سلام دوستان عزیز
من یه فلش silicon power دارم که به کامپیوتر وصل میشه کامپیوتر فلش میشناسه ولی فلش باز نمشه فرمت نمیشه مشکل فلش من حل میشه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان عزیز
من یه فلش silicon power دارم که به کامپیوتر وصل میشه کامپیوتر فلش میشناسه ولی فلش باز نمشه فرمت نمیشه مشکل فلش من حل میشه ؟
با سلام دوست عزیز
بنده چندین مورد از این مارک با این مشکل داشته ام نرم افزاری خود شرکت سازنده ارائه کرده که در چنین مواردی فلش را به صورت آنلاین فرمت میکند و بازسازی میشود با درصد بالایی فلش شما نیز همین ایراد را دارد تمام اطلاعات ان پاک میشود ولی چاره ای نیست
اگر نرم افزار را خواستید اعلام کنید آپلود کنم با تشکر
با سلام نرم افزار وتوضیحات اون رو تو تاپیک زیر قرار دادم امیدوارم مشکلتان حل شود
ولی حتما نتیجه رو اعلام کنید ممنونم
نرم افزار ترمیم فلشهای SILICON POWER - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
با سلام خدمت شما
به نظر بنده ایسی حافظه سالم ولی ایسی خرچنگی همان چهار طرفه نیم سوز شده
قابل تعویض هست به شرطی که از همان شماره سالم اون گیر بیاری !!
اگر گارانتی داره که باز نکنید !
در ضمن یکی دوبار با همان نرم افزار تست کنید راستی نگفتید مقدار اولیه حجم فلش را برنامه چقدر تشخیص میدهد ؟
باسلام در این صورت ایسی حافظه توسط نرم افزار شناسایی نشده است که بخواد تعمیرش بکنه ! اگر شناسایی میشد باید حداقل مقدار کمی حافظه و سریال فلش نمایش داده میشد.
دیگر مطمئن شدیم که ایراد سخت افزاری دارد تصمیم با خودتان است یا از خیرش بگذرید یا بدنبال تعویض باشید اگر گارانتی دارد که مشکلی نیست باید تعویض شود
با سلام منم یک سلیکون 4 گیگ دارم بالا نمیاد که فرمتش کنم فقط برنامه و پیام زیر بالا میاد
باسلام
دوست عزیز با این نرم افزار زیر تست نمایید.بعد از وصل فلش مموری برنامه رو اجرا وبعد رو فرمت کلیک کنید.
دانلود
باسلام
دوست عزیز با این نرم افزار زیر تست نمایید.بعد از وصل فلش مموری برنامه رو اجرا وبعد رو فرمت کلیک کنید.
دانلود
سلام دوست عزیز
یک راه ساده به شما میگم انجام بدین براحتی فرمت میشه
برای خود من این موضوع زیاد اتفاق افتاده زمانی که با کامپیوتر نمیتوانم کاری روی فلش انجام دهم باید با محیط های غیر سیستم عامل این کار را انجام داد.
فلش را با رسیورهای استارست 95 و 97 یا 1000 یا آی استار 98 یا 99 یا 20000 ویروس کشی یا فرمت میکنم
شما یه استارست 97 پیدا کنید فلشتون را داخل دستگاه بذارید دکمه آبی را بزنید و بعد دکمه زرد گزینه فرمت را انتخاب کنید و بله را بزنید صبر کنید تا کار تمام شود و فلش شما فرمت شده آمادست
اگر هم فایل خاص یا ویروس خاص را بخواهید پاک کنید همان مراحل روی فایل مورد نظر دکمه زرد گزینه تغییر و بله فایل پاک میشود.
سلام. من فلش silicon power دارم که اصلا سیستم فلش رو نمی خونه،چکار باید بکنم؟
با سلام
دوست عزیز ببینید با نرم افزار فرمت می شود یا خیر
اگر نشد احتمال دارد پایه ها لحیم سردی دارد و باید
باز شود
سلام دوست عزیز
اگه فلش توسط سیستم شناخته میشه ولی باز نمیشه از لینک زیر نرم افزار
USB Flash Drive Recovery
را دانلود و سپس برای تعمیر اون استفاده کنید
تهران کجا برم که flash تعمیر میکنن؟
اصلا سیستم فلش رو نمیخونه که با recovery بشه درستش کرد
لطفا راهنمایی کنید
مگه چیزمهمی توش داری
بی خیالش شو
فلشت روی چه دستگاهی وصل میکنی که نمیشناسه توکامپیوتریارسیور؟
واسه منم همچین مشکلی پیش اومده بودفلشمورسیورنمیشناخت رسیوروتنظیم کارخانه کردم فلش درست شد
شایدهم فلش خوب جانمیره میخای قابشوبازکن بدون قاب وصل کن ببین جواب میده یانه
این کارهاروخودم کردم که به شمامیگم
دوست من سلام.روی پایه 5 ولت فلشت اگر بازش کنی یا یک مقاومت اس ام دی باشماره صفر ویا یک عدد سلف با حرف ال داری که اگه سوخته یا قطع شده باشن فلشت برای دستگاها قابل شناسایی نیست....206v20
سلام میشه بگید فلشی که نه رسیور نه کامپیوتر نمیشناسدش درست میشه یا نه؟