درود
جناب عماد عموئي مدیریت شما را در بخش تعمیرات کامپیوتر و نرم افزار و تالار کامپیوتر
تبریک عرض میکنم و برای شما آرزوی موفقیت و سربلندی را داریم
:0018::0018::0018::0018:
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
جناب عماد عموئي مدیریت شما را در بخش تعمیرات کامپیوتر و نرم افزار و تالار کامپیوتر
تبریک عرض میکنم و برای شما آرزوی موفقیت و سربلندی را داریم
:0018::0018::0018::0018:
آقای عمویی من نیز این ارتقاء درجه را به شما تبریک عرض میکنم و آرزوی سربلندی در تمام امور زندگی را از خداوندمنان برایتان خواستارم.
سلام
جناب عمویی بنده هم خدمتتان تبریک عرض میکنم .
باتشکر
باسلام دوست عزیز
تبریک بنده را نیز پذیرا باشید
امیدوارم شاهد پیشرفت های روز افزون شما باشم
با آرزوی موفقیت شما در تمامی مراحل زندگی
با سلام
تبریک بنده را هم پذیرا باشید
موفق باشید
با سلام
جناب عموئی گرامی پیوستن جنابعالی به تیم مدیریتی سایت
بزرگ کیانست را تبریک عرض نموده وبرایتان آرزوی سربلندی در تمام
مراحل زندگی را دارم
من الله توفیق
سلام
تبریک بنده را نیز بپذیرید
موفق باشید
با تبريك فراوان به شما دوست عزيز
بلاخره شما هم مدیر شدید و تبریک بنده رو هم بپذیرید
:104::104::104::104::104::104::104:
جناب عمویی منهم به نوبه خودم تبریک عرض میکنم وبه یاری شما ودوستان کیانست روز به روز پیشرفت کند به امید موفقیت روز افزون شما
با سلام به جناب عموئی عزیز و ارزوی توفیق روز افزون در کارها برای شما دوست عزیز تبریک من هم پذیرا باشید انشاا... پله های ترقی در زندگی را همینطور طی نمائید .
::: موفق باشید :::
من هم تبریک میگم موفق باشید:104:
باسلام
جناب عموئی دوست خوبم سمت مدیریتی شمارادربخش تعميرات كامپيوتر ، نرم افزار و تالار كامپيوترتبریک گفته وامیدوارم پیروزوسربلندباشید.:12:
به نام خدا
با سلام بنده هم به نوبه خودم به این دوست عزیز تبریک عرض می کنم و ارزوی سلامتی برای ایشان دارم
موفق باشید:felizcumple:
تبریک بنده رو هم پذیرا باشید...
به امید موفقیت روزافزون
جناب عمویی تبریک بنده رو هم بپذبرید امیدوارم همبشه موفق باشد --پایدار
با سلام
تبریک بنده را هم پذیرا باشید
وهمیشه موفق باشید
هوالرزاق
با سلام و تشكر خدمت اساتيد گرامي
اولاً تشكر ميكنم از مديريت سايت جناب كيانفر كه من رو قابل دونستن و اين سمت رو دادن.
و همچنين از شما دوستان گرامي كمال تشكر را دارم كه به من اين افتخار را داديد تا در كنار سروران و بزرگاني چون شما در پيشرفت و ارتقاء بيش از پيش اين سايت سهيم باشم.
من هم تمام سعي خود را ميكنم تا از اين فرصت داده شده استفاده كنم تا بلكه بتوانيم اين سايت را همانگونه كه از نامش پيداست به عنوان يك مجمع و سايت تعميرات بزرگ در خاورميانه معرفي كنيم.
...
با تشكر
عماد عموئي
من هم تبریک میگم موفق باشید
جناب اقایعمادعمویتبریک بنده را هم پذیرا باشید
:0018::0018::0018:
با سلام
جناب عمویی عزیز بنده هم ارتقاء مدیریتی جبابعالی رو تبریک عرض میکنم و امیدوارم در تمامی مراحل زندگی موفق و موید باشید.
من اله توفیق
سلام.
تبریک من را هم پذیرا باشید.
هوالعليم
همكار خوبم عماد جان خوشحالم كه شما را به عنوان مدير بخش كامپيوتر در اين سايت خوب ميبينم و از اينكه دستيار فني كلينيك خانه سخت افزار نكا توانسته شايستگي هاي خودش رو به رياست و معاونت محترم سايت نشان بدهد بسيار خرسندم ، به اميد موفقيت روز افزون شما... ان شاالله
موفق باشيد
با سلام به شما عماد جان و تبريك به شما با ارزوي موفقيت شما در تمام مراحل زندگي
عمادجان منم بهت تبریک میگم ایشاالاکه درتمام مراحل زندگی موفق باشید.
دوست عزیز بنده هم از ارتقاء مدیریت شما بسیار خوشحال شدم امیدوارم همیشه موفق باشید