما بازنمیشه فرمت هم نمیشه<ایاراه حلی
دارد>
خودم هم از بندر عباس از دست فروشهها کلی فلش خریدم هیچ کدومشون کار نداد
دورد
من خودم آلان چندت فلش مموري دارم همه قلابي هست زده 250 كيك