سلام
لطفا سوالات و مشکلات خود را در مورد نرم افزارهای اینترنت در این تاپیک به صورت کامل و شفاف بیان کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
لطفا سوالات و مشکلات خود را در مورد نرم افزارهای اینترنت در این تاپیک به صورت کامل و شفاف بیان کنید
باسلام و خسته نباشید
خدمت دوستان عرض نمایم که بنده از مرورگر فایر فاکس استفاده می کنم
اما هر از چند گاهی مرتبا ری استار می شود
و گاهی هم مشکلی ندارد
از آنتی ویروس نود 32 هم استفاده می کنم
و سیستم از نظر ویروس هیچگونه مشکلی ندارد
در ضمن از انواع و اقسام ورژن های فایر فاکس استفاده کرده ام
اما در عیب هیچ تاثیری ندارد
درود
دوست عزیز بنده دققا این مشکل رو داشتم زمانی این اتفاق میافته که شما مرورگره فایر فاکس رو به عنوان پیش فرض انتخاب نکرده باشید.شما مرورگرای اضافی رو از توی کامپیوترتون پاک کرده همینطور فایر فاکس رو.کامپیوتر رو ری استارت و فایر فاکس ورژن ترجیحا 3.6 استفاده کنید و در قسمت اول نصب این فایر فاکسو رو گزینه Dont import any thing نزارید و گزینه پایین که الان یادم نیست بزارید.
باسلام
يكي از مشكلات عمده فايرفاكس هنگ كردن ان و نياز به ريستارت شدن است. دلايل زيادي براي اين اتفاق ميتواند وجود داشته باشد كه عدم نصب كامل يك افزودني يا تم، عدم سازگاري افزودنيها و بهروز شدن خود فايرفاكس برخي از آنها هستند. بهترين راهحل براي خلاص شدن از دست اين مشكل، غيرفعال كردن تمامي تنظيمات خاص، افزودنيها، تمها و چيزهاي ديگر است. براي اين كار وارد منوي Help شده و گزينه Restart with add-ons Disable را انتخاب كنيد. يك روش ديگر براي ساختن يك فايرفاكس با تنظيمات و اطلاعات جديد، رفتن مطالعه اين صفحه و ايجاد يك پروفايل از اطلاعات قديمي فايرفاكس براي سوييچ كردن به آنها است.
http://www.shabakeh-mag.com/data/gal.../8/image86.png
من 2 روزه به این مشکل بر خوردم که تو فايرفاكس سایت گوگل باز نمیشه اما تو Internet Explorer باز میشه مشکل از کجاست میشه راهنمایی کنید
فايرفاكس
http://www.irupload.ir/images/g91fphv1jo6fb2uznj7d.jpg
با سلام خدمت شما جناب شهریار
تمام فرمایشات دوستان که راهنمایی کردند درست ولی چند روزه شاهد مشکلات فراوانی توی اینترنت هستیم گاهی وصل میشه گاهی نه ... در برخی موارد با یک مرورگر میشه با اون یکی ارور میده...........
بنظر بند چند روزی سر کنید تا ببینیم تکلیف مون چی میشه؟؟
باسلام
جناب شهریار عکس های زیر رو ببینید
http://www.shabakeh-mag.com/data/gal.../8/image86.png
فایل پیوست 50521
جناب شهریار عزیز سلام خدمت شما
طبق تحقیقی که بنده در مورد این مشکل انجام دادم ظاهرا این مورد یکی از معایب ورژن جدید موزیلا هست .. البته بنده خودم دارم از نسخه نهایی استفاده میکنم و چنین مشکلی ندارم ..!
برای وارد شدن به اون پنجره که جناب سلیمی فرمودند طبق تصویر زیر از منو HELP , گزینه restart with add -one disable رو بزنید بعد ok رو بزنید پنجره مورد نظر تنظیمات ظاهر میشود
فایل پیوست 50551اگر همچنان میخواهید از فایر فوکس استفاده کنید بهتره به ورژن قدیمی تر اون یعنی 3.6 برگردید که از پایداری بهتری برخوردار هست در ضمن مرورگر گوگل کروم هم بد نیست پیشنهاد میکنم تست کنید
فایل پیوست 50552
یکبار تمام تیکها رو بردارید اگر حل شد که هیچ اگر نشد تمام تیکها رو بزنید وتست کنید
اگر طالب دانلود موزیلا 3.6 هستید از لینک زیر دریافت کنید موفق باشید
موزیلا ورژن 3.6
جناب صالحی سلام
نمی دانم مشکل کجاست اما در HELP فقط همین گزینه ها دیده می شود
FIREFAX HELP
FOR INTERNET EXPLORER USERS
Troubleshooting information
Release notes
Report broken web site
Report web forgery
check for update
About mozilla firefox
اما در TOOLS من گزینه ADD-ons را دارم بدین شکل
پنجره ای باز می شود
سلام خدمت جناب شهریار عزیز
جناب شهریار شما این ورژن آخر مرورگر فایر فاکس رو از لینک زیر دانلود کنید لطفا من الان یکماه ازش استفاده میکنم مشکلی ندیدم پیش بیاد خودش هم آپدیت میشه حتما تست کنید
در ضمن اگر خواستید نصب کنید حتما ورژن قبلی رو با نرم افزار your unistaler که هر نرم افزار نصب شده روی سیستم رو بطور ریشه ای پاک میکنه پاک کنید و ورژن جدید رو نصب کنید موفق باشید
ورژن جدید فایر فاکس
نرم افزار یور آنیستال
جناب صالحی چشم بااینکه قبلا جدیدترین مرورگر را هم نصب کردم و تغییری ندیدم
اینبار مجددا نصب می کنم ببینم چی می شود
باعرض سلام خدمت مدیران و دوستان عزیز سوالی داشتم درمورد فیس بوک که چطوری میتوانم
کاری یا تنظیماتی رو انجام دهم که مثلا اگر کسی برای من کسی یا شعری یا متنی را ارسال
کرد برای دیگر دوستان من که انها را AD کردم ارسال نشود ؟ و بعنوان مثال اگر شخصی را بعنوان
دوست پذیروفتم لیست دوستان من را نبیند چون موقعه ای که کسی را AD میکنم من با چه اشخاصی دوست هستم برای ان طرف نشان داده میشود و من چطوری میتوانم کاری انجام دهم
که برای ان طرف نشان داده نشود؟
باتشکرازدوستان:0018:
درود
آموزش کار با نرم افزار Mozilla Thunderbird
چگونگی نصب email در این نرم افزار
دریافت و فرستادن email با این نرم افزار
با سپاس
با سلام خدمت تمامی دوستان
من در مورد اینترنت و مسائل مربوطه بسیار تجربه دارم و برای من اثبات شده که بهنرین مرورگر گوگل کروم می باشد...
به چند دلیل یکی سرعت بالا در لود کردن سایتهای پرمحتوا
و مهمترین دلیل امنیت بالا در اینترنت...چون شما توسط مرورگرهاتون همیشه تعدادی یوزر و پسورد دارید که مرورگر اونو ذخیره میکنه و در صورت نامطمئن بودن مرورگر اطلاعات شخصیتون در دسترس هکرهای آماتور میفته
به شما دوست گرامی شهریار پیشنهاد میکنم هرچی مرورگر دارید پاک کنید و گوگل کروم نصب کنید
با عرض سلام وصبح بخیر وعرض پوزش که جای مخصوص این سوال نرم افزاری را نتوانستم بکنم انشالاه مدیران بزرگواری کرده وبه تاپیک مربوطه انتقال بفرمایند من مشکلی با موزیلا دارم وقتی با این مرورگر اقدام به دانلود فایلی یانرم افزاری از کیانست میکنم بعد از افلاین به هیچ وجه نمیتوانم مقصد ذخیره شده را پیدا کنم وبا توجه به اینکه امکان تغییر مسیر در هنگام ذخیره کردن نیست دوستان لطف کنند چاره کار را بفرمایند با تعویض ویندوز این فایل های با ارزش نیز از بین میروند
برای تغییر دادن مسیر ابتدا وارد تنظیمات یعنی زدن گزینه option سپس سربرگ jeneral روبروی save file to هر مسیری را که خواستید انتخاب کنید.
سلام
من از برنامه دانلود منیجر 6.11 استفاده میکنم که به یک مشکل برخورد کردم.در زمانی که مقداری از یک فایل رو دانلود کردم و ادامه دانلود رو به روز بعد انجام میدم نرم افزار قادر به ادامه دانلود نمی باشد و مجبور میشم فایل رو از ابتدا دانلود کنم.دانلود منیجر این پیغام رو میده: it is possible that the address of the fileis not valid anymore or you session has expired
لطفا در این مورد راهنمایی کنید.
عزیز این مشکل از نرم افزار نیست.این مشکل از سرور سایتی هست که دارین دانلود میکنین که احتمال خیلی زیاد گزینه resume نداره و باید تا اخر دانلود رو یکسره برین.
با سلام
سوال بنده اینه که وقتی با گوگل کروم صفحه ای رو باز میکنم و کاملا لود میشه ولی چراغ مودم همچنان پر پر میزنه و شارز رو میگیره.چیکار باید انجام بدم؟با تشکر.
با سلام خدمت استاد گرامی
نه عزیز اینطور نیست چون مثلا به جز گوگل کروم همچین ممشکلی ندارم تو هیچ کدوم از مرورگرها.وقتی یه صفحه کامل لود میشه تو مرورگر فایرفاکس بعدش دیگه مودم هر 5-6 ثانیه یه چشمک میزنه و این عمل تکرار میشه تا صفحه جدید باز بشه ولی تو گوگل کروم وقتی صفحه لود میشه این چشمک زدن قطع نمیشه و مودم مانند وقتی داری دانلود میکنی چشمک میزنه.
با سلام
لطفا روش استفاده از نرم افزار NetScream که برای افزایش سرعت اینترنت می باشد را توضیح دهید.
درود
چیز خاصی نداره این نرم افزار و کارایی مستقیم و مشخصی را دارا است.به پیج زیر بروید
http://rasekhoon.net/software/show/552878/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D9%BE%D9%87%D9%86%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-Full-Speed-v3-6-Pro/
سلام مجدد
من گزینه speed setting رو از حالت fast به حالت fasttest میبرم گزینه مودم و ویندوز رو نیز درست انتخاب کردم بعد دکمه go رو میزنم بعد از انجام عملیاتی توسط نرم افزار پیغام ریسر کامپیوتر رو میده بعد از بالا آمدن سیستم در سرعت اینترنت هیچ تغییری ایجاد نمیشه!مشکل چیه؟
عزیز هیچ نرم افزاری تو سرعت دانلود و اینترنت تاثیر نداره اینا تبلیغات شرکتاست.تو نرم افزار ها هم فقط idm کمی سرعت دانلدو رو بالا نگه میداره ولی اونم زیاد نمیکنه.