لطفا درخواست خود را در خصوص فایل آبگرید (ایپرام و فلش ) ال سی دی ، پلاسما و پروجکشن اسنوا با ذکر کامل نام ، مدل ، شماره شاسی و آی سی ها بیان نمایید
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا درخواست خود را در خصوص فایل آبگرید (ایپرام و فلش ) ال سی دی ، پلاسما و پروجکشن اسنوا با ذکر کامل نام ، مدل ، شماره شاسی و آی سی ها بیان نمایید
سلام
فایل ایپیرام LCD اسنوا مدل SL-3200 لازم دارم
فایل ایپیرام بقل تیونر رو بیشتر نیاز دارم
ممنون
با سلام حضور سروران عزیز بنده به فایل ایپرام ال سی دی اسنوا به مدل ML-32C5P وشاسی SL-601M/P به شماره ایسی M24C32 احتیاج دارم در اصل دستگاه خاموش بود ولی بنده ایپرام را پاک کردم روشن شد ولی در جستجو تیونر مشکل دارد برای برطرف نمودن این ایراد به فایل ایپرام احتیاج دارم از همکاری شما و بقیه دوستان ممنونم که عکس برد به شماره 0153 در تایپک پرسش و پاسخ صفحه 2 موجود میباشد...
سلام
دوستان نیاز به فایل فلش اسنوا مدل 37E320BL دارم
با عرض سلام خدمت اساتید . لطفا کمک کنید فایل فلش اسنوا مدل : SLD - 32B320BLD رو می خواستم
سلام و خسته نباشید اساتید محترم
نیاز به فایل فلش ال سی دی 32 اینچ اسنوا SL-32B88 با آی سی
فلش 25F80 دارم در صورت
امکان در سایت قرار دهید با تشکر و سپاس فراوان
با سلام خدمت دوستان عزیز
فایل فلش LCD SNOWA مدل ML-26P را می خواستم
با تشکر از دوستان
با سلام ..............لطفا فایل فلش و ایپرام LCD SNOWA SL-37G320BLD.................با تشکر
با سلام......این هم فایل فلش LCD SNOWA مدل SL-37G320BLD با آیسی فلش GD25Q32 با لوکیشن M3 در مادربرد...........با تشکر
با سلام
درخواست فایل ایپرام و فلش اسنوا مدل
SLM-22T15
با تشکر
با سلام
فایل فلش اسنوا مدل SLD - 32B320BLD به شماره ایسی 25Q32BVS رو می خواستم
همکاران محترم فایل را اگه موجود دارند دریغ نفرمایید
با سلام لطفا فایل فلش ال ای دی اسنوا42s95BLD در صورت امکان قرار دهید با تشکر
درود
لطفا فایل ایپرام اسنواML-42P در صورت امکان قرار دهید با تشکر
فایل ایپرام
با سلام.....لطفا فایل فلشLED DAEWOO DLE-42E4400-DPB را آپلود بفرمایید.....با تشکر
ممنون میشم دو ستان فایل فلش sl-37ac310bldاسنوا رو قرار بدن
باسپاس
سلام دوستان کسی فایل فلش ال سی دی اسنوا مدل sl 42E310 BLD رو داره برام بزاره . با سپاس
سلام. یه ال سی دی اسنوا مدل 32z88 دارم که تصویرش آبی هست و یه کادر سبز رنگ بجای منو و بدون نوشته و علایم میاد وسط صفحه. اولا اگر اساتید برای راه حل پیشنهادی دارن بفرمایند
همچنین فایل فلش رو اگر ممکنه آپلود کنید شاید با فلش درست بشه
متشکر
خسته نباشید دوستان
در خواست فایل فلش اسنوا به مدل
32T320BLD
شاسیT.MSD309.31B
25Q32
باسپاس از دوستان
فایل پیوست 103372خسته نباشید دوستان
32T320BLD
شاسیT.MSD309.31B
25Q32
باسپاس از دوستان
با درود خدمت اساتید محترم
لطفا اگر کسی فایل فلش تلویزیون اسنوا مدل FL42A88 را داره به نمایش بزاره
متشکرم..
خسته نباشید دوستان
32T320BLD
شاسیT.MSD309.31B
25Q32
باسپاس از دوستان
من هم همین فایل فلشو میخوام ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
با عرض سلام واحترام
نرم افزار اپگرید دستگاه ال سی دی اسنوا با شاسی sl- 601-602-603 به مدل 26c3n رونیاز دارم در صورت امکان این نرم افزار رو در این سایت قرار دهید با تشکر
با عرض سلام و درود
درخواست فايل فلش sld-32a320bl مدل
با تشكر
با سلام
فایل فلش ال ای دی اسنوا مدل SLD-43S44BLD را میخاستم .
با تشکر
سلام من براتون میزارم لطف کنید شماهم اگه دارید درقسمت سونی یک فایل درخواست دادم بگذارید تشکر
سلام عزیزان و مدیران محترم لطفا فایل فلش زیر رو اگه موجود دارید در سایت قرار دهید ممنون
مدل: SL-42EC210BL شماره شاسی :MST6M48RHS
عجب بابا یعنی یکی از عزیزان این فایل رو نداره مدیریت محترم بخش ال
سی دی اسنوا این بخش خیلی کمرنگ شده یعنی میشه گفت اصلا
حرکتی نداره آدم دلش نمیخاد دیگه به انجمن سر بزنه ماشاالله 60 70
درصد عزیزان پروگرامر دارند هر تلویزیونی بیاد تعمیر یه کپی از فایلش
میگیرند برای روز مبادا بیخیال
سلام فایل ابگرید و نحوه ابگرید ال ای دیSLD42N310 BLD را لطف فرمایید منو1147راکه میزنم در منو مخفی نوشته ابگرید با USB .ایافایلی که برای این مدل تو سایت قرار داده ایدباUSBمیشه وارد کرد یا باید پروگرام کرد چون هرچه سعی کردم نشدبا یو اس بی وارد کنم. پروگرامرندارم.لطفا فایل ابگرید با یو اس بی
باسلام مدیریت محترم سایت .فایل ایپرام TV ایکس ویژن مدل xk4850 .مشکل دستگاه وقتی روشن میشه لوگوی دستگاه میاد و دوباره میره روی حالت استند بای وهمین کار دوباره تکرار میشه باتشکر.
باسلام وخسته نباشی به همکارای عزیزو محترم فایل فلش اسنوا مدلsld-32s36bld
باسلام وخسته نباشی به همکارای عزیزو محترم فایل فلش اسنوا مدلsld-32s36bld را نیاز دارم با تشکر
سلام خدمت همکاران گرامی
فایل فلش تلویزیون اسنوا مدل
50s220 bld
اگه کسی داره ممنون میشم لطف کنه:359421_LaieA_048::359421_LaieA_048:
بسم الله.سلام.درخواست فایل ابگرید و فلش ال سی دی اسنوا SL37AC310BLD را دارم.اولویت با فایل آبگرید با یو اس بی است چون پروگرامرندارم و ازطریق منومخفی میخوام ابگریدکنم
دوستان فایل فلش اسنوا مدل 32ٰT320bld رو اگه کسی داره لطف کنه بد جور گیرم .ممنون
سلام .تو ارشیو کسی نیست این فایل فلش
نیست یاری کننده ای یاریم کند