باسلام
شما چه مدل دستگاه گیرنده دیجیتال را جهت کارکرد بهتر معرفی می کنید؟
این سوال یا مشکلی است که اکثر دوستان با آن مواجه می شوند
امیدوارم این تایپیک راهنمایی باشد برای یک خرید خوب و با رضایت
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام
شما چه مدل دستگاه گیرنده دیجیتال را جهت کارکرد بهتر معرفی می کنید؟
این سوال یا مشکلی است که اکثر دوستان با آن مواجه می شوند
امیدوارم این تایپیک راهنمایی باشد برای یک خرید خوب و با رضایت
باسلام
مارک و مدلی را که من پیشنهاد می دهم
کسری KASRA مدل HD-2012
من چند مدل از این دستگاه را تهیه و به مشتریان عرضه کردم
این دستگاه دارای یک سال گارانتی
داری پورت HDMI
FULL HD
پورت USB و قابلیت رکورد
MPEG-4 H.264
زبان فارسی
دارای سیستم PAL و NTSC
حافظه جانبی با فرمت NTFS و FAT32 و FAT را پشتیبانی می کند
تایمر جهت زمان بندی روشن و خاموش شدن خودکار دستگاه
کلمه عبور پیش فرض 000000
کدمستر 888888
باسلام
بلوسنس T14 یا 14+
من یه مدل ستارست SR-T200HD گرفتم که یه سری مشکلات داره .
تو این تایپیک می تونید ببینید.
من مدل denay 327 hdگرفتم هم سرعت وهم امکانات خوبی داره.
سلام بر دوستان محترم خواهشی که دارم به هیچ عنوان مدل x-vision خرید نکنید واقعا" دستگاه آشغالی هست من مدل 343 رادارم کنترل آن بسیار خسته کننده و اعصاب خورد کن هست حتما" باید روبرو دستگاه با فاصله نزدیک باشی تا عمل کند چند بار به نمایندگی مادیران بردم میگویند همین که هست بعد از چند بار مخراجعه لطف کردند و کنترل آنرا تعویض کردند که همچنان مشکل دارد مجبور شدم دستگاه را انبار وسایل بی مصرف قرار دهم
سلام من هم ایکس ویژن دارم دستگاه مرخرفی 1 مین میکشه کانال بیاد بالا به نظر شما denay خوبه
سلام من مارشال ME-885 دارم ، کار من رو راه می اندازه و از همه مهمتر اینه که فورمت های مختلف تصویری رو پخش میکنه، ضمنا دارای قابلیت ساپورت هارد 1 ترا با فرمت های NTFS و FAT نیز می باشد و زیرنویس فارسی رو بخوبی ساپورت میکند.
از همه مهمتر اینکه قیمت بسیار پایینی دارد فکر کنم من 55 خریدم.
با سلام دوست عزیز می توانید به نمایندگی مراجعه کنید وگرنه نمی توانید از بازار تهیه کنید
اگر که مقدور هست عکسی از کنترل قرار دهید تا اگر دوستانی کنترل دست دوم داشتند
راهنمایی کنند
موفق باشید.
با سلام
در پست شماره 2 من کسری KASRA مدل HD-2012 را پیشنهاد دادم
اما ظاهرا این مدل دستگاه عیب های تغذیه زیاد دارند
باسلام من فروشندگی دارم
وتقریبا با تمام آنها آشنایی دارم تمامی این دستگاهها
چینی میباشد ودر ایران با انواع مارکها عرضه میشود
بلا استثنا همه برای تعمیر می آیند وهمه مشکلاتی دارند
وبیشترشان بردهای مشابه دارند
به نظر من پر عیب ترین رولکس میباشد
دراین مدت نزدیک یکسال تنها دستگاهی که برای تعمیر نیامده
وفروش زیادی هم داشتیم استار ست 200بوده
نمیگویم بهترینه اما هنوز مشتری برگشت یا برای تعمیر نیامده
سلام دوستان هر دستگاه مشکلی دارد ومن با اینکه چندین نمایندگی خدمات را دارم ازهمه مدل تعمیر کردم بجز مدل شاینی کمبو واقعا حرف نداره مدارش جوری است که نه با نوسانات برق ونه با فلش و... آی سی ایپرام خام نمی شود ودر چند سالی که من نمایندگی آنرا دارم حتی یکی برای تعمیر نیامده اگر در بازار باشد واقعا سر آمد همه دیجیتال ها است ومحل توزیع آن نیز در مشهد می باشد
سلام دوست عزیز
شما به هیچ عنوان حق ندارید با مدیر این بخش به این صورت صحبت کنید !!
ایشون یکی از قوانین این انجمن رو به شما گوش زد کردند ... خوشبختانه تقریبا همه معنی این کلمات انگیلیسی رو می دونند منتهی ما ایرانی هستیم و دوست داریم
به فارسی بنویسیم
شما طرفدار هر مارکی هستید کاری نداریم کسی هم مخالفتی نکرده با نظر جنابعالی
موفق باشید
اقای javad88 پست شما حذف شد
دفعه اخرت باشه به این صورت صحبت می کنید
این بار فقط تذکر دادم دفعه بعد این کارها باعث
اخراج شما خواهد شد.
سلام خدمت دوستان اگر تجربه منو که نصاب و فروشنده و تعمیرکار دستگاهای دیجیتال میباشم بخواهین تا حالا با دستگاهایی که کار کردم پرو ویژن رو پیشنهاد میکنم که از کیفیت خوبی برخوردار میباشد البته دستگاهای دیکری هستن که بد نیستن اما باید بلد باشی که با چه سریالی خریداری کنی حال حاظر فکر کنم بدترین دستکاه حال بازار مارشال کوچک بدون دیویدیخور میباشد اما مدل دیویدی خورش بد نیست
سلام دوستان عزیز دوبرند گیرنده پیدا کردم قیمتها هم تقریبآ یکی است لطفآ راهنمایی کنید کدام برندرا بخرم متشکرم1=دنای 2=ICEN
درود. لطفا یک دیجیتال خوب معرفی کنییدبا تشکر
درود
دوست عزیز در کل مدلهای مارشال و بعد
ایکس ویژن خوب هستند حالا زیاد فرقی
نداره مدل ان چه باشد
امکانات و قیمت انها متفاوت هست
سلام
بنده هم گیرنده مارشال و ایکس ویژن رو پیشنهاد میکنم
خودم استفاده کردم راضیم
سلام اساتید عزیز لطفآ راهنما یی فرمایید ازدوبرند گیرنده ذیل کدام را بخرم متشکرم ICENیاmaxeeder mx1
سلام دوست عزیز
پیشنهاد میکنم مطلب لینک زیر رو مطالعه کنید
درباره ستاپ باکس (STB) یا گیرنده DVB-T و یا همان گیرنده های دیجیتال
با سلام
من تعداد گیرنده هایی که تعمیر کردم متوجه شدم گیرنده های مکسیدر ویژگیهای داره که برا منه تعمیرکار خوبه
ویژگی اول فیبر مداری که استفاده شده از کیفیت خوبی برخورداره
دوم اکثرا جای ایسی فلش رو طوری قرار دادن تا راحت بتونی اونو برداری ویا نصب کنی برا زمان فلش زدن دستگاه
سوم دیگه مثل بعضی مارکا روی ایسی رم دیگه چسب نریختن که بعدا خود همون چسب درد سر بشه و مشکلاتی بوجود بیاره مثل مدلهای دیاموند وaptech و fstar وغیره
چهارم کیفیت تصویر خوبی داره همینطور زمان تعویض کانال سریع هستش
پنجم زمان روشن شدن زمان کمتری طول میکشه تا بیاد بالا
من هنگام تعمیر بعضی مدلها متوجه شدم دقیقا مین برد مکسیدر برداشتن و دمو اولیه مارکشونو گذاشتن
من ازین مارک تعریف میکنم در حالی که وقطی درخواست نمایندگی دادم به این شرکت منظور مکسیدر ازم خاستن بیام تهران یعنی من از یکی از شهرستانهای خراسان رضوی برم تهران
خلاصه من رفتم اونجا و اونجا ازم دو تا امتحان گرفت عملی وتئوری امتحان عملی برداشتن سی پی یو و رم بود که درست انجام دادم بد نبود اما تئوری راستیش اصلا اماده نبودم وهیچی یادم نبود راستیتش من همیشه تجربی کار میکنم تا اینکه بشینم حساب کنم ولت اینجا چقدره وقتی اونجا رد بشه باید چقدر باشه
برا همین رد شدم این درحالیه که اکثر نمایندگیها حتی مارکهای قدیمی فقط مدارکو ارسال میکنی و انا هم نمایندگی میدن
اونا در جواب به من گفتن ما میخاهیم کار که میاد داخل تعمیرگاه زمان کوتاهی طی بشه برا تعمیر
من دوماه پیش ایکس ویژن 101 دست دو 40 تومن خریدم و چون نرم افزار کارخونه ایی 3 سال پیش رووش بود که بهمین خاطر هم سرعتش خیلی پایین بود و هم منوی خیلی بدی و بی رنگ و رویی داشت و با آپگرید به آخرین نسخه هر دو مشکل برطرف شد و ضمنا" کیفیت تصویرش هم خیلی بهتر شد .بعداز چند روز متوجه شدم که خروجی HDMI قطعو وصل میشه که با هیترگیری سوکت مربوطه روی مین برد این مشکل نیز برطرف شد و فقط مشکل زاویه کور ریموت کنترل داره که دقیقا" همین مشکل رو رسیورهای آیستار 20.000 چهار مگ دارند که با نزدیک کردن سنسور گیرنده به طلق پنل برطرف میشه و هر وقت حوصله کنم پنلشو باز میکنم و این ایراد را هم برطرف میکنم و تمام امکاناتی که دوستان در پستهای قبلی اشاره کردن رو داره و سال 2016 ستاپ باکس 40 تومن بخری با این امکانات برای من قابل قبوله .
با سلام خدمت همه دوستان و تبریک سال نو و ماه رمضان من گیرنده دیجیتال دنای گرفتم از همون اول این مشکلی که دارم رو داشته میخوام از دوستان بپرسم که دستگاه دیجیتال دنای که گرفتم خود به خود خاموش میشه و نیز کانالهای ،HD رو دستگاه میگیره ولی نمیتونم نگاه کنم شبکه های اچ دی که میخوام نگاه کنم وقتی کانال عوض میکنم اول تصویر میره و میاد خودش فقط موقعی که کانال اچ دی عوض میکنم این مشکل رفتن کانال و اومدن خود بخود داره ممنون میشم راهنماییم کنید ممنون از همه دوستان خودم و با آرزوی روزهای خوب و پر از خوبیها و خوشی ها برای تک تک دوستان ممنون تشکر
اپدیت کن