تاپیک مخصوص درخواست انواع درایورهای سخت افزاری کامپیوتر
باسلام
تاپیک مخصوص درخواست انواع درایورهای سخت افزاری کامپیوتر
==============================================
درخواست درایور بروز کارت گرافیک Palit برای سیستم عامل های 64 بیتی 7 & XP :
nvidia geforce 9600gt
memory size : 1024mb
bios information : 62.98.29.00.00
2 فایل پیوست
درخواست درایور کارت تی وی IRG را دارم.
با سلام خدمت همه دوستان
بنده کارت تی وی مدل IRG دارم که دایور ویندوز 7 آن را ندارم. به سایت سازنده کارت هم مراجعه کردم ولی متن سایت به زبان کره ای بود و بنده چیزی متوجه نشدم.
دانلود درايور كارت صوتي مادربرد ايسوس ASUS P5G41T-MLX
با سلام
خسته نباشید خدمت مدیران و دیگر دوستان عزیز
لطفا کمک کنید
لطفا امکان دارهدرايور كارت صوتي مادربرد ايسوس ASUS P5G41T-MLX
رادر این قسمت قرار دهید.
بنده سی دی این نرم افزار گم کردم .
باتشکر
:lay::lay::lay::lay::lay::lay::lay:
پاسخ : درخواست درایور کارت تی وی IRG را دارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammadbist
با سلام خدمت همه دوستان بنده کارت تی وی مدل IRG دارم که دایور ویندوز 7 آن را ندارم. به سایت سازنده کارت هم مراجعه کردم ولی متن سایت به زبان کره ای بود و بنده چیزی متوجه نشدم.
سلام آقا محمد همون سی دی که عکسشو گذاشتی گم کردم چجوری میشه پیداش کرد چون برای نصبش مشکل دارم
پاسخ : ورژن جدید کارت گرافیک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidali.bz12
سلام ورژن جدید 2014 انودیا 3 بعدی گرافیک 4 مدل جی تی ایکس 630 رو اگر ممکنه در سایتتون بزاریید سی دی گرافیکش رو گم کردم با تشکر 2014 با شه اخرین ورژنش با تشکر از اساتید انجمن کامبیوتر.
درخواست نرم افزار کارت گرافیک GF-fx5200
دوستان سلام عید همه مبارک . بازی igi روی کامپیوتر خونگی پنتیوم ۴ با سرعت خیلی کم اجرا میشد بعدش یه برنامه توی صفحه یک همین تاپیک دیدم زده بود برای همین مدل رو فلش ریختم و اجراش کردم حالا کلا گرافیک پرید و تصویر ویندوز خراب شده قبلا تو قسمت display propertis - color quality- lowest bit 32 بود کیفیت تصویر هم خوب بود حالاشد 4bit d .درایورش رو هم ندارم از اساتید خواهش میکنم کمکم کنید تشکر ضمنا مادربوردم گیگابایت آبی رنگه p4 تشکر
پاسخ : درخواست نرم افزار کارت گرافیک GF-fx5200
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ORDODAR
دوستان سلام عید همه مبارک . بازی igi روی کامپیوتر خونگی پنتیوم ۴ با سرعت خیلی کم اجرا میشد بعدش یه برنامه توی صفحه یک همین تاپیک دیدم زده بود برای همین مدل رو فلش ریختم و اجراش کردم حالا کلا گرافیک پرید و تصویر ویندوز خراب شده قبلا تو قسمت display propertis - color quality- lowest bit 32 بود کیفیت تصویر هم خوب بود حالاشد 4bit d .درایورش رو هم ندارم از اساتید خواهش میکنم کمکم کنید تشکر ضمنا مادربوردم گیگابایت آبی رنگه p4 تشکر
با سلام
دوست عزیز نگران نباشید درایور موجود با کارت شما سازگاری نداشته بخاطر همین کارت گرافیک شما توسط ویندوز شناخته نشده
شما فرمودید کارت گرافیک شما GF-FX5200 هست ویندوز شما چیه ایکس پی یا سون ؟
پاسخ : تاپیک مخصوص درخواست انواع درایورهای سخت افزاری کامپیوتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Salehi
با سلام
دوست عزیز نگران نباشید درایور موجود با کارت شما سازگاری نداشته بخاطر همین کارت گرافیک شما توسط ویندوز شناخته نشده
شما فرمودید کارت گرافیک شما GF-FX5200 هست ویندوز شما چیه ایکس پی یا سون؟
سلام خسته نباشید ویندوز xpهستش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ORDODAR
سلام خسته نباشید ویندوز xpهستش
با سلام
لینک درایوری که گذاشتم رو تست کردید ؟