نرم افزار تبدیل ECU برای پروگرامر TNM 5000
دوستان برای دیدن کارایی این دستگاه در صورتی که پروگرامر رو ندارند روی حالت نمایشی پروگرامر 5000 کلیک کنند تا دموی و کارایی این دستگاه رو ببینند
نمایش نسخه قابل چاپ
نرم افزار تبدیل ECU برای پروگرامر TNM 5000
دوستان برای دیدن کارایی این دستگاه در صورتی که پروگرامر رو ندارند روی حالت نمایشی پروگرامر 5000 کلیک کنند تا دموی و کارایی این دستگاه رو ببینند
قسمت دوم این نرم افزار
سلام یعنی با یه tnm5000 حله یا سخت افزار میخاد.
باسلام اقاي دهقان ايا خودتان كار اين دستگاه رو ديدي
باسلام قیمت این پروگرامرچنده؟
سلام
متاسفانه خیلی گرونه در واقع شمابه خاطر ی دونه تبدیل ساده jtagبه Rx&TXباید مبلغ 1100000تومن ناقابل اضافی پرداخت کنید
از طرف دیگه شرکت TNMچون در سود فروش سهیم هستش اخیرا برنامه st10f273از لیست 5000خود حذف کرده تا به شما اجازه jtagبا5000معمولی رو به شمانده
با سلام من هم دستگاه اقای همتزاده رودارم هم دستگاه فلشیت ازوقتی فلشیت گرفتم هم کارهام سریع ترشده وهم کیفیت کارم چون دستگاه فلشیت بادستگاههای دیگه قابل مقایسه نیست سرعتش 4برابر دستگاهای دیگست وتمامی ای سی یوها ی ایرانخودرو وسایپا رو دانلودوتبدیل میکنه درضمن برنامه ضد سرقت زیمنس روهم میخونه وخیلی کارهای دیگه مثلا شما هر فایل فلشی که داشته باشید رو متونی ازطریق او بی دی دانلود کنید
باتشکر از شما دوستان
سلام اینطور که شنیدم قراره این این امکان بعدا اضافه بشه اما تا الان که انجام نمیده.
باسلام وتبریک سال نو خدمت دوستان گرامی
بله بادستگاه فلشیت ازطریقOBD فایل فلش میکرو رو هم میشه رید کردوهم میشه رایت کرد درضمن شما میتونید هر فایلی که داشته باشید رو رایت کنید ودر اینده خواندن ونوشتن فایل ایپرام هم اضافه میشه
برای کسب اطلاعات بیشتر میتونید با بند تماس بگیرید
09126046718 بابک ورمزیار
باتشکر از دوستان ومدیریت سایت .:0018:
سلام بنده اين دستگاه رو دارم كارش حرف نداره كار تبديل و دانلود و فلش رو با سرعت خيلي بالا انجام ميده.دياگ و دانلود بي اس اي هم داره.
با سلام و تبریک سال نو .
دوستان با توجه به امکانات اضافه شده و آپدیت های سریع دستگاه که هر بار آدم رو سورپرایز میکنه باید بگم واقعا دست جناب فلاحتی ،ورمزیار و همکارانشان درد نکنه امیدواریم روزبروز شاهد سلامتی و پیشرفت در زندگی و کارشان باشیم.(بابا ایول):lay::lay::lay:
سلام من حدود یک سال است TNM 5000A رو خریداری کردم دستگاه خوب و کارامدیه تو بحث دانلود تبدیل برنامه ریزی خواندن و نوشتن آیسیهای فلش وایپیرام از طریق کابل OBD داره
با درود خدمت دوستان اساتید محترم سایت که تجربه دارند آیا 2000 پلاس هم برای کارهای خودرویی کارایی داره ؟ دوستان اگه ممکنه یه عکس از کابل OBD بذارید . باسپاس از همگی بدرود