بهترین مواتی متر از دید تمام تعمیرکاران
با سلام
با اجازه مدیران کیان ست این تایپیک را ایجاد کردم تا با مشورت و بحث در مورد خرید بهترین مولتی متر با ذکر دلیل به نتیجه برسیم.
از همه ی همکاران خواهش می کنم که هر کسی درباره هر مدل مولتی متر نظر داره توی همین تایپیک اعلام کنه و عکسی از مولتی متر محبوبش بزاره
با تشکر
:felizcumple:شگفتا از رد پای دزد دهکده ما بر روی برف چقدر شبیه چکمه های کدخداست:100:
پاسخ : بهترین مواتی متر از دید تمام تعمیرکاران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
davood2000
با سلام دوستان واساتید باتوجه به ملزم بودن تست خازن درتعمیرات (smdو...)ایا یک مولتیمتر کامل بخرم بهتراست یا جداگانه برای این موردخازن سنج تهیه کنم؟ لطفا فقط یک مولتیمترکامل را باذکر شماره مدل نام ببرید.بنده قصدخرید هیوکی ویا فلوک رادارم .لطفا نام ببرید(ذکرمدل)
با سلام
دوست عزیز مولتی متر یکی از اساسی ترین ابزارهای یک تعمیرکار هست
از اونجایی که مولتی متر تو بازار هزاران مدل موجود هست و درحال حاضر هرکدوم از همکارا یه مدل خاصی رو استفده میکنند
معمولا هر کاربری به دستگاه خودش عادت کرده و اگه بپرسن پیشنهادش همون مارک هست
اینا رو گفتم تا بدونید انتخاب مولتی متر کاملا سلیقه ای و بستگی به نیاز و مقدار بودجه شما داره که چقدر در نظر گرفتید هزینه کنید
برندهای فلوک و هایوکی هردو عالی هستند
پیشنهاد من به شما اینه کمی تو گوگل جستجو کنید مشخصات فنی و قیمت مولتی مترها رو بررسی
و خودتون انتخاب کنید
موفق باشید
1 فایل پیوست
پاسخ : بهترین مواتی متر از دید تمام تعمیرکاران
با سلام
جناب داوود اونجور که تو بروشور دستگاه نوشته 4 رنج برای تست خازن داره 1 میکرو تا 10 میلی فاراد رو می تونه اندازه گیری کنه
همونطور که میدونید ظرفیت 10 میلی فاراد خیلی بالاست در نتیجه مشخص میشه قسمت خازن سنجش کامل و بی نقص هست
فایل پیوست 101965
انشالله مبارکتون باشه بنظر من عالیه