با سلام سمند مولتي پلكس دوتا اومده برام ولي عكس اچار داره چطوري حذف كنم 206 راحته ولي اينو نميدونم
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام سمند مولتي پلكس دوتا اومده برام ولي عكس اچار داره چطوري حذف كنم 206 راحته ولي اينو نميدونم
جوابي بديد لطفا
شما از مانیتور جلو اگر داره و (نداشت دوستان دوباره ما رو مسخره نکنند) میتونی عمل رو انجام بدی
دوست عزیز با سلام صفحه کیلومتر سمند مولتی پلکس دارای دو دکمه هست (مثل همه ) که دکمه سمتچپی علاوه بر فشرده شدن قابلیت چپ و راست شدن را داره با فشردن میتونیدن منو مورد نظر رو در صفحه انتخاب کنید (منو تعویض روغن و*****)وبا چپ و راست کردن دکمه اون رو دوباره تنظیم کنید چراغ سرویس خاموش میشه
باسلام این عکس اچار رو هر کاری کردم نرفت رفتم ایرانخودرو سوال کردم گفتن حتما باید با دیاگ برطرف بشه
همین جور که دوستمون فرمودن با دوتا دکمه صفحه میشه این کارو کرد وخودم انجام دادم
خب اینجوری که سر هشت هزار کیلومتر دوباره روشن میشه اونوقت چی؟
سلام دوست عزیز همانطور که استاد عزیز امید آقا فرمودند انجام بدین حل میشه من امروز همینطوری انجام دادم چراغ آچار رفت دکمه سمت راست رو چند بار بزنید تا رو نشانگر روغن بیاد بعد دستت رو دکمه راست باشه و دکمه چپ رو نگه دار تا فعال بشه بعد با چرخاندن دکمه چپ رو روغن و ***** میتونی ریست یا تغییر عدد رو هم انجام بدی که باید هر سه رو ریست کنی تا علامت آچار خاموش بشه
سلام به دوستان
آیا کسی روش ریست چراغ سرویس سمند مولتی پلکس از طریق دیاگ مهاد یا آیکو رو میدونه یا فقط از روش دستی که اساتید لطف کردن گفتن انجام میشه؟ :273920_mail1:
با دیاگ این کار انجام نمیشه دوست عزیز !