جناب امینی فر سلام
با تشکرفراوان از همکاری و فعالیت جنابعالی در سایت بزرگ کیان ست
ارتقاء درجه مدیریتی شما را به سرپرستی بخش الکترونیک و سیم کشی خودرو تبریک عرض نموده و برایتان آروزی موفقیت مینماییم
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
جناب امینی فر سلام
با تشکرفراوان از همکاری و فعالیت جنابعالی در سایت بزرگ کیان ست
ارتقاء درجه مدیریتی شما را به سرپرستی بخش الکترونیک و سیم کشی خودرو تبریک عرض نموده و برایتان آروزی موفقیت مینماییم
موفق باشید
تبریک تبریک
بنده هم به ایشون تبریک میگم و براشون در بازی زندگی آرزوی موفقیت میکنم.:0018:
سلام
تبریک بنده را پذیرا باشید به امید روزهای پر بار تر برای شما درسایت ایرانی کیانست.
فایل پیوست 33561
با سلام و احترام بنده نیز به نوبه خود به شما تبریک گفته و برایتان ارزوی سر بلندی و موفقیت دارم.
به نام خدا
با سلام به شما آقای امینی فر تبریک بنده را نیز پذیرا باشید
موفق باشید:felizcumple::felizcumple:
باسلام
جناب امینی فربنده نیزدرجه ارتقا مدیریت روازمدیرارشدبخش الکترونیک و سیم کشی خودروبه سرپرست بخش الکترونیک و سیم کشی خودروتبریک گفته وبرایتان آرزوی موفقیت وپایداری دارم.پیروزوسرفرازباشید.
با سلام با ارزوی موفقیت برای اقای امینی فر تبریک عرض میکنم
با تشکر از حسن انتخاب جناب کیانفر
بنده نیز بعنوان عضو کوچکی از این خانواده بزرگ این موفقیت رو بشما تبریک میگم و آرزو دارم در تمام زندگی اینگونه موفق و شایسه باشید
با درود تبریک عرض میکنم به این دوست خوب.
امیدوارم در کنار دیگر دوستان پیروز باشند!
با درود به جناب امینی فر ان شاالله بتوانید به همین صورت در کارتان موفق شوید و در زندگیتان روز به روز پیشرفت کنید
درود
جناب امینی فر تبریک بنده را نیز پذیرا باشید
:0018::0018::0018::0018::0018:
دوست و همکار گرامی تبریک بنده را نیز پذیرا باشید. به امید موفقیت های روز افزون برای شما
سلام و تبریکات فراوان خدمت جناب مهندس امینی فر عزیز
ما خیلی خوشحال شدیم .
امیدواریم موفق و پیروز باشد .
کارت حرف نداره داداش !!!!!!!!!
fباعرض سلام وخسته نباشیدحضور گرم دوستانکیانست حقر بنوبه خود ارتقاع شما سرور گرامی را تبریک میگویم باارزوی موفقیت
باسلام دوست عزیز
تبریک مرا نیز پذیرا باشید
امیدوارم که در همه مراحل زندگی موفق باشید
هوالعليم
دوست گرامي جناب اميني فر ارتقا مديريتي را خدمت حضرتعالي تبريك عرض ميكنم و اميدوارم كه ان شاالله در همه لحظات زندگي تان پيشرفت روز افزون داشته باشيد.
موفق باشيد
سلام
دوست و همكار عزيز آقاي اميني فر تبريك صميمانه بنده را هم پذيرا باشيد
اميدوارم كه در تمام مراحل زندگي موفق و موئيد باشيد
جناب آقای امینی فر تبریک عرض میکنم امیدوارم که موفق باشی:102:
جناب آقای امینی فر با عرض تبریک امیدوارم در تمام مراحل موفق باشید
باتشکرازتمام دوستان و اساتید محترم سایت بزرگ ایرانی کیان ست اميدوارم كه در تمام مراحل زندگي موفق و موئيد باشيد
جناب امینی فر بنده هم به نوبه خودم به شماتبریک عرض میکنم
و امیدوارم که در زندگی موفق باشید