باسلام
لطفا درخواست های خود را در خصوص مدارات الکترونیک
در این تایپیک اعلام نمایید
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام
لطفا درخواست های خود را در خصوص مدارات الکترونیک
در این تایپیک اعلام نمایید
با تشکر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
دوستان مدار فرستنده و گیرنده خوب برای ماشین کنترلی می خواستم .
از دوستان کسی نقشه کامل این مدار را داره کمک کنه.
با سلام به همه اساتید کیان ست:lay:
دوستان مدار اینورتوری می خواهم که با وردی 12 ولت dc کار کند وخروجی ترانس ان 1000 ولت ac باشد
ترانس اون هم 1 امپر باشه .با تشگر
:0018:
سلام دوست عزیز
من هم قبلا دنبال این مدار بودم ولی درسایت فارسی زبان مطلب بخصوصی پیدا نکردم.
در سایت خارجی مطالب پیدا کردم که مفید بود امیدوارم مطالب این سایت هم برای شما مفید باشه.
================================================== ========
با سلام:lay:
http://www.pic.iran-forum.ir/images/...u4v3kx9981.jpg
با سلام
لطفا مدا لگولاتور سری اسی
ورودی 30 ولت اسی
خروجی 12 ولت اسی
با تشگر
================================================== =======
با سلام و تشگر فراوان:lay:
دوست عزیز این مدار خیلی جالبه ومن برای کارهای دیگر برداشتم دست شما درد نکنه ولی مداری که مد نظر من است
موتور ی است که برق قسمت شارژ باطری از برق سه فاز AC کرفته می شود
یعنی سه عدد سیم از دستگاه برق موتور بیرون می اید که به هم برق می دهند ولی هیچ کدام به اتصال برق نمی دهندمدار که قبلا داشت سه عدد سیم خروجی AC دستگاه برق به ان می رفت و دوعدد سیم منفی ومثبت از ان خارج می شد که به باطری 12 ولت وصل می شود
اگر چنین مدار باشه:(81): بسیار ممنون میشم
با تشگر:0018:
با تشکر از اقای علی اصلانی و اقای زرلانی
اقای رزلانی
نقشه ای که در خواست کرده بودین نتونستم مطلب دقیقی درمورداین مدارپیدا کنم ولی مطلب دیگری پیدا کردم که امیدوارم برای شما مفی باشه.البته زحمت ترجمه برای شما
سلام خسته نباشید
یک منبع تغذیه 36 ولت 4 آمپر می خواستم بسازم
لطفا دوستان راهنمایی کنید
سلام خسته نباشید
دست گلت درد نکند اما
لینک 1 و 3 که مربوط به 30 ولت است
لینک 2 هم مشخص نیست خروجی چقدر است
احتمالا ولت آن زیر 20 ولت است
ولتاژی را که من می خواهم 36 ولت dc می باشد
حتما هم می خواهم چهار آمپر کمتر نباشد و همان 36 ولت باشد
اگر امکان دارد مرا یاری کنید
با سلام
می خواهیم تابلوی سر درب مغازه با ال ای دی درست کنیم حال نمی دانیم چند ال ای دی را باید سری یا موازی ببندیم
لطفا اگر مداری هست یا توضیحی بفرمایید با تشگر
باسلاممدارجداکننده سینک همزمانی از ویدئو را می خواستم
با تشکر
====================================
با سلام :lay::lay::lay::lay:
امتحان کنید:(81):
http://www.pic.iran-forum.ir/images/...017bqzp0ai.jpg
دوستان من یک مدارمیخوام که بتونه دورموتور دی سی تردمیل راکنترل بکنه که مشخصات کامل این موتوررادرپست زیر نوشته ام -امیدوارم دراین موردمراراهنمایی بفرمایید-ممنون
درخواست مدار کنترل دور موتور DC برای تردمیل - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
باسلام
ازدوستان اگه کسی نقشه شارژر12 ولت اتومات باطری ماشین وموتورسیکلت امپربالا در حد حرفه ای اماتست شده داره لطف کنه
باتشکر
سلام خدمت همه دوستان لطفا محبت کنید و اموزش درست کردن لامپ کم مصرف قرار دهید .40 w و 46 w .
با سلام خدمت همه شما عزیزان
من یه مدار شارژی منبع تغذیه میخوام درست کنم که 12 ولت باشه و بتونه در خروجی 2آمپر واقعی رو نشون بده
اول این که آیا میتونم از باطریهای شارژی قلمی استفاده کنم یا نمیتونم و اگر نمیتونم بفرمایید از چه نوع باطری باید استفاده کنم
اصل ماجرا از این قرار هست که برق شهر باطری رو شارژ میکنه و باطری دارای دو خروجی آداپتوری با برق DC12VOLTهست تا من بتونم باهاش دوتا دانگل رو همزمان برق برسونم.
اگر راهنماییم کنید پسیار ممنون میشم
لطف عالی زیاد
درود
با اجازه مدیران محترم نمیدونم جای مطرح کردن این موضوع اینجا بود یانه؟!
ولی به خاطر کمک به دوستان و کاربران این موضوع را مطرح کردم...
دوستان عزیز چون تو این تاپیک مدارهای مختلف معرفی میشه
ممکنه واسه بیشتر کاربران این شبهه به وجود بیاد که آیا این مدار واقعا کار میکنه ؟
ارزش این همه هزینه را داره یانه؟
خب من چون خودم زمانی خیلی درگیر این مسئله بودم خواستم کمکی به شما دوستان کرده باشم
در همین رابطه اگر واقعا قصد ساخت مدارهایی که در اینجا معرفی میشوند را دارید
ولی میترسید که از مدار جواب نگیرید
تو همین تاپیک اعلام کنید تا من در اسرع وقت مدار را با استفاده از نرم افزار شبیه سازی کنم
و نتیجه را به شما اعلام کنم و شما با خیال راحت به فکر ساخت آن باشید
موفق باشید
با سلام خدمت مدیران و دوستان گرامی و عزیز
من یه منبع تغذیه ساختم که هم زمان یه باتری رو شارژ میکنه و در صورتی که از برق بکشیش میتونید از باتری اون برای ادامه کار استفاده کنید.این امر رو به صورت اتوماتیک هم میشه در آورد تا به محض رفتن برق بلافاصله بره رو وضعیت استفاده از باتری
من تنها چیزی که لازم دیدم بهش اضافه کنم این هست که وقتی باتری شارژ هست و یوزر داره از برق شهری استفاده میکنه دیگه باتری رو شارژ نکنه و از اون طرف هم وقتی یوزر داره از باتریش استفاده میکنه و باتری داره ضعیف میشه ،یه جوری بهش خبر بده تا بفهما و باتری رو شارژ کنه
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
با عرض سلام و خسته نباشید .ما که کمکی از دستمون بر نمیاد برای دوستان انجام بدیم به جز آرزوی پیشرفت روز افزون. من نیاز به نقشه مدار الکترونیکی ساب دستگاه سینمای خانگی توشیبا (دارای علامت رکزا ) دارم . از جمله اسم نقشه و مشخصات قطعات آمپلی فایر. از اساتید گرامی خواهش میکنم من رو راهنمایی کنند تا به این مهم دسترسی پیدا کنم. با کمال تشکر.
سلام
من یک کارت دی وی بی پروف 8000 دارم که خراب شده و نصب نمیشه درایورش و یه مهندس الکترونیک گفتش که این ایراد از آی سی فلش و دیکودرش هست و اگر نقشه مدار الکترونیکی و یه کارت پروف از همین مدل سالمش باشه میشه کارت رو فلش کرد
میخواستم بدونم این نقشه رو میشه تهیه کرد و ایا این کار امکان پذیره که با فلش مججد آی سی درست بشه
ممنون
سلام خدمت شما دوست عزیز
پیدا کردن نقشه و برنامه فلش کارت دی وی بی کار سختیه .. چون تعمیر این کارتها زیاد متداول نیست من که تا حالا نقشه فنی و یا فلش کارت دی وی بی رو ندیدم جایی بزارند
در ضمن به گفته اون دوستمون ایسی فلش و دیکودر از هم جدا هستند حالا نقشه به چه درد ایشون میخوره نمیدونم؟
شما بفرمایید موقعی که کارت رو روی کیس نصب میکنید توسط ویندوز شناسایی میشه؟
سلام
راستش قبلا تو بخش پروف اعلام کردم ولی مثل اینکه نرم افزاری نیستش و کسی همچین مشکلی نداشت
وقتی درایور رو نصب میکنم هنگامیکه صد درصد میشه پیغام cannot install complete میده و توپرانتز code error (10) میزنه که تو نت سرچ کردم مربوط به بخش صدا میشه بیشتر در کارتهای صدا و ...
روی 3 تا سیستم با انواع ویندوزها و انواع درایورها تست شد.پیش یه تعمیرکار برد الکترونیک هم بردم اونم گفت همین پیغام رو میده
بعد از یک هفته گفتش که نوسان ولتاژ داره و درست برق نمیرسونه و یک قطعش رو عوض کرد و گفتش نوسانش درست شده ولی بازم درایور نصب نمیشه واسه همین گفت باید نقشه شماتیکش رو واسم بیاری اونطوری صد در صد درست میشه!حالا یه مهندس الکترونیک دیگه هم گفته از IC flash هستش و با یه کارت سالم دیگه میشه درستش کرد!فقط باید کد ای سی رو از رو کارت دیگه برداشت کرد
با سلام
لطفا نقشه مدار
انتن خودروی سمند
با تشگر
با سلام
مدار CDI برای خودروی پیکان می خواستم نیت داریم پلاتین را از داخل دلکو حذف کنیم وبه جای ان سنسور بگذاریم ویک مدار الکترونیکی CDI به ان بگذاریم لطفا راهنمایی کنید
با تشگر
این روزها مدارات ال ای دی مد شده مثلا برای چراغهای مطالعه و یا رادیو هایی که شارژباطی موبایل دارند و یا مهتابی هایی که در راهرو ها نصب می شود که وقتی برق رفت راهرو را روشن می کند ولی اشکالی که این مدارات شارژی دارند پس از شارژ مدار آنها قطع نمی شود و دائم در حال شارژ هستند تا باطری به سرعت خراب شود آیا مدار کوچک و کم حجمی دارید تا این اشکال برطرف گردد دوم آیا مداری دارید که پس از شارژ ال ای دی را روشن کند که به معنای شارژ کامل باشد
قبلا سپاسگزاری خود را اعلام می دارم.
باسلام لطفا مدار شیر هوشمند همراه با قطعات لازم را میخواستم با تشکر
با سلام :lay::lay::lay::lay::lay::lay::lay:
لطفا مدار تبدیل ولتاژ 24 به 12 را می خواستم با مدار محافظ اتصال کوتاه در خروجی و10 امپر
می خواهم ولتاژ یبست وچهار دی سی را به دوازده ولت دی سی تبدیل کنم
با تشگر :0018::0018::0018::0018::0018:
لطفا مدار هوشمند شیر اب را می خواستم
کسی نیست جواب مدار شیر هوشمند اب را بده
درود
دوست عزیز اینگونه صحبت کردن درست نیست
متاسفانه کاربران همه چیز را آماده میخوان دریافت کنند!!
جواب سوال شما توسط جناب ARIYA در تاپیک زیر داده شده است
لطفا درخواست های خود را در خصوص مدارات الکترنیک در این تایپیک اعلام نمایید
پس لطفا انقدر تند برخورد نکنید و انجمن را به خوبی جستجو کنید
با تشکر