فايل كيلومتر خام زيمنس ضد سرقت انواع خودرو(حتي باي فيول) كسي اگه نياز داره پيام خصوصي بده.از صفر كيلومتر تا 36000
نمایش نسخه قابل چاپ
فايل كيلومتر خام زيمنس ضد سرقت انواع خودرو(حتي باي فيول) كسي اگه نياز داره پيام خصوصي بده.از صفر كيلومتر تا 36000
دوست عزیز سلام
لطف کنین و درسایت قرار بدین .با تشکر
سلام دوست عزيز من اطلاعاتي در اين مورد ندارم اگر كسي باشه لطف كنه راهنمايي كنه.
دوست عزیز
طیقه به دست اوردن کیلومترهای متفاوت در ایسیو زیمنس این گونه است که
ان را با دستگاه ریست کن یعنی در عمل ان را بدون کد می کنید ولی کلیومتر در حافظه ای سی فلش باقی می ماند و سپس از فایل کوپی بگیر برای خودروهای دیگه به همین طریق می توانید کیلومترهای متفاوت را داشته باشید
دوست عزيز با توجه به اينكه ريست ECU در پارامتر هاي IKCO وجود داشت بنده يك ecu 20009 سمند را روي يك خودروي ديگر بسته واقدام به تعريف سوئيچ نمودم كه سوئيچ به خودرو معرفي نشد اقدام به ريختن فايل خام نمودم وسوئيچ را معرفي كردم بنده دو خودرو ديگر را با همين روش تست نمودم كه اين كار ميسر نشد اگر اين فرضيه صحت داشته باشد يعني اينكه به فايل خام ecu هاي مختلف نيازي نداريم و اگر شما ECU دسته دوم و كد خورده اي را به يك نمايندگي ايران خودرو ببريد و بگوئيد اين را روي ماشين من بيندازيد به شما نمي گويند كه اين ECU كد خورده واين امكان وجود ندارد
دوست عزیز
این فرضیه نیست
در ضمن من خدای نکرده نمی خواهم اطلاعات غلط بدهم.چون همه ما در مقابل کابران و همکاران خود در مورد اطلاعاتی که در سایت میدهیم مسوول هستیم .
به عنوان مثال کیلومتر سمند دوگانه با ایسو بایفیول خودم که 5500 راه رفته بود برای سمند دوگانه دیگه که 74600 راه رفته بود معرفی کردم و ایسو به 550 تبدیل کردم
اشتباه تایپی بود 550 همون 5500 می باشد
خسته نباشید دوستان
یکی از مشتریهام پژو پارس 89 باECU زیمنس CIP داره چطور میتونم کیلومتر ecu را صفر کنم با یه روش تست کردم صفر هم شد ولی چون کد سوئیچ پاک میشه و نمیدونم کدوم خطه ماشین روشن نشد
دستگاه مهاد در قسمت بی کد ECU منحصر به فرد است
مثال:
مشتری وقتی مراجع میکند من قبل از دراورن کامپیوتر خودرو با دستگاه مهاد ان را ریست میکنم یعنی در عمل فایل فلش ان را بی کد کرده و سپس یک کوپی از ان میگیرم.با این شرط که کیلومتر در حافشه فلش باقی می ماند و ان اماده است برای ریخت روی فلش کامپوتر دیگه و فقط باید تعریف سویچ کرد با کد خودرو جدید .
به این طریق من بکاب میگیرم از فایلهای مختلف.
لطفا در مورد ICU ایموبلایزر هم توضیح دهید بطور مثال برای ریست کردن ICUنیاز به کد قبلی که با اون تعریف سوییچ کردیم هست حال اگر کد قبلی نداشته باشیم چطور میشه این کار انجام داد ویا با ریست کردن میشه یونیت ICU استفاده شده رو روی خودرو دیگه استفاده کرد
دوستان سلام
همکار عزیز من جناب شاین اگر مواردی برای ارائه دارید و مثل دیگر دوستان بدون چشم داشت در اختیار باقی میگزارید از شما تشکر میکنم
چرا که در این مجموعه برخی از دوستان مطالب و مواردی رو گاها به اشتراک گزاشتند که خودشون برای بدست آوردنش صبای مسئله نایاب و یا کمیاب بودنش هزینه بالایی هم پرداختند
و اگر شما برای فروش کالا و یا ... دارید با هماهنگی مدیریت سایت در قسمت فروشگاه مطرح بفرمائید
ممنون