با سلام پراید گاز سوز شرکتی با ایسیو گاز پرینس فلش میخوره اگه میخوره کدوم ایسی باید پروگرام بشه در ضمن مشکلش فقط اینه که از گاز میپره رو بنزین و خیلی سخت میره رو گاز و موقع گرم شدن بعضی موقع ها میره رو گاز با تشکر فراوان
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام پراید گاز سوز شرکتی با ایسیو گاز پرینس فلش میخوره اگه میخوره کدوم ایسی باید پروگرام بشه در ضمن مشکلش فقط اینه که از گاز میپره رو بنزین و خیلی سخت میره رو گاز و موقع گرم شدن بعضی موقع ها میره رو گاز با تشکر فراوان
به احتمال زیاد ایراد از سنسور دمای اب میباشد
با سلام خیلی از این مشکل همین طوری برام پیش اومده و با تعویض ایسیو درست شدهhttp://kiansat.kim/%C3%98%C2%B3%C3%9...A7%C3%98%C2%AF
این ایسیو که رو پراید گذاشتن 2 زار نمیارزه من واسه ماشینه خودمو 2 بار عوض کردم سومین بار بیخیال شدم گازشو دستی کردم
سلام
این مدل چون پرسی میباشد قابل تعمیر نیست
سلام از دوستان در مورد برنامه دانلود پرینس که تو برنامه دیاگ هست اطلاعی دارن یا دانلود کردن ببینن مشکل ایسیو گاز پرینس حل میشود یا نه در ضمن دیاگ من موتوراسکان خودرو میباشد
سلام بله با دانلود پرينس مشكل بعضي مواقع برطرف ميشود بصورت50/50 حتي در بعضي از خودروها داونلود كرده بودم و ماشين خوب ميشد اما تا سر باطري را كه بر ميداشتم دوباره ايسيو پرينس مختل ميشد.در كل دانلودش بدك نيست.
بادستگاه موتور آزماي ثمين اين كار را انجام ميدهم البته در بيشتر دستگاه ها تصوير صفحه نرم افزار داونلودش يكي هست.كه بسته به نوع ايسيو خودرو هم ميباشد مثلا خودرو اگه زيمنس باشه بر روي گزينه داونلود زيمنس كليك ميكنيد واگر ساژم يا والئو باشه باز به اين روند.البته توجه داشته باشيد بيشترين عيب هاي پرش گاز از تنظيم نبودن رگولاتور ميباشد.
سلام خدمت دوستان من ایسیو مورد نظر رو دانلود کردم اما باز هم مشکل حل نشد آیا به جای این ایسیو گاز میتونم از یه ایسیو دیگه ای استفاده کنم یا همین پرینس ها خوبه اگه میتونم استفاده کنم کدوم نوع مارکش خوبه وقیمتش چنده با تشکر
سلام شما بعد از داونلود نتيجه نگرفتيد حتما خودرو روي گاز در حالت آيدل صاف كار نميكرده و نوسان داشته كه بايد رگلاتور وقاب فيلتر هوا وخودر فيلتر سالم وتميز باشد يا يك ايراد ديگه سنسور اكسيژن مشكل داشته باشد يا(عدد سنسور قفل شده باشد)كه بعضي موقع با تنظيم رگلاتور عدد نوسان پيدا كرده ومشكل رفع ميگردد.بعضي موقع هم هر كاري بكني هم باز هم ازگاز ميپره كه خودم ايسيو شركت نگارين صنعت(NSA) والبرز بر روي خودروها تعويض كردم ديگه نميپره قيمتشون هم پنجاه تا شصت هزار تومان كه خودم از نگارين بيشتر راضي بودم.موفق باشيد.
سلام پس با وجود اين مشكل ايسيو را تعويض كنيد اين ايسيو در نمايندگي هاي فروش وخدمات خودرو نيست و در يدكي هاي بازار موجود هست اگر خواستيد چند شماره تماس تهران بتون ميدم و خريداري كنيد.
سلام
من یه پراید مدل90 دارم که مشکل کاز خوردن داره یعنی دور موتور 2.5یا3 به گفته نماینده گی دریچه گاز رو هم عوض کردم چند باریم دیاگ زدن ولی جواب نداد دریچه گازش زیمنسه ممنون میشم اگه راهنمای کنید