سلام
لطفا سوالات و مشکلات خود را در خصوص نرم افزارهای مولتی مدیا در این تاپیک بیان کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
لطفا سوالات و مشکلات خود را در خصوص نرم افزارهای مولتی مدیا در این تاپیک بیان کنید
سلام دوستان
یه نرم افزاری هست به اسم دهخدا (فرهنگ لغت دهخدا)، که در سیستم با سی دی کار میکنه بنده برای رفع این مشکل یک ایمیج از سی دی گرفتم تا سی دی اوریجنال را استفاده ننمایم تا آسیبی به سی دی نرسد، ولی ایمیج کار نمیکند، حتی از سی دی یک کپی هم گرفتم تا از ان استفاده نمایم ولی کپی هم کار نمیکند، در هر بار استفاده از نرم افزار باید سی دی اوریجنال را داخل سی دی رام گذاشت تا نرم افزار کار کند، دوستان برای رفع این مشکل راهکاری دارندیعنی بدون سی دی بتوان با این نرم افزار مولتی مدیا کار کرد؟
با سلام
دوست گرامي از نظر اخلاقي كپي نرم افزارهاي ايراني كار خوبي نيست
از نظر علمي اينگونه نرم افزارها داري قفل ميباشند و براحتي نميتوان ارز آنها ايميج گرفت .واگر موفق به ايميج گرفتن شويم كار نميكند
در ضمن شما بايد با برنامه clone cd ورژن 3 وبا سرعت كم ازاين سي دي ايميج بگيريد كه ممكن است ساعتها طول بكشد البته تنظيمات و تيكهاي بد سكتورها را غير فعال نماييد
سلام خدمت همه اساتید
با هر نرم افزاری(کلن سی دی، الکل و...) که فکرش رو بکنین ایمیج گرفتم ولی هیچ کدوم کارساز نبود انگار این سی دی به گفته آقای جوانمرد دارای قفل (محکمی) است که باز شدنی نیست، ولی از قدیم گفتن هر کاری یه راهی داره، میشه یه کاریش کرد.
با بعضی از نسخه های کلن سی دی که اصلا نمیشه ایمیج گرفت ارور میده(فقط با یکیش میشد که الآن حضور ذهن ندارم و یادم نیست که کدوم ورژنش بود)، ولی با الکل میشه ولی موقعی که ایمیج رو اجرا میکنی یا سی دی کپی شده رو برای اجرا داخل سی دی رام میذاری، و نرم افزار رو را اجرا میکنی ProgressBar در انتها پیشروی نمیکنه(بعد ازتقریبا20ثانیه) و متوقف میشه و پیغامی ظاهر میشه که میگه سی دی اوریجنال رو بگذارید.علتش چیه اقای صالحی، که رد میکنه یا ارور میده؟قابل حله یا نه؟
با تشکر از همه دوستان:0018:
باسلام
آقا محمد من به شماClonyXXL معرفی می کنم به وسيله اين نرم افزار شما مي توانيد،نوع حفاظت به كار رفته در يك لوح فشرده را شناسايي كنيد.به عبارتي اين نرم افزار يكcopyprotection detection scanner ميباشد.این برنامه قادر به شناسایی قفل هایی است که بر روی CD یآ DVD براي جلو گيري از كپي غير مجاز انها گذاشته ميشود.اين برنامه داراي ده ها تست براي شناسايي انواع قفلها مانند SafeDisc,SafeDisc v2,SecuROM, DiscGuard CD -Cops,LaserLock,Cactus Data Shield,Lock Blocks,ProtectCD,PSX/Lybcrypt,CD-Check, Dummy Files,Oversize&IllegalTOC protection ميباشد.اين برنامه بعد از شناسايي نوع قفل بكار رفته اطلاعات لازم را براي شكستن نوع قفل بكار رفته در ان با استفاده از كلون سيدي براي شما ارسال ميكند.طوري كه در برنامه CloneCD و در قسمت نوع ديسك ايوكون جديدي به نام اClonyXXL اضافه مي كند كه با انتخاب ايكونه CloneCD عمليات كپي را بر اساس اطلاعات ان انجام مي دهد تجربه شخصي نشان ميده كه اين موفقيت اين برنامه ۹۸٪ است.موفق باشید.
دانلود كلوني
دانلود پروفایل كلون سي دي
سلام خدمت دوستان نرم افزاری برای ساپورت برنامه های ماهواره میخواستم که کدوم پلیر خوبه با تشکر
سلام
من برای پخش فایلهای تصویری با فرمت ts نرم افزار K-Lite_Codec_Pack 8.4.0 رو نصب کردم .
الان تو پخش فایلهای ts با رزولوشن 1080*1920 مشکل نداره ولی فایلهای mpeg مشکل دار پخش میکنه.
درود
مشکل پخش فایلهای فرمت mpeg-2 رو حل کردم
تنظیمات برنامه K-Lite_Codec_Pack رو برای پخش فایلهای mpeg-2 ردیف کردم مشکل رفع شد.
سلام خدمت دوستان
این برنامه کم حجم برای پخش فرمت های ts /ts hd/.... وغیره خیلی عالی هست میتونید تست کنید من که رازی هستم ازش موفق باشید
http://kiansat.kim/showthread.php?p=172972#post172972
سلام من فايل هاي TS HD رو از ماهواره (شبكه هاي الجزيره اسپرت HD) ذخيره كردم. حالا مي خوام اين فايل ها رو اديت كنم(برش و كمك و زياد و...) . يه نرم افزار ميخوام كه اينكارو بكنه.با انواع و اقسام ULEADانجام دادم اما اصلا فايلهاي HD رو INSERT نميكنه . چه نرم افزاري رو پيشنهاد مي كنيد؟ در ضمن ميخوام كيفيتش افت نكنه .
سلام
من کامپلیر 3.3.0.33 نصب کردم که این ارور میده بعد که اوکی کردم اجرا میشه.
ممنون
سلام
بله قبلا ورژن پایینتر داشتم. دوباره بدون اینترنت نصب کردم ولی همین ارور داد.
فایل gen_ml.dll هم نبود. ویندوز7 هست .الان ورژن قبلی هم که نصب کردم دوباره ارور داد.
ممنون
دوست عزیز تو برنامه نصب شده الانت رو با یه برنامه حذف کامل برنامه ها که میتونی از آدرس زیر استفاده کنی حذف کن و سپس هنگام نصب دوباره حتما بر روی فایل نصبی راست کلیک گزینه Run as Administrator را انتخاب کنید.
معرفی ۵ نرم افزار عالی برای حذف نرم افزارهای نصب شده برروی ویندوز - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
سلام
ممنون دوباره ارور داد.ولی اوکی که میکنم اجرا میشه و بدون مشکل تمام فرمتها رو میخونه.
عزیز مشکلی مشاهده نشد
به هر حال از ادرس زیر دریافت کنید
دانلود KMPlayer v3.3.0.33 - نرم افزار پخش تمامی فرمت های مالتی مدیا
سلام و خسته نباشید من تا حالا بیست بار ز ورزن قدیمی و جدیدش نصب کردم ولی فایده ای ندارد چیکار کنم .
سلام من هنوز مشکلم حل نشد کسی هست کمک کند
سلام داداش من نصب کردم ولی دوباره هنوز هم ارور میدهد فقط پلیدر VLc نصب میشد ویندوز هم xp هم هستش
سلام داداش من نصب کردم ولی دوباره هنوز هم ارور میدهد فقط میتونم نرم افزر پلیدر VLc نصب میشد ویندوز هم xp هم هستش
من تا حالا بیست بار ز ورزن قدیمی و جدیدش نصب کردم ولی فایده ای ندارد چیکار کنم .. بازم ارور میده
Can't make GraphBuilder
کسی نمیتوند مشکل من حل کند
دوست عزیز از نصب بودن آخرین نسخه dirext در سیستم خود مطمئن شوید و هنگام نصب برنامه تیک نصب کدک های برنامه رو بزنید...
لینک دانلود آخرین نسخه KMplayer
داداش بازم نشد چند جا بردمش ولی نتونستند ما شهرستانم کوچک هستش کسی حرفه ای نیست که مشکل لب تابم را حل کند خواهشند کمکم کنید کارت صدایش هم دیگه نصب نمیشد موندم چیکارکنم
---------- Post added at 12:30 ---------- Previous post was at 12:27 ----------
داداش بازم نشد چند جا بردمش ولی نتونستند ما شهرستانم کوچک هستش کسی حرفه ای نیست که مشکل لب تابم را حل کند خواهشند کمکم کنید کارت صدایش هم دیگه نصب نمیشد موندم چیکارکنم
کسی نمیتوند مشکل ما را حل کند
با سلام خدمت اساتید محترم
از وقتی اخرین ورژن این برنامه رو نصب کردم با این ارور مواجه شدم و هر کاری میکنم درست نمیشه ... ورژنهای قبلی رو نصب کردم نشد ... وقتی ارور میده دیگه نمیشه با برنامه کار کرد تا موقعی که خودش بعد از 2 تا 3 دقیقه درست بشه ... خلاصه حسابی منو کلافه کرده............... ممنون میشم اگه کمکم کنین
فایل پیوست 68687
فایل پیوست 68688
سلام دوست عزیز شما میتونی ویندوز خودتونو به دکتر نشون بدین تا مشکل نرمافزارت حل بشه شما میتونین از این نرم افزار استفاده کنید و ویندوزتونو به قول یارو گفتنی از بیماری نجات بدین و از شر ارورها راحت بشین...
http://uploadtak.com/images/v11__.rar
http://uploadtak.com/images/v11__.rar
با سلام وقتی یه فایل تصویری رو با نرم افزارهای media player classic و cyberlink power dvd اجرا میکنم تمام صفحه به رنگ قرمز در میاد و تصویر رو بر عکس نشون میده هر کاری کردم درست نشد km player همچنان ارور میده