با سلام
مشکل با سمند EF7 پایه گاز سوز مدل 90 هستش .
وقتی دور موتور بالای 2500 هستش موقع تعویض دنده فرضا از 2 به 3 دور موتور بصورت خود به خود بالا میره .
در واقع تاخیر در کم شدن دور موتور بعد ول کردن پدال گاز وجود داره
لطفا راهنمایی کنید:0018:
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
مشکل با سمند EF7 پایه گاز سوز مدل 90 هستش .
وقتی دور موتور بالای 2500 هستش موقع تعویض دنده فرضا از 2 به 3 دور موتور بصورت خود به خود بالا میره .
در واقع تاخیر در کم شدن دور موتور بعد ول کردن پدال گاز وجود داره
لطفا راهنمایی کنید:0018:
سپاس از لطفت حميد عزيز.:0018:
دوستان اگر راهنمايي بفرماييد غرب تهران چه كسي مطمين تر اين كار رو انجام ميده بسيار سپاسگذار ميشم.
ماشين رو بيش از 10 نمايندگي و تعميرگاه مجاز بردم هيچ كدومشون يك حرف مشتركي نميزدند. ولي از دوستي كه در ايرانخودرو شاغل هستش اين مشكل رو پرسيدم دقيقا راهنمايي جناب حميد رو گفتند.
سلام دوست عزيز من هر سمند ef7 كه ديده بودم همشون همين شكل بودن فكر نميكنم مشكلي وجود داشته باشه چون اخوي خودم يه صفر كه خريده همين جوريه.
با سلام دوست عزیز لطفا سنسورکلاچ وسیم کلاچ را تنظیم کنید
با سلام . سیم کلاچ قابل تنظیم مثل سمند معمولی هستش و سنسور کلاچ زیر پدال کلاچ و مثل فشنگی ترمز قابل تنظیمه
سلام من یه سمند EF7 دارم چند وقته تو رادیاتورش روغن هست بردم نمایندگی گفتن از پمپ روغن یا از خنک کننده روغن که جفتشو عوض کردم یه حدود 300-400 تومنی پیاده شدم ولی دوباره توش روغنه می خواستم ببینم کسی اینجا میدونه اشکال از چیه این نمایندگی ها که هیچی حالشون نیست
agha kasi rajebe tak kar kardane ef7 chizi midone.pedrae mano dar avorde.mamolan vaghti koler migam intori mishe.cheragh chek roshan mishe.mashin 3 mishe.khata ham faghat koel mide.hame koelaram avaz kardam.dorost nashode.khaheshan komak konid
جای کوییل ها اشتباه است یا کوییل ها ایراد دارند
ایسیو اگر 749 است دریچه گاز را باز کنید و درپوش ان را بردارید و با دستمال کلنکس تمیز کنید
با درود و ادب
دوست عزيز اولا لطفا سوالات خود را به صورت فارسي تايپ نماييد و اگر ويندوز شما فارسي ندارد حتما نصبش كنيد سپس اقدام به ايجاد تايپيك و سوال نماييد : چون اين كار شما قوانين انجمن رو زير پا مي گذارد .
ولي در مرحله ي دوم جواب سوال شما :
شما چك كنيد ببينيد دسته سيم موتور از نوع قديمي مي باشد و يا از نوع بهينه ( راهنمايي : در دسته سيم بهينه كانكتور بزرگ كنار دريچه ي گاز حذف شده است ) اگر دسته سيم خودرويتان از نوع قديمي بود صددرصد ايراد از دسته سيم مي باشد و مي بايستي براي رفع ايراد دسته سيم موتور رو تعويض كنيد ولي به جاي تعويض كردن مي توانيد 4 تا سيم مربوط به پالس كويل ها رو از روي سوكت بزرگ كنار دريچه ي گاز حذف كنيد و خودتان يك سيم مستقيم از ايسيو تا پين كويل بكشيد
تا حالا شايد نزديك 100 تا ماشينو اينجوري رفع ايراد كردم
و اما در مورد سوال دوست قبليمون كه ايراد خودروشون گاز خوردن موتور در زمان تعويض دنده بود : شما دوست عزيز براي رفع ايراد خودرويتان سوييچ كلاچ رو تنظيم نماييد و صددرصد مطمعن باشين ايرادتون برطرف ميشه .
ضمنا ايساكو همين اواخر در مورد اين ايراد يك اطلاعيه فني هم صادر كرده
موفق باشيد - فرهاد
سلام اساتید عزیز..
مدتیه که سمند EF7 وقتی که ماشینو روشن میکنم چراغ CNG بعد از 30 ثانیه بصورت اتوماتیک خاموش میشه.. مخزن گازم هم پره ، هرجا میبرم فقط میزنن دستگاه یا بسط باتریو میکشن مقطعی درست میشه ولی دوباره از فرداش همین آشو همین کاسه میشه....لطفا اگر کسی میتونه کمک کنه....
سلام
سمند ال ایکس ای اف 7 بنزینی
توی تعویض دنده مخصوصا یک به دو یا می خواد خاموش بشه یا این که گاز می خوره !
امروز هم یه مشکل جدید که وقتی دنده عوض می کردم کلاج رو ول می کردم می خواست خاموش بشه تا پام رو کمی روی کلاج می گذاشتم درست می شد .
آیا مشکل از همین سنسور کلاج هست ؟ لطفا یه عکس از محلش و نحوه تنظیمش بگذارید .
خیلی ممنون
یکی از جاهایی که اب و روغن از کنار هم رد میشن اویل ماژول که توش چندتا 0رینگ داره
من نظرم اینه یا پست نزارید یا اگه میزارید پسورد نزارید
سلام
امروز بلاخره موافق شدم از نمایندگی مرکزی شماره 5 برای شنبه صبح وقت بگیرم
یه جا هم بردم گفتم فقط برام READ Error کن نامرد گفت 10 تومن می شه 30 ثانیه هم نشد.
ارور سنسور فشار منیفولد می داد، یعنی چی ؟ خطرناک که نیست برای موتور تا شنبه که ببرم نمایندگی مرکزی؟
سلام
نمایندگی مرکزی سنسور فشار منیفولد یا همون MAP Sensor رو عوض کرد و مشکل حل شد .
هم ریپ نمی زنه و هم خاموش نمی کنه و هم شتاب ماشین خیلی عالی تر شده ...
این سنسور ها چه کار ها که نمی کنن !
یه سوال: ***** هوای اسپرت ( عبور دادن هوای بیشتر) برای EF7 کسی سراغ داره ؟ برند ؟ مدل محل خرید ؟ قیمت؟ اگه مال ماشین دیگه ای با کمی برش بهش می خوره لطفا اونم معرفی بفرمایید .
خیلی ممنون